TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Eğlence,Muhabbet...

Konu: herkes rüyasını yazsın bakalım

Sayfa: [ 1 ]

iman gevreği 25.04.2008 05:20:58

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
ben buz gıbı biramı içtim çok güzeldi hemde servisi annem yaptı anca rüyamda görürüm zaten Dil

deliptores 25.04.2008 05:31:17
valla dediğim gibi bende düngece vatikandaydım.kutsal yerleri dolaşıyordum.bi papayı görmedim onuda görsem kendimi sorgulamaya başlardım herhalde Grin ama rüya işte..

iman gevreği 25.04.2008 05:54:21
valla dediğim gibi bende düngece vatikandaydım.kutsal yerleri dolaşıyordum.bi papayı görmedim onuda görsem kendimi sorgulamaya başlardım herhalde Grin ama rüya işte..

bugünde hacca gıdersın sen Grin Cheesy

deliptores 25.04.2008 06:02:00
sen kendine bak allah bilir bu gece reinada takılırsın.oh biralar buz gibi ortam 10 numara 5 yıldız falan  Grin

iman gevreği 25.04.2008 06:05:39
yok reina faalan bana ters gıtmem öle yerlere clubçımıyız bız ;Daaa Dil

deliptores 25.04.2008 06:09:09
 Grin valla clupçı değiliz.ozaman söyle bakalım bu gece rüyanda nereye gitmek istersin Grin hangi mekanda eğlenceksin

iman gevreği 25.04.2008 06:11:21
ruyamda gorgoroth istıyorum Grin bana özel konser versın odamda Dil

deliptores 25.04.2008 06:13:14
 Grin sen baya baya fanteziye bağladın valla.sana özel ve odanda bi konser.yaratıcısın baya süper

iman gevreği 25.04.2008 06:16:26
yok yalnış anlama  kardeş kardeş onlar benım abim olur Grin  Dil  sen ne goruceksın ruyanda?

deliptores 25.04.2008 06:19:32
 oops yanlış anlamadım ya.valla bilmiyorum bu gece taxime gitmek iyi olurdu çoktandır gitmiyorum..allahın pendiğine sıkıştım kaldım. Grin

iman gevreği 25.04.2008 06:23:39
bende allahın kartalındayım pendık-yunus -kartal Cheesy Grin çok uzakmış hadı gıt taksıme bakalım kolay gelsın

deliptores 25.04.2008 06:26:19
hadi ya kartalmı  Grin komşu çıktık  Grin ozaman giderken seni alırım sende gel  Grin

nightmare_storm 25.04.2008 06:26:34
bende rüyamda site değişmiş gördüm herkes müzik hakkında fikir alışverişi yapıyordu herkes paylaşımda bulunuyordu ve kimse susup sadece izlemiyordu. Rüya işte

iman gevreği 25.04.2008 06:28:25
sende haklısın mod.okadar haber yazdım kımse cvp vermedı bencede degıssın sıte Grin

nightmare_storm 25.04.2008 06:39:34
Bir gece de rüyamda tüm yaşam değişmişti. İnsanlar birbirleriyle sadece fikren tartışıyorlardı, savaşlar yoktu.
binalar yığını yoktu, trafik kaosu yoktu, ağaçlar ve çiçekler vardı. Anlayış,sevgi,nezaket,hoşgörü vardı.
Sokaklarda müzik çalıyordu. Evlerin duvarlarına resim yapan insanlar vardı boya yerine. Kültür seviyesi gelişmişti, sanat almış  başını gitmişti. Çocuklar büyüyünce heykeltraş, şair, müzisyen olmak istiyorlardı.Ev hanımları yazarların eserlerini eleştiriyorlardı kadın programları yerine. Gece geç saatlerde insanlar rahatlıkla dışarı çıkabiliyordu. Hırsızlık ve cinayet tarih olmuştu.Demek ki gece çok yemek yemişim ağırlık basmış.

deliptores 25.04.2008 06:51:25
amman allahım bu nasıl bir rüya böyle Grin şaka olmalı

neorammstein 25.04.2008 06:51:50
Bir gece de rüyamda tüm yaşam değişmişti. İnsanlar birbirleriyle sadece fikren tartışıyorlardı, savaşlar yoktu.
binalar yığını yoktu, trafik kaosu yoktu, ağaçlar ve çiçekler vardı. Anlayış,sevgi,nezaket,hoşgörü vardı.
Sokaklarda müzik çalıyordu. Evlerin duvarlarına resim yapan insanlar vardı boya yerine. Kültür seviyesi gelişmişti, sanat almış  başını gitmişti. Çocuklar büyüyünce heykeltraş, şair, müzisyen olmak istiyorlardı.Ev hanımları yazarların eserlerini eleştiriyorlardı kadın programları yerine. Gece geç saatlerde insanlar rahatlıkla dışarı çıkabiliyordu. Hırsızlık ve cinayet tarih olmuştu.Demek ki gece çok yemek yemişim ağırlık basmış.
 hikaye gibi sanki   satan     valla gerçekten böyle bi rüya gördüysen  üstün yetenek var sende  =)

neorammstein 25.04.2008 06:52:53
hatta bence bu rüyan değil içinden geçenler  temennilerin  Smiley

nightmare_storm 25.04.2008 06:53:26
 hikaye gibi sanki   satan     valla gerçekten böyle bi rüya gördüysen  üstün yetenek var sende  =)
Sanırım uyumadan önce Mülksüzler kitabını okumuştum onun etkisinde kalmışım

neorammstein 25.04.2008 06:59:33
ben ayda bi ya görürüm ya görmem zaten.   en son 1-2 hafta önce izmirde bi kız arkadası görmüştüm     onların oturduğu sokakta bi eve taşınıyodum  Shocked

deliptores 25.04.2008 07:48:51
işte insanoğlu böyle bişi. Grin

lordii 29.04.2008 07:16:20
rüyamda eski sewgilimi gördüm af diliyrdu ama affetmedim

SuYuN ReNgi 29.04.2008 07:21:25
rüyamda okul yoktu sabah erken kalkmak yoktu sınav yoktu doğukan yoktu...
ama tam o sırada annem
-hilallll dedi zırlama zırlama

deliptores 29.04.2008 07:23:29
ama tam o sırada annem

hilal kalk kızım okul yıkıldı sınav iptal rahat uyabilirsin mi dedi? acaba  Grin

SuYuN ReNgi 29.04.2008 07:30:58
ama tam o sırada annem

hilal kalk kızım okul yıkıldı sınav iptal rahat uyabilirsin mi dedi? acaba  Grin
nerdeee Grin
hilal kızım bu son çarışım bak saat çalmaktan bıktı her sabah aynı şeyi yapma ben sana bilgisayarda sabahlama demiyormuyum  Grin Grin Grin

deliptores 29.04.2008 07:37:16
 Grin tüm anneler aynı galliba  Grin

nightmare_storm 29.04.2008 07:46:02
ben buraya kabuslarımı yazıcam korku filmini aratmıyor birde serisi oluyor sormayın gitsin =)

SuYuN ReNgi 29.04.2008 07:49:26
büyük ihtimalle tüm anneler aynı yada tüm çocuklar aynı Grin
kabus serisini beklemekteyim Cheesy

lordii 29.04.2008 07:50:09
ben bir ara rüyalarım adam kesip doğramaktan kanlarıyla eğlenmekten başa bir şey yapmıyordum ama artık çok görmüyorum çok kötü şeyler oluyordu ya rüyalarım da  şeytann şeytann şeytann

deliptores 29.04.2008 07:56:11
yha rüyada yüksek bi yerden düşmek kadar korkutucu bişi varmı? çok gerçekçi oluyor valla tırsmamak elde değil.paso uyanırım öle olunca Grin

nightmare_storm 29.04.2008 07:58:33
en kötüsü bağıramamak sesinin çıkmaması ve uyanamamak çok pis oluyor

deliptores 29.04.2008 08:02:56
ewet bide o var dimi...peh uyumak haram bize yhaa Grin bukadar konuştuk kesin bu gece başıma bişi gelir artık.

SuYuN ReNgi 29.04.2008 08:18:26
ewet bide o var dimi...peh uyumak haram bize yhaa Grin bukadar konuştuk kesin bu gece başıma bişi gelir artık.
bi tane de ben söyleyeyim:D
rüya gördüğünü zannediyorsun ama uyanıksın yada tam tersi ellerini kollarını çırpıyor hırpalıyorsun kendini ama kalkamıyorsun...
bi de bu durumu düşün derim Grin

nightmare_storm 29.04.2008 08:23:39
kabus yazıyım bari geceyarısı dışardasınız eve girceksiniz ama elektirikler kesik (süper)apartmanın içine giriyorsunuz o da ne alakası yok başka bir yer kapı kapı dolaşırken içeri giriyorsunuz eski bir daire eski kapılar iç odalarda gezinirken karşınıza mezar çıkmasın mı süper dimi  Grin

SuYuN ReNgi 29.04.2008 08:25:25
kabus yazıyım bari geceyarısı dışardasınız eve girceksiniz ama elektirikler kesik (süper)apartmanın içine giriyorsunuz o da ne alakası yok başka bir yer kapı kapı dolaşırken içeri giriyorsunuz eski bir daire eski kapılar iç odalarda gezinirken karşınıza mezar çıkmasın mı süper dimi  Grin
senin kabusların süpermiş...
bende her sabah bi kabusa uyanıyorum esasında geceler rüyalarım...

deliptores 29.04.2008 08:26:44
allahım süpermi o an ben o mezarın içerisindeyim   Grin Grin Grin Grin

nightmare_storm 29.04.2008 08:27:59
oo daha neler var neler hatta ben bunu daha önce görmüştüm dediğim kabuslarım var cidden kapı kabuslarım var favorimde o sürekli kapıyı kapatma çabaları eve girmeye çalışan manyak bu çok yorucu oluyor nedense hep kapı da dandik oluyor çok pis bişi.

deliptores 29.04.2008 08:31:51
oo daha neler var neler hatta ben bunu daha önce görmüştüm dediğim kabuslarım var cidden kapı kabuslarım var favorimde o sürekli kapıyı kapatma çabaları eve girmeye çalışan manyak bu çok yorucu oluyor nedense hep kapı da dandik  çok pis bişi.
allahımm sus sus bak o kapıyı bu gece bizat sağlamlaştırmaya gelicem ...sana kimse zarar veremez Grin

SuYuN ReNgi 29.04.2008 08:34:10
oo daha neler var neler hatta ben bunu daha önce görmüştüm dediğim kabuslarım var cidden kapı kabuslarım var favorimde o sürekli kapıyı kapatma çabaları eve girmeye çalışan manyak bu çok yorucu oluyor nedense hep kapı da dandik  çok pis bişi.
allahımm sus sus bak o kapıyı bu gece bizat sağlamlaştırmaya gelicem ...sana kimse zarar veremez Grin
ah ah bizim kapılar Allahtan sağlam Grin

nightmare_storm 29.04.2008 08:34:51
evet tırstın sanırım sana no see evil'ı tavsiye ederim süper film(adam çengellerle insanları avlıyor gözlerini oyuyor terk edilmiş bir malikanede )

deliptores 29.04.2008 08:37:50
bende sana bizat beethoven dan moonlight sonata dinlemeni tavisye ederim ruhunu dinlendir biraz ya...ne bu karanlık eylemler.valla yeni psikologtan kurtuldum tekrar gitmeme neden olacaksın..  Grin

nightmare_storm 29.04.2008 08:47:05
bende sana bizat beethoven dan moonlight sonata dinlemeni tavisye ederim ruhunu dinlendir biraz ya...ne bu karanlık eylemler.valla yeni psikologtan kurtuldum tekrar gitmeme neden olacaksın..  Grin
psikolog mu bende birara düşündüm insan kendisi istemedikçe çözüme ulaşmaz. see no evil da güzel bir film sonunda caninin aslında zavallı bir kurban olduğunu anlıyoruz (orda bir geri gönderme yapmışlar manyağa acımaya başlıyorsunuz kimse doğuştan manyak olmaz insan Einstein de olabilir Humeyni de)

nightmare_storm 01.05.2008 01:59:52
Bütün gece şu Resident Evil'deki en manyak canavarla uğraştım. Ne biçim bir kabustu kaçmaya bile fırsatım olmadan elektirik prizinden hört diye çıkmaz mı! Yine ucuz atlattım.

SuYuN ReNgi 01.05.2008 02:15:56
Bütün gece şu Resident Evil'deki en manyak canavarla uğraştım. Ne biçim bir kabustu kaçmaya bile fırsatım olmadan elektirik prizinden hört diye çıkmaz mı! Yine ucuz atlattım.
çok kötüymüş ya bende kendiminkine kötü diyordum.Bende bi arkadaşı gördüm rüyamda bu sefer akşamdan annemi de ayarladım uyandırmıcak okula gitmicem tam rüyamın en güzel yerinde alttaki gelmiş çocuğuna ateş düşürücü istiyor süper post

molkoist 01.05.2008 08:47:28
bu aksam ruyamda josh(sawyer)'ı gördüm Grin Grin Grin
cok komik bir ruyaydı...elimden falan tutuyordu..zaten onu ancak ruyamda görebilirim Grin

Sayfa: [ 1 ]