|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 isterdim
|
||
|
||
onu herkes istiyor zombi , saymıyoruz onu artık
|
||
|
||
| Şöyle üzeri çikolata parçaları dolu sıcak çikolata | ||
|
||
bol hoş müzik ve hoş bi hatun olsa fena olmaz hani
|
||
|
||
| basıp gideceğim bir araba. | ||
|
||
| son gününde yanında olmak | ||
|
||
| Uyumak | ||
|
||
iyileşmiş olmak ve tüfengimi oltamı alıp göl kenarına gitmek ve biraz siesta yapmak
|
||
|
||
mantı hemde bu saatte
|
||
|
||
| eskişehire gitmek Batuşumun sahnesini izLeyip geri geLmek |
||
|
||
| Yaz olmasını | ||
|
||
yusuf'um msnde olmasını(cok sanssızım ben ya )
|
||
|
||
| ne istesem olmadığı için istemiyorum bişi. | ||
|
||
| yusufla konusabilmek | ||
|
||
| yüzmek | ||
|
||
| ağlayabilmek | ||
|
||
sitede demokrasi olmasın isterdim köydeki az post atmışla şehirdeki çok post atmış aynı kefeye konulmasın isterdim
|
||
|
||
| hiç gitmemek kalmak isterdim |
||
|
||
| uykumun gelmemesını isterdm | ||
|
||
uykumun gelmesini isterdim
|
||
|
||
bi adet eski çıktıklarımdan alabilirim..hepsini çok özledimm çok yanlızım be atam
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
(magnum essence dark)
|
||
|
||
| olmayacak duaya amin denmez, ölüler geri dönmez(istemek fayda etmiyor). | ||
|
||
buz gıbı bı bira
|
||
|
||
| birinin bnmle konusmasını... | ||
|
||
| uzaklaşmak çok uzaklarda yaşamak |
||
|
||
| ea yı istiyorum... ebruyla hiç çıkmamış olmasını istiyorummm |
||
|
||
| istediklerimin olmasını istiyorum | ||
|
||
| herseyin suandan farklı olmasını mutlu olabileceğim bir sekilde olmasını | ||
|
||
herseyin suandan farklı olmasını mutlu olabileceğim bir sekilde olmasını bende ümit ediyorum bakalım görcem değişiyor mu yoksa aynı yönde(hayalkırıklıkları) devam mı ediyor?
|
||
|
||
herseyin suandan farklı olmasını mutlu olabileceğim bir sekilde olmasını bende ümit ediyorum bakalım görcem değişiyor mu yoksa aynı yönde(hayalkırıklıkları) devam mı ediyor?bende sabrsızlıkla bekliyorum
|
||
|
||
herseyin suandan farklı olmasını mutlu olabileceğim bir sekilde olmasını bende ümit ediyorum bakalım görcem değişiyor mu yoksa aynı yönde(hayalkırıklıkları) devam mı ediyor?bende sabrsızlıkla bekliyorum ![]() |
||
|
||
| kimsenin olmadıgı sadece bnm ve mp3 oldugu bi yerde olmak isterdim | ||
|
||
| 2 şişe kırmızı şarap ve birkaç paket çikolata kimsenin olmadığı bir yer. | ||
|
||
sevdigim kişiylee
|
||
|
||
| yalancı insanların olmadığı gerçekten sevebilen önemseyebilen insanların olduğu bir yerde olmayı isterdim ayrıca 5-6 paket winston ve 2 koli alkol
|
||
|
||
| son 3 yılın hafızamdan silinmesini suanda | ||
|
||
son 3 yılın hafızamdan silinmesini suanda son beşyıl diyim ben
|
||
|
||
son 3 yılın hafızamdan silinmesini suanda son beşyıl diyim ben |
||
|
||
son 3 yılın hafızamdan silinmesini suanda son beşyıl diyim ben |
||
|
||
son 3 yılın hafızamdan silinmesini suanda son beşyıl diyim benhatırlatacak olan şeylerden de uzak dur mümkünse sil, at saklama, dinleme, düşünme |
||
|
||
| ama düsünmeden olmuo yani ille bişiler bazı kisileri veya olayları hatırlatıo unutmak mümkün deil yani en azından bi süre | ||
|
||
| imkan vermeyeceksin sende kendini düşünüyorsan acı çekmek istemiyorsan. | ||
|
||
imkan vermeyeceksin sende kendini düşünüyorsan acı çekmek istemiyorsan. sewdıgımın yanında olmak isterdim... |
||
|
||
| valla bi sigara iyi olurdu.. | ||
|
||
imkan vermeyeceksin sende kendini düşünüyorsan acı çekmek istemiyorsan. sewdıgımın yanında olmak isterdim...
|
||
|
||
| coşabilceğim bir konserde.. kafa dağıtmaya ihtiyacım var. bu arada site iyimiş | ||
|
||
şu zor günün de kızarkadaşımın yanında olmak tek isteğim ama malesef olamıyorum
|
||
|
||
coşabilceğim bir konserde.. kafa dağıtmaya ihtiyacım var. bu arada site iyimiş Aynen sağlam bi konsere gitmek istiyorum.. Kemik kırılma seslerini duyabileceğim..
|
||
|
||
coşabilceğim bir konserde.. kafa dağıtmaya ihtiyacım var. bu arada site iyimiş ogle bir seye beniöde ihtiyacım var ins yarın olacak
|
||
|
||
eskişehirde olmak gezmek tozmak sürünmek ve acı çekerek ölmek
|
||
|
||
| bol yeşillik ağaçlar ve hamak uyku | ||
|
||
saçmalamamak noluyor bana
|
||
|
||
2 beer (2 beer or not 2 beer) =)
|
||
|
||
pierrotun ağzını burnunu kırmak
|
||
|
||
| kar yağmasını | ||
|
||
| hiçbir şeyi yanlış anlamamak | ||
|
||
| herseyden kurtulmak | ||
|
||
| Take your time... dont live too fast, Troubles will come and they will pass. Go find a woman and youll find love, And dont forget son, There is someone up above bunları ![]() |
||
|
||
| evimde olmak | ||
|
||
yemek yemek
|
||
|
||
babamı görmek
|
||
|
||
bişi istemiyorum aslında ama bira falan iyi olurdu...
|
||
|
||
uyumak
|
||
|
||
| şu anın 25 mayıs sabaha karşı saat 4 olmasını | ||
|
||
| şu an nihan'ın ankarada olmasını ankarada onunla olmak isterdim bir süre istanbulu tamamen unutmak. | ||
|
||
şu an nihan'ın ankarada olmasını ankarada onunla olmak isterdim bir süre istanbulu tamamen unutmak. inş seneye olacağız canım ben orada olucam sende beni ziyarete geliceksin
|
||
|
||
| keşke valla kaçar gelirim hiç umrumda olmaz bu şehir insanı boğuyor | ||
|
||
cok bencilce ama onur'un askere gitmemesini
|
||