|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Seether-Fake it 3 Doors Down-Landing in London |
||
|
||
| bora ulusoy-asla geri dönme dert-ilham perisi diken-hedef büyük zakkum-anlıyorsun |
||
|
||
| Dimmu Borgir-Sorgens Kammer.. | ||
|
||
| Athena- Sen de Yap ve elimdeki tüm disturbed şarkıları. | ||
|
||
| Şebnem Ferah - Yağmurlar | ||
|
||
| Katatonia - I am nothing | ||
|
||
| Eric Clapton "Cocaine" e taktım su ara. | ||
|
||
| 21 lucifers - broken (gitar konuşur...) | ||
|
||
| No Doubt & I Throw My Toys Around ( Düet Elvis Costello ) | ||
|
||
| rammstein-spiel mit mir | ||
|
||
| Marianne Faithful & Who will take my dreams away (köprüdeki kız filminin müziği yeni keşfettim, çok hüzünlü güzel bir şarkı) | ||
|
||
Dimmu Borgir-Sorgens Kammer.. +Graveworm-I Need A Hero.. |
||
|
||
| Fiona Apple - Sullen Girl | ||
|
||
Marianne Faithful & Who will take my dreams away (köprüdeki kız filminin müziği yeni keşfettim, çok hüzünlü güzel bir şarkı)
|
||
|
||
Marianne Faithful & Who will take my dreams away (köprüdeki kız filminin müziği yeni keşfettim, çok hüzünlü güzel bir şarkı) |
||
|
||
| In Flames - Only For The Weak R.E.M. - Losing My Religion David Gilmour - The Blue Lynyrd Skynyrd - Call Me The Breeze Dark Tranquillity - Lady In Black Chimaira - Worthless Edguy - King Of Fools Garbage - Run Baby Run Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile Radiohead - All I Need Axel Rudi Pell - Oceans Of Time Mono - 2 Candles 1 Wish Explosions In the Sky - A Song For Our Fathers Mum - I Can't Fell My Hand Anymore ... |
||
|
||
| Keane & Everybody's Changing (Nedense herkesin garip bir biçimde bukelamuna benzer özellik göstermesinden dolayı bu şarkı son zamanlarda sürekli dilimde Sadece bu oyunda kalmak için bir hamle yapmaya çalışıyorum Uyanık kalmaya ve adımı hatırlamaya çalışıyorum Ama herkes değişiyor ve aynı şekilde hissetmiyorum) |
||
|
||
| liquid tension experiment-john petruci guitar solo..three munite warning part (1,2,3) in flames-clayman,leeches hellyeah-thank you sirenia-sister nightfall
|
||
|
||
| lifehouse - everthing özel bir sebebi yok "manasızca" |
||
|
||
| Stop Crying Your Heart Out(sadece ve sadece kendim için ) Devam et Bekle Korkma Olan biteni değiştiremeyeceksin Gül(Gül) Işı(Işı) Korkma(Korkma) Kaderin seni sıcak tutar Bütün yıldızlar Sönüyor diye Endişelenme Onları bir gün göreceksin İhtiyacın olanı al Ve yoluna koyul Ve kalbindeki ağlamayı durdur Kalk(Kalk) Hadi(Hadi) Neden korkuyorsun?(Korkmuyorum) Olmuş ve gitmiş şeyleri değiştiremeyeceksin |
||
|
||
| tool jambi radiohead creep Garbage i think Im paranoid A Perfect Circle - The Noose ![]() |
||