|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Biz ayyaşlar asla ayık gezmeyiz ama sevmek nedir onu çok iyi biliriz..
|
||
|
||
iyi bira tüketirim ama ayyaş değilim sanırsam
|
||
|
||
şarapçıyız
|
||
|
||
Afiyet olsun dostlarım şerefe ![]() Children of Bodom - Every Time I Die.. |
||
|
||
şerefe Dark Gothicbirayla da şerefe ilk defa dedim valla
|
||
|
||
şerefe Dark Gothicbirayla da şerefe ilk defa dedim valla ![]() Olsun devam
|
||
|
||
ayyaş he
|
||
|
||
ayyaş he ![]() sana lol :p
|
||
|
||
beck's
|
||
|
||
Ayyaş değilim diyenden korkarım ben
|
||
|
||
içmenin ayıbı yoktur ama mühim olan içipte kusmamakta ) helle yanında kusan insan senin kız arkadaşınsa pis sıçıyosun arkadaşım.onun eini yıkadıktan sonra bide mekanı temizlemek pek hoş bi olay olmuyo
|
||
|
||
içmenin ayıbı yoktur ama mühim olan içipte kusmamakta allah kimsenin başına getirmesin ) helle yanında kusan insan senin kız arkadaşınsa pis sıçıyosun arkadaşım.onun eini yıkadıktan sonra bide mekanı temizlemek pek hoş bi olay olmuyo ![]() şimdi dedin de aklıma geldi bizim bi kız arkadaş vardı acayip içerdi bi defasında kızı 700lük J&B dikerken görmüştüm
|
||
|
||
içmenin ayıbı yoktur ama mühim olan içipte kusmamakta allah kimsenin başına getirmesin ) helle yanında kusan insan senin kız arkadaşınsa pis sıçıyosun arkadaşım.onun eini yıkadıktan sonra bide mekanı temizlemek pek hoş bi olay olmuyo ![]() şimdi dedin de aklıma geldi bizim bi kız arkadaş vardı acayip içerdi bi defasında kızı 700lük J&B dikerken görmüştüm ![]()
|
||
|
||
| Çaydır o çay.. | ||