|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
|
||
|
||
| Herşeyi araştırırsan böyle, hiç birşey yiyip içemezsin sayın nightmare.. ben içerim, kimse kusura bakmasın.. mide'de benim, bu beden'de benim.. O KADAR ! O gördüğün Max Payne değil, GTA oyununa aittir. 2) "Araştırma, 2 ve 3'e cevaben ; " İslamiyette nasıl bu gibi şeyler kötü ve haramsa, Yahudilerde'de bu gibi şeyler kötü ve haramdır (Onların daha çok dini inançlarına düşkün olduğunu bilirsiniz ağlama duvarlarından, zeytin burnundan adalardan modalardan kulislerden.. haha) ![]() Örneğin ; Domuz, Fare ve İslamiyetteki haram kılınan hayvanların çoğu.. 2 Örnek ; Dişlere zarar vermek öyle mi? Ben yıllardır içiyorum dişlerim çok sağlıklı ve bakımlı : ) Cola vb şeyler cansız maddeleri öldürür canlıları değil =))))) Son birşey ; İnsan vücudundaki Mide'nin ve Göz'ün ne kadar, ne derecede kuvvetli olduğunu ne kadar biliyorsunuz peki? Araştırsanıza =) |
||
|
||
etin üstüne kola dök bakalım ne oluyor dene istediğin kadar içebilirsin sorun yok yani dini açıdan konuya yaklaşmadım sağlık konusunda inançları ölçü olarak almam. Et mos mor oluyor ama ölü olduğu için =) Hadi deneme yap dök koluna biraz veya vücudunun başka bir yerine =) |
||
|
||
| mideyi deliyor yetmez mi? ayrıca kola ve soda mideyi tembelleştiriyor çünkü onları içince mide doğal asitleri salgılamıyor böylelikle tembelleşiyor |
||
|
||
mideyi deliyor yetmez mi? Ya kimin midesi delinmiş söylermisin? Aç karnına içersen sadece yakar mideyi.. Ha, Alkol olursa söz konusu delebilir ona lafım yok. |
||
|
||
| Valla bi tanıdık aşırı içiyordu.. Mide derisi inceldi.. Bitmeyen mide ağrıları başladı.. Kötüydü durumu | ||
|
||
Valla doğrudur inanırım ama bu tadının güzel olduğunu değiştirmiyor maalesef
|
||
|
||
Kolanın ham maddelerinden biriside meyan kökü adı verilen bitkidir.Bu bitkinin üretildiği tarla gibi arazilerde fare oranı oldukca yüksektir.Çünkü fareler meyan kökünü çok sever .Döver-Biçer giriyor tarlaya tabii akıllı bir makina olamadığından o fareleride meyan köklerinide alıyor.Ve bunlar kola olarak size sunuluyor. buna babamda bir fabrikada tanık olmuş gittiği fabrikada biralarda yapılıyormuş o arpaların içinde bol miktarda fare mevcutmuş görseler kimse içmez der her zaman. ![]() Kim demiş onu ? İlaçlama sistemi denilen birşey var =) Bu kadarmı sorumsuz olur dev bir firma =) Sanki yediğimiz meyvelere hiçmi diğer hayvanlar gelip şey etmiyorlar =) Ayva, Erik, Armut, fındık, çekirdek daha sayayımmı =) ![]() |
||
|
||
Valla doğrudur inanırım ama bu tadının güzel olduğunu değiştirmiyor maalesef biranın tadı mı güzel ıyk hiç ağız tadımı bozamam ille kafam bozuksa alırım bir kırmızı şarap içerim bir kadeh geçerim kenara olur biter o da ayda yılda 1 kezdir.![]() birayıda hiç sevmem..
|
||
|
||
| Bildiğimiz klasik coca cola alıntıları... Sallama sallama haberler işte.. Kaynaksız bunları bilsen ya, sayın nightmare =) Ben kafamdan konuşuyorum hepside bilinen şeylerdir
|
||
|
||
Kolanın ham maddelerinden biriside meyan kökü adı verilen bitkidir.Bu bitkinin üretildiği tarla gibi arazilerde fare oranı oldukca yüksektir.Çünkü fareler meyan kökünü çok sever .Döver-Biçer giriyor tarlaya tabii akıllı bir makina olamadığından o fareleride meyan köklerinide alıyor.Ve bunlar kola olarak size sunuluyor. buna babamda bir fabrikada tanık olmuş gittiği fabrikada biralarda yapılıyormuş o arpaların içinde bol miktarda fare mevcutmuş görseler kimse içmez der her zaman. ![]() Kim demiş onu ? İlaçlama sistemi denilen birşey var =) Bu kadarmı sorumsuz olur dev bir firma =) Sanki yediğimiz meyvelere hiçmi diğer hayvanlar gelip şey etmiyorlar =) Ayva, Erik, Armut, fındık, çekirdek daha sayayımmı =) ![]() Sana ilkten söyledim, herşeyi araştırırsan hiçbirşey yiyip içemezsin.. Sanki, wc'den çıktıktan sonra ellerini yıkayan kaç kişi var acep =) Haha!!!!! LMAO, ROFL, LOL !
|
||
|
||
turka için o zmn amk kürt kolası
|
||
|
||
| Alıntı çalıntı mesajlara cevap vermekle uğraşırsak sabah olur geçer bile.. |
||
|
||
Wc'den kapılan hastalıklardan istersen hiç başlamasak ayrıca tuvalet terbiyesi olan insan sayısı az desem yeridir özellikle bayanların. Ya tamam sen ne diyorsan doğrudur sızdım ben. iyi geceler sayın nightmare.
|
||
|
||
bi an çok korktum ortaokul muhabbetine dönücek diye
|
||
|
||
yola gel şöyle sayın gotic "Yola gel şöyle" ![]() Sen kimsinki bana yola gel şöyle diye konuşuyorsun? Sana ben hayvan gibi cevap vermesinide bilirdim! Bende kabahat insan gibi konuyu kapatma gereğini girip iyi geceler demişim. İNSAN OL, DÜZGÜN ÖRNEK OL ! |
||
|
||
yola gel şöyle sayın gotic "Yola gel şöyle" ![]() Sen kimsinki bana yola gel şöyle diye konuşuyorsun? Sana ben hayvan gibi cevap vermesinide bilirdim! Bende kabahat insan gibi konuyu kapatma gereğini girip iyi geceler demişim. İNSAN OL, DÜZGÜN ÖRNEK OL ! tamam kola çok yararlı herkes içsin İÇİN |
||
|
||
| gerek yok böyle tartışmalara ya..yapmayın arkadaşlar.vallahi değmiyor değse gam yemiyecem | ||
|
||
| kimseyle tartışmıyorum sadece fikrimi ortaya koydum fakat yanlış anlaşıldım hepsi bu da bana ders olsun |
||
|
||
kimseyle tartışmıyorum sadece fikrimi ortaya koydum fakat yanlış anlaşıldım hepsi bu da bana ders olsun aman be kardeşim sıkma tatlı canını herkes burda neyin ne oldğunu görüyor zaten.herkesin sinirlenmek için bi nedeni oluşmuş.ve okadar da büyütlecek bir şey değil. (ama gotic sende çok sert konuşmusun be kardeşim.insan kırılmıyacak gibi degil yani biraz daha freşh olmak lazım)...
|
||
|
||
| kolanın tadını severim aşırıya kaçmasamda içerim ne yaptıgı içinde ne oldugu beni ilgilendirmez ama bi gerçek var adamlar çok iyi reklam yapıyor... | ||
|
||
| valla herkez kola ile ilgili bi sürü şey sölüo(zararlı die)ama napim bi türlü vazgecemiorum cok seviorum kolayı | ||