|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Arkadaslar bi Bring me to life My Immortal Lithium Going Under Good Enaugh ve daha sayabilecegim bir cok mukemmel parcasi olan bir gru hakkinda igrenc yorumlari yapiliyor..Sasiyorum adeta.. Cok iyi bilen varsa daha iyisini yapsinlarda biz de onlari dinleyelim... Tum sarkilarini ezbere bilir soylerim.Laf ettirmeyecegim sayili gruplardan biri... Tarzlariyla muzikleriyle cok da iyi is yapiyolar...Begenmeyenler Ajdar dinlesin... ![]() Amy Dogru soylemis..Everybody is fool... şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut öptüm seni şap şup ben ateş sen barut öptüm seni şap şup şaaap şuup şaaap şuup şaaap şuup ha şaaap ha şuuup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup grup olalım grup ben hudud sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şiifaaaası şiifa çok çektim cefa vitamini havuz ben külle sen tuz aaah muz gibiyim muz muz oooh muz gibiyim muz muz çikita muuuz.. |
||
|
||
Begenmeyenler Ajdar dinlesin... ![]() Sen metal dünyasının Ajdar'ını dinliyorsun zaten. |
||
|
||
yarabbim sagır et benı.....sesını duydugumda hemen kapattıgım bulundugum mekanda dınlenılmesınden rahatsızs oldugum ve kımseyede dınlettırmedıgım bu aptal gerızekalı rock bozması kafasına at y...ı degmıs grup NİYE VARSIN !!!!!!!! jaws kılıklı.. abi ne yaptın sen ya!? sevmiyo olabilirsin ama biraz saygılı olmalısın bence..'' gerızekalı rock bozması kafasına at y...ı degmıs grup NİYE VARSIN !!!!!''bu ne demek ya evanescence dünya çapında bi grup nasıl böyle konuşabiliyosun anlamıyorum sevme... sevmediğini de dile getir hatta ama saygı çerçevesinde ya
|
||
|
||
ben sevmediğim yada dinlemediğim grup hakkında yorum bile yapmam arkadasımız baya abartmış ...abartmakla kalmayıp küfür bile etmiş çok ayıp saygı duyması lazım gayet başarılı bir grup ve son ses dinlemeside çok güzel oluyor gerçi arkadaşımız anlayamamış ama biraz dinlese fikri deişir
|
||
|
||
| ya sesi güzel bence bi de karma bişiler olmuşlar | ||
|
||
Bana sen zaten metal dunyasinin Ajdar ini diniyosun diyenelere diyecegim tek soz su..Eger Evanescence metal dunyasinin Ajdariysa onlari dinlemekten cok mutluyum...
|
||
|
||
ben bu grubu tam kıvamlı bulmuyorum ama kadını sesi gerçekten çok kuvettli
|
||
|
||
| Evanescence hakkında söyleyebileceğim o kadar çok şey var ki.Fallen bence dinlediğim en mükemmel albüm insanı kendine bağlayan ve asla bırakamadığım.The Open Door ilk dinleyişte Fallen'a göre nispeten daha kötü geliyor ama birkaç kere dinleyince o da aynen bağlıyor.Amy çok iyi bir sese sahip ve mükemmel şarkılar yazıyor.Sahne performanslarına gelince Amy bazen detone olsa da (ki artık kendini geliştiriyor ve eskisinden çok iyi bir performansa sahip) ne eski baterist Rocky'nin eski gitarist John'un ve şu anda grupta bulunanların performanslarına hiçe sayamayız.Ayrıca konserlerindeki müthiş havayı ya yaşamak ya da gerçekten hissederek izlemek gerekiyor ancak bu şekilde onların nasıl bir grup olduğunu kavrayabilirsiniz.Evanescence gibi bir gruba böyle yorumlar yapanlar kesinlikle hiçbir şarkılarını dinlememişler onlara tek tavsiyem lütfen en azından bi kere dinleyerek yorum yapsınlar.Metal dünyasının Ajdar'ı lafı bu foruma bütün sempatimi öldürdü umarım burda bulunan herkes böyle düşünmüyordur.Umarım içimdekileri yeterince ifade edebilmişimdir ve umarım ne demek istediğimi anlarsınız.. | ||
|
||
Arkadaslar bi Bring me to life My Immortal Lithium Going Under Good Enaugh ve daha sayabilecegim bir cok mukemmel parcasi olan bir gru hakkinda igrenc yorumlari yapiliyor..Sasiyorum adeta.. Cok iyi bilen varsa daha iyisini yapsinlarda biz de onlari dinleyelim... Tum sarkilarini ezbere bilir soylerim.Laf ettirmeyecegim sayili gruplardan biri... Tarzlariyla muzikleriyle cok da iyi is yapiyolar...Begenmeyenler Ajdar dinlesin... ![]() Amy Dogru soylemis..Everybody is fool... o şarkının ismi öyle değil everbody's fool ordaki 's' -in eki yani Türkçe'si herkes aptaldır değil herkesin aptallığı ![]() bi de good enaugh değil good enough (ukalalık gibi anlaşılmasın )
|
||
|
||
çok güzel bir grup solist in seside harika dinlerim dinleyenleride severim
|
||
|
||
| Sevmem şarkılarını falan.Gittikçe batan bi grup bence.Hatun hoş sayılır ama.. | ||
|
||
| süper bi grup kötü diyenler demekki hiçbişiden anlamıyo grup budur yha daha ötesi yok | ||
|
||
| ya ben pek sevemiyorum grubu ayrıca bence de amy lee çok ön planda. | ||
|
||
| Amy lee'yi al gerisini at. Sesi güzelde grup'ta hiç bi şey yok. O kadın daha iyi yerlere layık. Valla 5 para etmez amy orda olmasa.. Gittikçede kötüleşiyorlar eskiden bi hoştu şarkıları ama.. | ||
|
||
| Hatunun çok abartıldığını düşünüyorum. | ||
|
||
| ya emy lee gerçekten güzel sese sahip bi insan ama gerçekten arkasındakiler pek bişey diyil bence düzgün iyi çalan birileriyle olsa dinlerim ben pek sevmem bi kaç şarkısını dinliyorum sadece |
||
|
||
| Arkasındakiler de pek sağlam değil bence..Başka vokallerle karşılaştırdığım zaman abartılıyor bence .. her neyse zevk diyorum geçiyorum. | ||
|
||
| ben moody sağlam adamdı gitti sonra yalan oldu evanescence | ||
|
||
| ne yln olması be asıl sen yln oldun! | ||
|
||
moody amyle birlikte grubu kuran adamdı ve evanescence'ı müzikal anlamda o taşıyodu ama dark_girl seni anlayabiliyorum ve bu tip tepkiler vermeni de gayet normal karşılıyorum
|
||
|
||
| teşkürler sonunda anlayabilen biri çıktı | ||
|
||
sevmem beğenmem zaten evanescence dinleyenlerin %90 ı pop dinleyen kişiler metal veya rock değil de pop rock yaptığını düşünüyorum (metalin adı geçmemeli bile ama neyse)
|
||
|
||
teşkürler sonunda anlayabilen biri çıktı Bir doktora görün istersen. =)
|
||
|
||
teşkürler sonunda anlayabilen biri çıktı
|
||
|
||
...iice ögrenn gelll :Dve ayrıja evaya laff ettirmemm dinlemeyebilrsnn ama bu da mantıksızz konusmanıı gerektirmioo benjee .......
|
||
|
||
teşkürler sonunda anlayabilen biri çıktı Bir doktora görün istersen. =) |
||
|
||
| cut!! millet abartmayın bee... bende bayanları dinlemem ki yaa asdasda cins biriyimdir bana bayan dinlettiremezsiniz bu arada amy yi sadece korn la düetinde düzenli olarak dinliyorum Forsaken sadece o yoksa amy nin hiç parçası yok kadınları dinleyemiyorum ya
|
||
|
||
| GERÇEKTEN SEVEN KİŞİLERE LAFIM YOK AMA ÖZENTİ VELETLERİN İLK DİNLEDİĞİ GRUPTUR... DİNLEYENLERİN ÇOĞU KROLUKTAN,BAŞKA TANINMIŞ KİMSE OLMADIĞI İÇİN DİNLER. VE SİYAH GİYİNİP ROCKER OLDUĞUNU SANIP AMAÇSIZCA YAŞAR... AMA KADININ SESİNE HAYRANIM | ||
|
||
ARKADAŞLAR NEDEN BU KADAR ABARTIYORSUNUZ GAYET GÜZEL ŞARKI YAPIYOLAR.BENİM EN BEĞENDİĞİM ŞARKILARI:GOİNG UNDER... EVERYBODY FOOL..VE..BRİNG ME TO LİFE..
|
||
|
||
bende evanescence hastası biriyimdir.Şarkıları da gayet hoş bence çok hoşuma gidiyor.
|
||
|
||
birisine "yabancı olarak ne dinlersin" diye sorduğumda kesin kez bu grubun adı geçiyor. bilen bilmeyen kim varsa hemen fanları olmuş zaten arada bende dinlerim ama tek bunları mı dinlerim hayır
|
||
|
||
bu grubun özenti kitlesi çok fazla ne dinlersin evanescenc çoğundan bu cevabı alırsınız anlamadım gitti..ses iyi ama ben çok fazla sevmiyorum..
|
||
|
||
| yaa ismi çok albenili de ondan | ||
|
||
yaa ismi çok albenili de ondan ismi bu olduğu içinmi özenti kitlesi artıyor
|
||
|
||
birisine "yabancı olarak ne dinlersin" diye sorduğumda kesin kez bu grubun adı geçiyor. bilen bilmeyen kim varsa hemen fanları olmuş zaten SANA KATILIYORUM DOSTUM...
arada bende dinlerim ama tek bunları mı dinlerim hayır ![]() |
||
|
||
yaa ismi çok albenili de ondan ismi bu olduğu içinmi özenti kitlesi artıyor ![]()
|
||
|
||
bence sebep bu değil çünkü bir çok farklı isimde farklı yerlerde kitlesi sağlam gruplar var bence sebep özenteliğe elverişli işler yapılması anlayana
|
||
|
||
hatun tatlı ondandır.....
|
||
|
||
yk yaa ben pek sewmiyorum hatunu burnu güzel değill gözler ve dudaklar harika ama
|
||
|
||
eeeiii güzel diye her çıkanı dinle
|
||
|
||
eeeiii güzel diye her çıkanı dinle ![]() Haha O goruse gore Turkiye`de her sarkici olan mankeni dinleyebilirAmy Lee bitanedir ya. Bu grubu Bring me to life ile sevdim. Cok sevdigim sarkilari vardir ama yine bi Metallica ya da Lamb Of God kadar da sevemem nedense. Son albumdeki Lacrymosa gercekten sahane bi sarki... |
||
|
||
| amy lee canlı |
||
|
||
| BerbatLar. =) | ||
|
||
| ilk albümleri çıktığı zaman dinliyordum şimdi pek dinlediğim sölenemez ama lithium şarkısını severim | ||
|
||
![]() Bu da güzel süper bir kadın, gothic falan manyak birşey. |
||
|
||
| süüüüper süüüüper süüüüper | ||
|
||
| Teq KeLime iLe Hariqa | ||
|
||
Lies, Eternal, October ,Solitude, Going Under, Haunted,Origin , Exodus ,Listen to Rain,All That I'm Living For en sevdiğim şarkılardan bazılarıdır.Amy Lee harika bir sese ve güzelliğe sahip, gözleri yeter
|
||
|
||
en iyi şarkısı lies ve the open door. gayet başarılı bir grup bence son derece kaliteli müzik yapıyorlar
|
||
|
||
ya off bea dinleyin sevin bakalım karışan mı var yok ama bir sorun var öle bir grupki kendileri ne tarz olduklarını söylüyorlar evete hemde doğru söylüyorlar ama nasıl bir dinleyici kitlesi varsa tam bunun aksini idaa edip gereksiz tartışma ortamları yaratım grubun dış kalitesini azaltıyorlar ona göre anlayan anladı olayı bilinçli dinleyi olmak lazım ben hayranları değilim ama sesim itibariyle birkaç şarkılarını söyler dinlerim
|
||
|
||
| Daha yeni meşhur oldular e tabi ki sindiremediler hemen. Grupta ayrılmalar oldu, Amy Lee & Seether aşkı ve ayrılığı yaşandı. Amy Lee dağıldı, evlendi. Bakalım bundan sonra ortaya ne çıkacak ben onu merak ediyorum. Şöyle sağlam şarkılar ve daha iyi bir müzikle dönmesini umut ediyorum. | ||
|
||
| kesintisiz AMY LEE aşkım xD Kadının sesi süper hele piyano çalışına bitiyorum Tek kelimeyle SÜPER BİR GRUP |
||
|
||
| süper ! hele good enough yok mu insanı en sinir anında bile rahatlatan bir şarkı o_O |
||
|
||
tek kelimeyle ve tartışmasızca harika ) ![]() berbat diyenlerin kulaklarında problem olmalı
|
||
|
||
3 sene önce olsa direk derdim ama şimdi sadece hello şarkısını dinlerim okadar
|
||
|
||
| cok severimm amy lee nin sesine zaten dicek yokk |
||