TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Eğlence,Muhabbet...

Konu: Coca Cola.. ??

Sayfa: [ 1 ]

Black Thorn 21.04.2008 09:32:32

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595

Grin  şeytan

Black Thorn 23.04.2008 13:47:46
Herşeyi araştırırsan böyle, hiç birşey yiyip içemezsin sayın nightmare..
ben içerim, kimse kusura bakmasın.. mide'de benim, bu beden'de benim..

O KADAR !

O gördüğün Max Payne değil, GTA oyununa aittir.

2) "Araştırma, 2 ve 3'e cevaben ; "

İslamiyette nasıl bu gibi şeyler kötü ve haramsa, Yahudilerde'de bu gibi şeyler kötü ve haramdır (Onların daha çok dini inançlarına düşkün olduğunu bilirsiniz ağlama duvarlarından, zeytin burnundan adalardan modalardan kulislerden.. haha) Cheesy

Örneğin ; Domuz, Fare ve İslamiyetteki haram kılınan hayvanların çoğu..

2 Örnek ; Dişlere zarar vermek öyle mi? Ben yıllardır içiyorum dişlerim çok sağlıklı ve bakımlı : )

Cola vb şeyler cansız maddeleri öldürür canlıları değil =)))))

Son birşey ; İnsan vücudundaki Mide'nin ve Göz'ün ne kadar, ne derecede kuvvetli olduğunu ne kadar biliyorsunuz peki?

Araştırsanıza =)

Black Thorn 23.04.2008 13:55:19
etin üstüne kola dök bakalım ne oluyor dene
istediğin kadar içebilirsin sorun yok yani
dini açıdan konuya yaklaşmadım sağlık konusunda inançları ölçü olarak almam.

Et mos mor oluyor ama ölü olduğu için =)

Hadi deneme yap dök koluna biraz veya vücudunun başka bir yerine =)

nightmare_storm 23.04.2008 13:56:39
mideyi deliyor yetmez mi?
ayrıca kola ve soda mideyi tembelleştiriyor çünkü onları içince mide doğal asitleri salgılamıyor böylelikle tembelleşiyor

Black Thorn 23.04.2008 13:58:13
mideyi deliyor yetmez mi?

Ya kimin midesi delinmiş söylermisin? Aç karnına içersen sadece yakar mideyi..
Ha, Alkol olursa söz konusu delebilir ona lafım yok.

Cruelty.Piggy 23.04.2008 14:03:32
Valla bi tanıdık aşırı içiyordu.. Mide derisi inceldi.. Bitmeyen mide ağrıları başladı.. Kötüydü durumu

Cruelty.Piggy 23.04.2008 14:07:21
Valla doğrudur inanırım ama bu tadının güzel olduğunu değiştirmiyor maalesef  Undecided

Black Thorn 23.04.2008 14:09:02
Kolanın ham maddelerinden biriside meyan kökü adı verilen bitkidir.Bu bitkinin üretildiği tarla gibi arazilerde fare oranı oldukca yüksektir.Çünkü fareler meyan kökünü çok sever .Döver-Biçer giriyor tarlaya tabii akıllı bir makina olamadığından o fareleride meyan köklerinide alıyor.Ve bunlar kola olarak size sunuluyor.
buna babamda bir fabrikada tanık olmuş gittiği fabrikada biralarda yapılıyormuş o arpaların içinde bol miktarda fare mevcutmuş görseler kimse içmez der her zaman. şeytan

Kim demiş onu ?

İlaçlama sistemi denilen birşey var =) Bu kadarmı sorumsuz olur dev bir firma =)

Sanki yediğimiz meyvelere hiçmi diğer hayvanlar gelip şey etmiyorlar =)

Ayva, Erik, Armut, fındık, çekirdek daha sayayımmı =)  şeytan

Cruelty.Piggy 23.04.2008 14:11:28
Valla doğrudur inanırım ama bu tadının güzel olduğunu değiştirmiyor maalesef  Undecided
biranın tadı mı güzel ıyk hiç ağız tadımı bozamam ille kafam bozuksa alırım bir kırmızı şarap içerim bir kadeh geçerim kenara olur biter o da ayda yılda 1 kezdir.
yok ben kola için söyledim.. yoksa bende şarapçıyımdır  Cheesy birayıda hiç sevmem..

Black Thorn 23.04.2008 14:11:42
Bildiğimiz klasik coca cola alıntıları...

Sallama sallama haberler işte..

Kaynaksız bunları bilsen ya, sayın nightmare =)

Ben kafamdan konuşuyorum hepside bilinen şeylerdir  bira

Black Thorn 23.04.2008 14:13:41
Kolanın ham maddelerinden biriside meyan kökü adı verilen bitkidir.Bu bitkinin üretildiği tarla gibi arazilerde fare oranı oldukca yüksektir.Çünkü fareler meyan kökünü çok sever .Döver-Biçer giriyor tarlaya tabii akıllı bir makina olamadığından o fareleride meyan köklerinide alıyor.Ve bunlar kola olarak size sunuluyor.
buna babamda bir fabrikada tanık olmuş gittiği fabrikada biralarda yapılıyormuş o arpaların içinde bol miktarda fare mevcutmuş görseler kimse içmez der her zaman. şeytan

Kim demiş onu ?

İlaçlama sistemi denilen birşey var =) Bu kadarmı sorumsuz olur dev bir firma =)

Sanki yediğimiz meyvelere hiçmi diğer hayvanlar gelip şey etmiyorlar =)

Ayva, Erik, Armut, fındık, çekirdek daha sayayımmı =)  şeytan

seni margarin ve çikolata fabrikalarına ...ürelim de ye bir daha =)

Sana ilkten söyledim, herşeyi araştırırsan hiçbirşey yiyip içemezsin..
Sanki, wc'den çıktıktan sonra ellerini yıkayan kaç kişi var acep =)
Haha!!!!! LMAO, ROFL, LOL !  süper post

BloodLine 23.04.2008 14:14:55
turka için o zmn amk Cheesy kürt kolası  Lips Sealed

Black Thorn 23.04.2008 14:15:40
Alıntı çalıntı mesajlara cevap vermekle uğraşırsak sabah olur geçer bile..

Black Thorn 23.04.2008 14:17:24
Wc'den kapılan hastalıklardan istersen hiç başlamasak ayrıca tuvalet terbiyesi olan insan sayısı az desem yeridir özellikle bayanların.

Ya tamam sen ne diyorsan doğrudur sızdım ben.
iyi geceler sayın nightmare.

bira

Cruelty.Piggy 23.04.2008 14:19:11
bi an çok korktum ortaokul muhabbetine dönücek diye  Lips Sealed

Black Thorn 24.04.2008 09:47:55
yola gel şöyle sayın gotic

"Yola gel şöyle" Huh?

Sen kimsinki bana yola gel şöyle diye konuşuyorsun?
Sana ben hayvan gibi cevap vermesinide bilirdim!
Bende kabahat insan gibi konuyu kapatma gereğini girip iyi geceler demişim.
İNSAN OL, DÜZGÜN ÖRNEK OL !

nightmare_storm 24.04.2008 13:30:01
yola gel şöyle sayın gotic

"Yola gel şöyle" Huh?

Sen kimsinki bana yola gel şöyle diye konuşuyorsun?
Sana ben hayvan gibi cevap vermesinide bilirdim!
Bende kabahat insan gibi konuyu kapatma gereğini girip iyi geceler demişim.
İNSAN OL, DÜZGÜN ÖRNEK OL !

ben ciddi olarak dememiştim ki yanlış anlamışsın yola gel şöyle derken zararlı olduğunu kabul ettiğini düşündüm
tamam kola çok yararlı  herkes içsin İÇİN

deliptores 24.04.2008 14:09:59
gerek yok böyle tartışmalara ya..yapmayın arkadaşlar.vallahi değmiyor değse gam yemiyecem

nightmare_storm 24.04.2008 14:15:03
kimseyle tartışmıyorum
sadece fikrimi ortaya koydum fakat yanlış anlaşıldım hepsi
bu da bana ders olsun

deliptores 24.04.2008 14:45:53
kimseyle tartışmıyorum
sadece fikrimi ortaya koydum fakat yanlış anlaşıldım hepsi
bu da bana ders olsun

aman be kardeşim sıkma tatlı canını herkes burda neyin ne oldğunu görüyor zaten.herkesin sinirlenmek için bi nedeni oluşmuş.ve okadar da büyütlecek bir şey değil. (ama gotic sende çok sert konuşmusun be kardeşim.insan kırılmıyacak gibi degil yani biraz daha freşh olmak lazım)... hoşçakal

Toksin 25.04.2008 07:55:37
kolanın  tadını severim aşırıya kaçmasamda içerim ne yaptıgı içinde ne oldugu beni ilgilendirmez ama bi gerçek var adamlar çok iyi reklam yapıyor...

supurqeli_cadi 04.05.2008 13:15:04
valla herkez kola ile ilgili bi sürü şey sölüo(zararlı die)ama napim bi türlü vazgecemiorum cok seviorum kolayı

Sayfa: [ 1 ]