|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 uykumun gelmemiş olmasını ve filmi yeniden izlemeyi |
||
|
||
| kafamı biraz daha toparlamak | ||
|
||
maserati 3200 gt
|
||
|
||
| yanılmamayı ama çok geç keşke güvenmeseydim | ||
|
||
| kardeşimi (beni anlayan ve bana çok benzeyen, beni tamamlayan tek insan) | ||
|
||
| iyilesmeyi | ||
|
||
iyilesmeyi aynen =)
|
||
|
||
| hayatıma giren o pis insanları silmeyi,yok etmeyi | ||
|
||
evimde olmak
|
||
|
||
saçma sapan olan herseyden kurtulmak fazla genel oldu
|
||
|
||
| dondurma , çikolata, puding, pasta, kurabiye yiyebilmek ama malesef 1 ay yiyemeyeceğim | ||
|
||
| Sınava Çalışmak.. | ||
|
||
| boğazımın iyileşmesini | ||
|
||
| 'O'nu dövmek.. | ||
|
||
yağmurlu bi havada dolaşmak isterdim (ama şemşiyesiz )
|
||
|
||
| onunla konuşmak... | ||
|
||
| tutulmadan, üşümeden uyumak | ||
|
||
| birşeyler söylemesini | ||
|
||
sataşan cinsin geldiği yere dönmesini
|
||
|
||
| kayışı kopartmayıp psikopata bağlamamayı | ||
|
||
| öss gibi bi derdim olmamasını =/ | ||
|
||
öss gibi bi derdim olmamasını =/ aynen ya ne öss ne de yds gibi seylerin hayatımda olmamasını cok isterdim |
||
|
||
öss gibi bi derdim olmamasını =/ aynen ya ne öss ne de yds gibi seylerin hayatımda olmamasını cok isterdim ooo bide yds si war bunun tabi onu hiç istemezdim millet bi kuş gibi rahatlamışken ben 1 hafta daha stres yaşıcam |
||
|
||
öss gibi bi derdim olmamasını =/ aynen ya ne öss ne de yds gibi seylerin hayatımda olmamasını cok isterdim ooo bide yds si war bunun tabi onu hiç istemezdim millet bi kuş gibi rahatlamışken ben 1 hafta daha stres yaşıcam işte maalesef ben yasayacağım onu ![]() lanet sınavları cıkartanların yok olmasını isterdim |
||
|
||
öss gibi bi derdim olmamasını =/ aynen ya ne öss ne de yds gibi seylerin hayatımda olmamasını cok isterdim ooo bide yds si war bunun tabi onu hiç istemezdim millet bi kuş gibi rahatlamışken ben 1 hafta daha stres yaşıcam işte maalesef ben yasayacağım onu ![]() lanet sınavları cıkartanların yok olmasını isterdim işte malesef bende yaşıcam diyorum ya =/ ayrıca keşke hafızam kuvvetli olsada şu lanet kelimleri unutmasam =/ |
||
|
||
öss gibi bi derdim olmamasını =/ aynen ya ne öss ne de yds gibi seylerin hayatımda olmamasını cok isterdim ooo bide yds si war bunun tabi onu hiç istemezdim millet bi kuş gibi rahatlamışken ben 1 hafta daha stres yaşıcam işte maalesef ben yasayacağım onu ![]() lanet sınavları cıkartanların yok olmasını isterdim işte malesef bende yaşıcam diyorum ya =/ ayrıca keşke hafızam kuvvetli olsada şu lanet kelimleri unutmasam =/ işte en büyük sorunum lanet olası kelimeler hiç ezberleyemiyorum kelimelerin bir şekilde aklıma girmesini isterdim |
||
|
||
ben o lanet sınavda o lanet kelimelerin lanet bi vahiy tarafından gelmesini isterdim
|
||
|
||
| yanında aglayabilek bi dostum olmasını çok isterdim şuanda... | ||
|
||
yemek yemek isterdim
|
||
|
||
vanilyalı ve çikolatalı bol soslu dondurma
|
||
|
||
uyuyabilmek ama uyuyamıyorum
|
||
|
||
| haftaya pazartesi olmasını çok isterdim vallahi... | ||
|
||
bi küvette (boş olucak ama) uyumak isterdim. Sericen bi çarşaf, 3 tanede yastık mışııl mışıl uyuycan
|
||
|
||
zaman geçsede şöle bizde ohhhh... ayy arkadaşlar ım adaya gelmiş olmasını çok isterdim şu anda...
|
||
|
||
| Küvet küvet onu yapıcamda bizim evde de küvet yok olan varsa bi geceliğine kiralasın bana içimde kalıcak yoksa | ||
|
||
janick gers in yanında olmak isterdim
|
||
|
||
| buz gibi elma suyu | ||
|
||
| denizde olmakisterdim | ||
|
||
| uyumak istiyorrumm ama uykum kaçtıı | ||
|
||
| havanın daha serin olmasını ve uyku | ||
|
||
| vallahi şu an soguk bişiler istiyorum bide birazdaha dinç olmak.. | ||
|
||
| Aynen Smirnoff Ice olsa şimdi aslında. Lan param da var şimdi kim gidicek kuruyemişçiye yaa | ||
|
||
| Yiyecek ne olursa isterdim şu an. | ||
|
||
Çocukken gittiğim adada olmayı çok istiyorum, ne olur bu sene de gitsem
|
||
|
||
| ne istedigimi bilmeyi isterdim bari bi kaç çalışma içersine girerdim ama... | ||
|
||
| sevgilimle beraber deniz kıyısında oturmak | ||
|
||
| elimin uyuşmamış olmasını klavyeyi tutamaz hale geldim | ||
|
||
güzel bir partide olmak isterdim
|
||
|
||
| Hoparlörümün çalışmasını çalıştığında da son ses müzik dinlemeyi! | ||
|
||
| buz dolu soda ve bir parça limon | ||
|
||
| akşam olmasını hava serinlese yeter |
||
|
||
| tek başıma "orda" olup onu izlemek o burdayken... | ||
|
||
| Zuhal, Nihan,İdil ile birlikte bir çay bahçesinde oturup sohbet etmek isterdim. Umarım bir gün kısmet olur. |
||
|
||
Zuhal, Nihan,İdil ile birlikte bir çay bahçesinde oturup sohbet etmek isterdim. Umarım =)
Umarım bir gün kısmet olur. |
||
|
||
| Şu içimde oturup duran taşın defolup gitmesini isterdim defol git ya kaskatı oldu içim yine |
||
|
||
| Çok uzaklara gitmek. | ||
|
||
ville valo'nun yanında olmak
|
||
|
||
bu yılki bütün metal konserlere gitmeyi
|
||
|
||
| bir beş sene sonrasında olmak zamanın çabucak geçmesi |
||
|
||
şöyle limonlu ılık soda
|
||
|
||
karamelli ve bademli dondurma
|
||
|
||
| rapid pre. account | ||
|
||
| telefonumun hiç şarjının bitmemesini ve klimayı icat edeni alnından öpmeyi | ||
|
||
uyumak çok yoruldum ama güzel ve sakin, huzur dolu bir gündü ![]() ne güzel bütün gün kafamı dinledim ![]() |
||