|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Cold Shoulder First Love Tired To Make You Feel My Love Chasing Pavements ![]() Aklımı topladım tekrar düşünmeye gerek yok Haklı olduğum konusunda yanılıyorsam, öteye bakmaya gerek yok Arzu değil biliyorum, aşk bu.. Eğer dünyaya anlatsam, gene de yeterli olmayacak Çünkü sana söylemiş olmayacağım Eğer seninle bitersem (ölürsem) Tam olarak ihtiyaç duyduğum şey bu Pes edebilir miyim? Yoksa kaldırımı takip etmeye devam mı edeyim, Hiçbir yere götürmeyecek olsa bile? Bu işe yaramaz olabilir mi? Kendi yerimi biliyor olsam da, buraya terk edebilir miyim onu? Pes edebilir miyim? Yoksa kaldırımı takip etmeye devam mı edeyim, Hiçbir yere götürmeyecek olsa bile? Kendimi yeniden yarattım Kalbim iptal olmayı beklerken etrafta daireler uçuşuyordu ve sırtım karıncalanmaya başlıyor Sonunda bu olabilecek..(?) Ya da, pes edebilir miyim ? Yoksa sadece kaldırımı takip etmeye devam mı edeyim? Beni hiçbir yere ulaştırmicak olsa bile.. Bu işe yaramaz olabilir mi? Kendi yerimi biliyor olsam da, buraya terk edebilir miyim onu? Pes edebilirmiyim? Yoksa kaldırımı takip etmeye devam mı edeyim, Hiçbir yere götürmeyecek olsa bile? Pes edebilir miyim? Yoksa sadece kaldırımı takip etmeye devam mı edeyim? beni hiçbir yere ulaştırmicak olsa bile.. bu işe yaramaz olabilir mi? kendi yerimi biliyor olsam da, buraya terk edebilir miyim onu? |
||