|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Başıbozuk 2002 yılında izmirde kuruldu. Grup en başta Tibet Çakar (vokal) ve Cüneyt Aykulteli (solo gitar) açılış yaptı. İlk demoları olan "Zaman" isimli parçaları radyo D maksimum rock programında yayınlandı. Ancak uzun bir davulcu ve bas gitarist arama süresinden sonra 2003 yılının sonlarına doğru grup bugünki halini aldı. Davulda Onur Yıldırım bas gitarda Cemal Kayaoğlu solo gitarda Cüneyt Aykulteli ve vokalde Tibet Çakar olmak üzere grup tamamlandı. İlk demolarını 2004 yılında kimsecikler isimli şarkıya yaptılar.Ayrıca grup kendi bütçesiyle bir klip çekti.(Ancak kamera şakası gibi birşeydi) Deep rock barda ilk konserlerini verdiler. Bunun yanında ilerleyen senelerde festivaller konserler ve çeşitli organizasyonlarda bulundular. Roi rock bar iken bir süre orda bir bar grubu olarak devam ettiler. 2004 yılında köprüaltı tatoo piercing salonlarının sponsorluğuyla bir demo albüm çıkardılar. "Şimdi", "git" ve "kimsecikler" isimli şarkılarıyla.Daha sonra grup sponsorla küçük bir anlaşmazlık yaşadı. 2005 yılında "bizden geçti", "yak ışıkları" isimli şarkıların kayıtlarını tamamlayıp internet üzerinden yayınlamaya başladılar. 2006 yılında Ozan Çoruk (saksafon-klw ) un gruba katılmasıyla şuanki halini aldı.2007 nin ocak ayında "YAK IŞIKLARI" isimli şarkılarına klip çektiler.. izlemek için: Register or Login Grup şu an için albüm hazırlıkları içerisinde. MaXCoDeR tarafından düzenlenmiştir..... |
||
|
||
| sarki gayet basarili klipde ii omush... | ||
|
||
| severim kendilerini güzel müzik yapıyorlar.bildiğim kadarıyla silence bar da sahne almaktalar | ||
|
||
yak ışıkları çok güzel yaa seside sevdim bu pazar ant deler 13.00 da 10 lira çok uygun ama çıkcakları mekan çok kötüymüş gitmek istiyosum ama ... puff ya
|
||
|
||
o konser iptalmiş ya .. int de iptal diye okudum bi sitede ... sevindim ama umarım daha iyi bi yede çıkarlar da gierim ... ben bunlara kafayı takmış drumdayım yak ışıkları bağımlı yapıyo insanı yaa
|
||
|
||
yak ışıkları çok güzel yaa seside sevdim bisi dicem bu ant neresi..
bu pazar ant deler 13.00 da 10 lira çok uygun ama çıkcakları mekan çok kötüymüş gitmek istiyosum ama ... puff ya |
||
|
||
antalya ... hani ist istanbul ankara ank antalya da ant oluyo
|
||
|
||
antalya ... hani ist istanbul ankara ank antalya da ant oluyo zaten yannis mi anladim die sormustum..antalyada nerde verebilcekler zaten konser gizli de filan mi?
![]() |
||
|
||
| yok gizli bahçede değil ya tam yerini bende bilmiyorum ama arkadaş biliyodu orayı ve kim çıkarsa çıksın o mekana girmem flan diyodu gizli bahçe olsa gidilirde .... ya hem anatolianrock da başıbozuk un bölümünde organizasyonu ayarlayanlar yüzüden konser iptal olmuş .....öle yazıyodu | ||
|
||
Antalya konserini Kale içi "Simurg" barda 20 mayısta verdik bitti hatta yeni geldik çok hoş bi konser oldu umarım tekrarıda olur diger parçalar ve paylaşımlar için Register or Login basibozuk@hotmail.com dan bize ulaşabilirsiniz.. |
||
|
||
| hadi ya simurg ta oldugunu keske yazsaydiniz,gelirdim =)) buarada izmirde nerde cikiosunuz..burda izleyemedim orda izlerim artik =) |
||
|
||
hadiii yaaa tüüh beee kaçırdık iyi mi .... izlemeyi çok istedim ya
|
||
|
||
| 2 sarkisi var die biliodum bn sadece 2 sarkisini dinledm 2 side super yak isiklari ve bizden gecti tavsiye ederim | ||
|
||
buda fena deeel
|
||
|
||
| çok sıradan olmuş gidişat iii değil...... | ||
|
||
coverları sağlam grup
|