|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ben buz gıbı biramı içtim çok güzeldi hemde servisi annem yaptı anca rüyamda görürüm zaten
|
||
|
||
valla dediğim gibi bende düngece vatikandaydım.kutsal yerleri dolaşıyordum.bi papayı görmedim onuda görsem kendimi sorgulamaya başlardım herhalde ama rüya işte..
|
||
|
||
valla dediğim gibi bende düngece vatikandaydım.kutsal yerleri dolaşıyordum.bi papayı görmedim onuda görsem kendimi sorgulamaya başlardım herhalde ama rüya işte..bugünde hacca gıdersın sen
|
||
|
||
sen kendine bak allah bilir bu gece reinada takılırsın.oh biralar buz gibi ortam 10 numara 5 yıldız falan
|
||
|
||
yok reina faalan bana ters gıtmem öle yerlere clubçımıyız bız ;Daaa
|
||
|
||
valla clupçı değiliz.ozaman söyle bakalım bu gece rüyanda nereye gitmek istersin hangi mekanda eğlenceksin
|
||
|
||
ruyamda gorgoroth istıyorum bana özel konser versın odamda
|
||
|
||
sen baya baya fanteziye bağladın valla.sana özel ve odanda bi konser.yaratıcısın baya
|
||
|
||
yok yalnış anlama kardeş kardeş onlar benım abim olur sen ne goruceksın ruyanda?
|
||
|
||
yanlış anlamadım ya.valla bilmiyorum bu gece taxime gitmek iyi olurdu çoktandır gitmiyorum..allahın pendiğine sıkıştım kaldım.
|
||
|
||
bende allahın kartalındayım pendık-yunus -kartal çok uzakmış hadı gıt taksıme bakalım kolay gelsın
|
||
|
||
hadi ya kartalmı komşu çıktık ozaman giderken seni alırım sende gel
|
||
|
||
| bende rüyamda site değişmiş gördüm herkes müzik hakkında fikir alışverişi yapıyordu herkes paylaşımda bulunuyordu ve kimse susup sadece izlemiyordu. Rüya işte | ||
|
||
sende haklısın mod.okadar haber yazdım kımse cvp vermedı bencede degıssın sıte
|
||
|
||
| Bir gece de rüyamda tüm yaşam değişmişti. İnsanlar birbirleriyle sadece fikren tartışıyorlardı, savaşlar yoktu. binalar yığını yoktu, trafik kaosu yoktu, ağaçlar ve çiçekler vardı. Anlayış,sevgi,nezaket,hoşgörü vardı. Sokaklarda müzik çalıyordu. Evlerin duvarlarına resim yapan insanlar vardı boya yerine. Kültür seviyesi gelişmişti, sanat almış başını gitmişti. Çocuklar büyüyünce heykeltraş, şair, müzisyen olmak istiyorlardı.Ev hanımları yazarların eserlerini eleştiriyorlardı kadın programları yerine. Gece geç saatlerde insanlar rahatlıkla dışarı çıkabiliyordu. Hırsızlık ve cinayet tarih olmuştu.Demek ki gece çok yemek yemişim ağırlık basmış. |
||
|
||
amman allahım bu nasıl bir rüya böyle şaka olmalı
|
||
|
||
Bir gece de rüyamda tüm yaşam değişmişti. İnsanlar birbirleriyle sadece fikren tartışıyorlardı, savaşlar yoktu. hikaye gibi sanki binalar yığını yoktu, trafik kaosu yoktu, ağaçlar ve çiçekler vardı. Anlayış,sevgi,nezaket,hoşgörü vardı. Sokaklarda müzik çalıyordu. Evlerin duvarlarına resim yapan insanlar vardı boya yerine. Kültür seviyesi gelişmişti, sanat almış başını gitmişti. Çocuklar büyüyünce heykeltraş, şair, müzisyen olmak istiyorlardı.Ev hanımları yazarların eserlerini eleştiriyorlardı kadın programları yerine. Gece geç saatlerde insanlar rahatlıkla dışarı çıkabiliyordu. Hırsızlık ve cinayet tarih olmuştu.Demek ki gece çok yemek yemişim ağırlık basmış. valla gerçekten böyle bi rüya gördüysen üstün yetenek var sende =)
|
||
|
||
hatta bence bu rüyan değil içinden geçenler temennilerin
|
||
|
||
Bir gece de rüyamda tüm yaşam değişmişti. İnsanlar birbirleriyle sadece fikren tartışıyorlardı, savaşlar yoktu. hikaye gibi sanki binalar yığını yoktu, trafik kaosu yoktu, ağaçlar ve çiçekler vardı. Anlayış,sevgi,nezaket,hoşgörü vardı. Sokaklarda müzik çalıyordu. Evlerin duvarlarına resim yapan insanlar vardı boya yerine. Kültür seviyesi gelişmişti, sanat almış başını gitmişti. Çocuklar büyüyünce heykeltraş, şair, müzisyen olmak istiyorlardı.Ev hanımları yazarların eserlerini eleştiriyorlardı kadın programları yerine. Gece geç saatlerde insanlar rahatlıkla dışarı çıkabiliyordu. Hırsızlık ve cinayet tarih olmuştu.Demek ki gece çok yemek yemişim ağırlık basmış. valla gerçekten böyle bi rüya gördüysen üstün yetenek var sende =) |
||
|
||
ben ayda bi ya görürüm ya görmem zaten. en son 1-2 hafta önce izmirde bi kız arkadası görmüştüm onların oturduğu sokakta bi eve taşınıyodum
|
||
|
||
işte insanoğlu böyle bişi.
|
||
|
||
| rüyamda eski sewgilimi gördüm af diliyrdu ama affetmedim | ||
|
||
| rüyamda okul yoktu sabah erken kalkmak yoktu sınav yoktu doğukan yoktu... ama tam o sırada annem -hilallll dedi
|
||
|
||
rüyamda okul yoktu sabah erken kalkmak yoktu sınav yoktu doğukan yoktu... hilal kalk kızım okul yıkıldı sınav iptal rahat uyabilirsin mi dedi? acaba ama tam o sırada annem -hilallll dedi ![]()
|
||
|
||
rüyamda okul yoktu sabah erken kalkmak yoktu sınav yoktu doğukan yoktu... hilal kalk kızım okul yıkıldı sınav iptal rahat uyabilirsin mi dedi? acaba ama tam o sırada annem -hilallll dedi ![]() ![]() ![]() hilal kızım bu son çarışım bak saat çalmaktan bıktı her sabah aynı şeyi yapma ben sana bilgisayarda sabahlama demiyormuyum
|
||
|
||
tüm anneler aynı galliba
|
||
|
||
| ben buraya kabuslarımı yazıcam korku filmini aratmıyor birde serisi oluyor sormayın gitsin =) | ||
|
||
büyük ihtimalle tüm anneler aynı yada tüm çocuklar aynı ![]() kabus serisini beklemekteyim
|
||
|
||
ben bir ara rüyalarım adam kesip doğramaktan kanlarıyla eğlenmekten başa bir şey yapmıyordum ama artık çok görmüyorum çok kötü şeyler oluyordu ya rüyalarım da
|
||
|
||
yha rüyada yüksek bi yerden düşmek kadar korkutucu bişi varmı? çok gerçekçi oluyor valla tırsmamak elde değil.paso uyanırım öle olunca
|
||
|
||
| en kötüsü bağıramamak sesinin çıkmaması ve uyanamamak çok pis oluyor | ||
|
||
en kötüsü bağıramamak sesinin çıkmaması ve uyanamamak çok pis oluyor ewet bide o var dimi...peh uyumak haram bize yhaa bukadar konuştuk kesin bu gece başıma bişi gelir artık.
|
||
|
||
en kötüsü bağıramamak sesinin çıkmaması ve uyanamamak çok pis oluyor ewet bide o var dimi...peh uyumak haram bize yhaa bukadar konuştuk kesin bu gece başıma bişi gelir artık.rüya gördüğünü zannediyorsun ama uyanıksın yada tam tersi ellerini kollarını çırpıyor hırpalıyorsun kendini ama kalkamıyorsun... bi de bu durumu düşün derim
|
||
|
||
kabus yazıyım bari geceyarısı dışardasınız eve girceksiniz ama elektirikler kesik (süper)apartmanın içine giriyorsunuz o da ne alakası yok başka bir yer kapı kapı dolaşırken içeri giriyorsunuz eski bir daire eski kapılar iç odalarda gezinirken karşınıza mezar çıkmasın mı süper dimi
|
||
|
||
kabus yazıyım bari geceyarısı dışardasınız eve girceksiniz ama elektirikler kesik (süper)apartmanın içine giriyorsunuz o da ne alakası yok başka bir yer kapı kapı dolaşırken içeri giriyorsunuz eski bir daire eski kapılar iç odalarda gezinirken karşınıza mezar çıkmasın mı süper dimi senin kabusların süpermiş...![]() bende her sabah bi kabusa uyanıyorum esasında geceler rüyalarım... |
||
|
||
allahım süpermi o an ben o mezarın içerisindeyim
|
||
|
||
kabus yazıyım bari geceyarısı dışardasınız eve girceksiniz ama elektirikler kesik (süper)apartmanın içine giriyorsunuz o da ne alakası yok başka bir yer kapı kapı dolaşırken içeri giriyorsunuz eski bir daire eski kapılar iç odalarda gezinirken karşınıza mezar çıkmasın mı süper dimi senin kabusların süpermiş...![]() bende her sabah bi kabusa uyanıyorum esasında geceler rüyalarım... |
||
|
||
kabus yazıyım bari geceyarısı dışardasınız eve girceksiniz ama elektirikler kesik (süper)apartmanın içine giriyorsunuz o da ne alakası yok başka bir yer kapı kapı dolaşırken içeri giriyorsunuz eski bir daire eski kapılar iç odalarda gezinirken karşınıza mezar çıkmasın mı süper dimi senin kabusların süpermiş...![]() bende her sabah bi kabusa uyanıyorum esasında geceler rüyalarım...
|
||
|
||
kabus yazıyım bari geceyarısı dışardasınız eve girceksiniz ama elektirikler kesik (süper)apartmanın içine giriyorsunuz o da ne alakası yok başka bir yer kapı kapı dolaşırken içeri giriyorsunuz eski bir daire eski kapılar iç odalarda gezinirken karşınıza mezar çıkmasın mı süper dimi senin kabusların süpermiş...![]() bende her sabah bi kabusa uyanıyorum esasında geceler rüyalarım... ![]()
|
||
|
||
kabus yazıyım bari geceyarısı dışardasınız eve girceksiniz ama elektirikler kesik (süper)apartmanın içine giriyorsunuz o da ne alakası yok başka bir yer kapı kapı dolaşırken içeri giriyorsunuz eski bir daire eski kapılar iç odalarda gezinirken karşınıza mezar çıkmasın mı süper dimi senin kabusların süpermiş...![]() bende her sabah bi kabusa uyanıyorum esasında geceler rüyalarım... ![]() |
||
|
||
bende sana bizat beethoven dan moonlight sonata dinlemeni tavisye ederim ruhunu dinlendir biraz ya...ne bu karanlık eylemler.valla yeni psikologtan kurtuldum tekrar gitmeme neden olacaksın..
|
||
|
||
bende sana bizat beethoven dan moonlight sonata dinlemeni tavisye ederim ruhunu dinlendir biraz ya...ne bu karanlık eylemler.valla yeni psikologtan kurtuldum tekrar gitmeme neden olacaksın.. psikolog mu bende birara düşündüm insan kendisi istemedikçe çözüme ulaşmaz. see no evil da güzel bir film sonunda caninin aslında zavallı bir kurban olduğunu anlıyoruz (orda bir geri gönderme yapmışlar manyağa acımaya başlıyorsunuz kimse doğuştan manyak olmaz insan Einstein de olabilir Humeyni de)
![]() |
||
|
||
| Bütün gece şu Resident Evil'deki en manyak canavarla uğraştım. Ne biçim bir kabustu kaçmaya bile fırsatım olmadan elektirik prizinden hört diye çıkmaz mı! Yine ucuz atlattım. | ||
|
||
Bütün gece şu Resident Evil'deki en manyak canavarla uğraştım. Ne biçim bir kabustu kaçmaya bile fırsatım olmadan elektirik prizinden hört diye çıkmaz mı! Yine ucuz atlattım. çok kötüymüş ya bende kendiminkine kötü diyordum.Bende bi arkadaşı gördüm rüyamda bu sefer akşamdan annemi de ayarladım uyandırmıcak okula gitmicem tam rüyamın en güzel yerinde alttaki gelmiş çocuğuna ateş düşürücü istiyor
|
||
|
||
bu aksam ruyamda josh(sawyer)'ı gördüm ![]() cok komik bir ruyaydı...elimden falan tutuyordu..zaten onu ancak ruyamda görebilirim
|
||