|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Metallica - New Album Demo (2008) Metallica - New Album Demo (2008) Tracklist 01. Trashed 02. I.N.U. 03. Under Influences 04. Set Me Free 05. Devour 06. Dead Cell 07. Fetish 08. Throne of Ivory 09. Back to Anger 10. The Soul Right Register or Login |
||
|
||
yeni ekledim 10 kere tıklanmış 1 yorum yok AQ Ayrıca parcalar "eh işte" şimdilik daha hazmedemedim
|
||
|
||
| AQ hemen indiriyorum | ||
|
||
istediğin yorum lsun bea hemen indirem aq
|
||
|
||
I.N.U. ve Devour su an favorilerim.![]() slmlar volkan |
||
|
||
| paylaşım için cok mersiii şimdik indiriom:D | ||
|
||
I.N.U. ve Devour su an favorilerim. fetish hoşuma gitti biraz ![]() slmlar volkan
|
||
|
||
| yok aq Under Influences dışında sarmadı. sert müzik yapacaz diye içine etmişler resmen. | ||
|
||
ben hala dinleyemedm linkte bi sorun var galiba
|
||
|
||
| evet linkte sorun var bi ara ilgileniriz | ||
|
||
sabırsızlanıyorum
|