|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Aydilge Sarp, 1979 yılı Kütahya doğumlu. 1997 yılında yayınlanan "Kalemimin Ucundaki Düşler" isimli öykü kitabı ilk kitabı. 2002 yılında bulimik bir kızın hikayesini anlatan "Bulimia Sokağı" isimli romanı yayınlandı. 2004 yılında çıkan romanı ise "Altın Aşk Vuruşu" oldu. Aydilge, aynı zamanda bir müzisyen. Gitar çalıyor, beste yapıyor. İlk albümü "Küçük Şarkı Evreni" 2006 yılında EMI etiketiyle yayınlandı. Albümdeki bütün çalışmaların müziği ve sözü Aydilge'ye ait. |
||
|
||
| uyuzum bu karıya. | ||
|
||
| ben çok sewiyorum kendisi we parçaları çok ii bence bigün bi dergi için ünlü bi rockerla röportaj yaparken benimde parcalarım var falan demiş getirmiş dinlemişler birlikte bikaç hafta soooora beyoğlunda yürüken telefonu calmış o parcalırı çok beğendim gercekten we albüm oluştursak fena olmaz falan öle işte tanımış herkes ii de olmuş bence |
||
|
||
| ben kılım bu kıza gerçekten çook sinir ve rocker falan deil | ||
|
||
| kendi cabasinlan gelme izmirli bi gurup 2 sene once yuxexes de di | ||
|
||
tam olarak dinlemedim ama sıkıcı geldi bana
|
||
|
||
| Linkleri Görmek için üye olun / REGISTERSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Kod: bndecede eğlenceli deil rock oldugunu da zannetmıyorumLinkleri Görmek için üye olun / REGISTER
|
||
|
||
| çok beğendiğim bir insan değil ama çok güzel şarkıları var. | ||
|
||
| sadece sesi güzel... | ||
|
||
Çok itici geliyor..ama şarkılarını duydukça dinlerim.
|
||
|
||
| insanın kulağını bozan bu şeye yorum yazmak zoruma gidio ama söyleme ihtiyacı duydum | ||
|
||
yha bende aslında müziğini pek beğenmiorum ama bazı sözleri can alıcı..
|
||
|
||
| Dinlemedim hiç. | ||
|
||
pauhahauha bence konuyu kaldırın rockla alakası yok !!
|
||
|
||
bence sesi itici ya böyle tuaf bir ses nebiliyim uyuz ediyor beni
|
||