|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 mutsuzluk benim için |
||
|
||
| mutsuzluk | ||
|
||
| sakatlanmak ya da yaralanmak | ||
|
||
| çıkarcı pezemenkler | ||
|
||
| bişe yerken abi şunun ucundan verirmisin, bir tane versene, bir ısırımlık versene, ısırıyımmı ucundan diyen tipler. Vermeyince i.ne, p.ç, bencil, cimri diyorlar. Soruyorum paran mı yok diye. Cebinden 5 milyon çıkıyor hıyarın yaw. | ||
|
||
| bişiyi cok istediğimde deiğlde istemezken beni bulmasına sinir oluorum yanlış yer yanlış zaman hikayesinden nefret ediyorum... |
||
|
||
bişiyi cok istediğimde deiğlde istemezken beni bulmasına sinir oluorum aynen bende yanlış yer yanlış zaman hikayesinden nefret ediyorum... vazgeçtikten sonra herşeyden hayat tersine işler hep
|
||
|
||
bişiyi cok istediğimde deiğlde istemezken beni bulmasına sinir oluorum o her kes için geçerliii ne yazıkki
yanlış yer yanlış zaman hikayesinden nefret ediyorum... |
||
|
||
bişe yerken abi şunun ucundan verirmisin, bir tane versene, bir ısırımlık versene, ısırıyımmı ucundan diyen tipler. Vermeyince i.ne, p.ç, bencil, cimri diyorlar. Soruyorum paran mı yok diye. Cebinden 5 milyon çıkıyor hıyarın yaw. aynısını bana da yapıyorlar ya uyuz herifler bir de benim midem kalkar başkasının ısırdığı hiç bir şeyi ısıraram:Dartık o kadar aştılar ki cebimdekine bile karışıyorlar |
||
|
||
| ben birinin ısırdığını ısırırım sorun değil benim için ama içi fesat olanlar olayı abartıyor onlara sinir olduğum bir gerçek | ||