|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 evimde olmak |
||
|
||
| kafamdaki planların bu kez tutmasını, eninde sonunda birşeyleri değiştiricem |
||
|
||
| bu işkenceden kurtulabilmeyi beni gebertiyor kahretsin bıktım artık ondan kendimden herşeyden #??$$###!!!??? "içimden saydığım küfürler" |
||
|
||
| . | ||
|
||
| biraz daha sakin olabilmek peşin hüküm vermemek sabırlı olmak panik yapmamak dinleyebilmek ve duymak şüphe etmemek ve güvenebilmek |
||
|
||
| tam karşısında olmak ne yapcaksa yapsın bıktım beklemekten korkmuyorum ondan elinden geleni ardına koymasın |
||
|
||
| sabır sabır sabırrrrrr | ||
|
||
| HARLEY DAWİDSON EN BUYUK HAYALİM DE ONDAN |
||
|
||
| şu an arkadaşlarımı isterdim bide.... | ||
|
||
| onu görebilmek malesef yine cezalıyım ![]() görüşmek yine yasak
|
||
|
||
tam bir aydır başta kendime sonra ailemesonra arkadaşlarıma kan kusturdum keşke tüm bunları hiç yaşamamış olsaydım |
||
|
||
| uyumak |
||
|
||
acayip şekilde kaykaycı dövesim var
|
||
|
||
kaykaycı dövülür mü tabi hiphopcıysa eline sağlık derim ![]() adamlar acayip hareketler yapıyorlar gerek paten gerek kaykayla ![]() atladıkları yerleri görsen birde havada takla atıyorlar dehşetler ![]() güzel sanatlara girmeyi |
||
|
||
acayip şekilde kaykaycı dövesim var ![]() noldu len üstüne mi çıktı tavşanlar
|
||
|
||
boğazımın ağrımamasını ve üşümemek
|
||
|
||
acayip şekilde kaykaycı dövesim var ![]() noldu len üstüne mi çıktı tavşanlar ![]() emo dövmek gibi bişey pek farkı yok ![]() bu arada bunlar o acayip hareketler yapıp 4 5 basamak merdivenden kick flip le atlayanlardan değil artistik olsun diye 400 milyonluk kaykay alıp kullanıyolar
|
||
|
||
| umarım isteklerime ulaşırım bu kez kaybetmek istemiyorum |
||
|
||
beyzbol sopası ve bir adet kurban ![]() derdim adam dövmek değil ama cidden hırsımı çıkartıcak bişi olsa cansız şöyle parçalasam çok iyi olacak genelde sakinim ama içimde birikmiş bir öfke var napsam bilmiyorum kimseye de patlamak istemiyorum polyanna gibi de olamıyorum derdim de yok hıncımı nerden çıkarsam bilemiyorum hep bunlar gelecek kaygısından oluyor bir süre insanlardan uzak dursam iyi olacak |
||
|
||
| dart oynamak | ||
|
||
| konser istiyorum laaaaaaan | ||
|
||
| iyi bir uyku onca ders sinir harbi karakalem ve dizi ardından ödevler derken saat 2 olmuş |
||
|
||
| düşünce sistemimi değiştirebilmek bunu mecburen yapmam lazım gaddar bir pislik olmam lazım kimseye acımamam lazım bencilin teki olmam lazım çelik kadar sağlam olabilmem lazım bunu sanırım yapabilirim denicem bundan sonra acımak yok |
||
|
||
Hüzenli uyku ama nerde? Uykusuzluk sorunum had safhaya ulaştı yarım uykular uyuyamamak ![]() Herşeyi büyük dikkat ve titizlikle yapma manyaklığının sonucu budur |
||
|
||
Hüzenli uyku ama nerde? Uykusuzluk sorunum had safhaya ulaştı yarım uykular uyuyamamak eğer sorunun piskolojikse diyecek bişi yok, yalnız kola kahve ıvır zıvır sürekli tüketiyosan bu sorun devam eder.Aynı sorunu bende yaşadım ki hala daha nöbet geçiriyorum.Bahsi geçen nevaleleri gün içinde fazlaca tüketiyosan uzak dur derim.![]() Herşeyi büyük dikkat ve titizlikle yapma manyaklığının sonucu budur şu an steakhouse cekti canım ağbiiii..peşine bi bkool oh yavrum
|
||
|
||
Hüzenli uyku ama nerde? Uykusuzluk sorunum had safhaya ulaştı yarım uykular uyuyamamak eğer sorunun piskolojikse diyecek bişi yok, yalnız kola kahve ıvır zıvır sürekli tüketiyosan bu sorun devam eder.Aynı sorunu bende yaşadım ki hala daha nöbet geçiriyorum.Bahsi geçen nevaleleri gün içinde fazlaca tüketiyosan uzak dur derim.![]() Herşeyi büyük dikkat ve titizlikle yapma manyaklığının sonucu budur şu an steakhouse cekti canım ağbiiii..peşine bi bkool oh yavrum ![]() uyku hapı mı alsam ne ders çalışırken uykum geliyor gidiyorum uyumaya dön dön uyku yok cin gibiyim hayda kalk uyan oturuyorum sabahlara dek |
||
|
||
| eğer psikolojik ise uyku ilacının falan bi faydası olacağını zannetmiyorum.uyku hapını da denemiştim daha da beter oluyosun direk mutant oluyosun iyice dallanıp budaklandıracak olursak ; gözlerin hariç bütün vucudun uyuyor ayakta dahi duramıyosun o derece diyim ben sana
|
||
|
||
eğer psikolojik ise uyku ilacının falan bi faydası olacağını zannetmiyorum.uyku hapını da denemiştim daha da beter oluyosun direk mutant oluyosun iyice dallanıp budaklandıracak olursak ; daha kötü yani hımm sağol en iyisi ben daha çok resim yapayım belki içim rahat eder uyurumgözlerin hariç bütün vucudun uyuyor ayakta dahi duramıyosun o derece diyim ben sana ![]() belki kendimi yeterli bulurum toparlanmam lazım sağlığım kötü olursa hiçbişi yapamam psikoloji kitaplarına başlamam lazım daha çok resim yapmam lazım daha çok ders çalışmam lazım coğrafya tarih sanat tarihi edebiyat sonra daha çok fotoğraf bulup netten daha çeşitli resimler yapmam lazım çok iyi ingilizcem olmalı kendimi kopyalasam daha iyi olcak beş dakikam bile yok artık aynı anda kaç iş yapıyorum hem müzik bakıyorum hem indiriyorum hem dinliyorum hem bişiler yiyorum hem resim buluyorum hem düşünüyorum hem program yapıyorum hem yarın napcağımı ayarlıyorum herşeyi sistemleştirdim plansız iş yapmıyorum saatim saatime ayarlı şuan uyumam lazımken resim bakıyorum belki şimdi uyurum biraz sakin olsam biraz sabretsem biraz da olumlu düşünsem çok iyi olacak |
||
|
||
yuh bence de biraz sakin ol vur kafayı yat ingilizce konusunda da rahat ol buyur ilgilen burasıylaRegister or Login 20 dakika bak fazlası değil iyi geceler. |
||
|
||
Manowar Türkiye'ye gelsin!
|
||
|
||
yuh sağol zaten ben ders alıyorum sınavda da 90 çektim resimden de ders alıyorum ama kendimi yeterli bulmuyorum bence de biraz sakin ol vur kafayı yat ingilizce konusunda da rahat ol buyur ilgilen burasıylaRegister or Login 20 dakika bak fazlası değil iyi geceler.daha iyi olmam lazım |
||
|
||
| uyku | ||
|
||
| böğürtlen | ||
|
||
İsterim ki kar yağsın ama nerdeeeeee
|
||
|
||
| parmağımdaki şişliğin inmesini bu kaçıncı sabah elim kesildi ondan önce yine elim kesildi sonra kıymık battı bugün parmağım şişti sağ elime noluyor yav nazar değdirdiler bana
|
||
|
||
| bir an önce uykuya dalıp,yarın hesabıma yatma ihtimali olan parayla ilgili güzel rüyalar görmek... | ||
|
||
| grip olmamak o kadar yorgun düştüm ki biran önce toparlanmam lazım hasta olursam çok kötü olur şu tatil gelse biraz dinlensem kendimi çok yordum bir de sıcak bir ıhlamur çok iyi olurdu |
||
|
||
| eski programlarımı bulabilmek uğraşıp duruyorum bilgisayarımda lanet bir virüs varmış bilgisayarcının bilgisayarı ve 2 usbsi benim virüs sayesinde uçtu üstelik nerden yollandığını da buldum dilerim o hayvan yaratığının laptopuna da aynısı denk gele
|
||