|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Bu başlıkta gitarlar, amfiler, pedallar, prosesörler, manyetikler vb. konular ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz... [/b] |
||
|
||
| e zaten bunu en iyi Ritchie Balckmore bilirdi =) | ||
|
||
e zaten bunu en iyi Ritchie Balckmore bilirdi =) Ritchie Balckmore's RainboW ha
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| amfi de en iyi marka nedir hacı | ||
|
||
yamahaRXV olabilirmi acaba
|
||
|
||
| bu çalmak istediğin tarza göre göre değişir ama marshall amfiler her isteğine karşılık verebilecek çok kaliteli amfilerdir ben marshall derim | ||
|
||
| kesinlikle marshall yani hem drive tonları güzel hemde cleande çok iyi kesinlikle tavsiye ederim | ||
|
||
| niye ole diosunuz ben yan sanayi amfi almıştım 4 senedir kullanıom | ||
|
||
| Ton kalitesi açısından diyoruz sağlamlık diğil | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın orange amfiler süper ama hem çok pahalı hemde türkiyede satışı yok şu an... Omar Rodriguez'inde favorisidir bu amfiler ve bir mars volta konserinde güzelim amfileri delik deşik etmişliği vardır... elektrom olmasada insanın alası geliyo valla
|
||
|
||
evet orange da güzel fakat nedense türkiyede satılmayan daha birçok harika amfi,gitar ve pedallar var (vox harikadır pedal namına) niye getirtmediklerini de anlamış değilim bi gelse de alsam bi vox analog pedal
|
||
|
||
| ucuz ama saglam distortion pedalı tavsiye edermisiniz....yani alabilecegim en uygun pedal hangisidir pedallar hakkında pek bilgim yokturda | ||
|
||
| ucuz derken ne kadar verebilirsin? | ||
|
||
| vallaha bi 80 - 90 gibi falan olursa iyi olur yada daha ucuz olsa çok iyi olur pedallar hakkında hiç bi bilgim yok çünkü... | ||
|
||
amfi de en iyi marka nedir hacı marshall çok kaliteli
|
||
|
||
vallaha bi 80 - 90 gibi falan olursa iyi olur yada daha ucuz olsa çok iyi olur pedallar hakkında hiç bi bilgim yok çünkü... peki analog mu olsun dijitalmi evde kullanacaksan ve ucuz istiyosan dijital al derim |
||
|
||
| bak 100 dolar veririm diyosan sana boss mt-2 öneririm o civarlarda olması lazım fiyatının ve distortion tonları sert ve çok güzel denedim şahsen harika bi pedaldı bide 55 dolara da behringerin analog pedalları var boss kadar verim alamasanda evdeki kullanım için gayet ideal 55 dolar olan pedalın modeli behringer VD-1 Authentic Vintage |
||
|
||
| evet aslında 55 dolar uygun bi fiyat zaten eve kullanıcam....bide gurupla evcde yaptıgımız provalarda... | ||
|
||
| tamam onlar işini görür senin ozaman behringeri al derim ben | ||
|
||
| sagol tavsiye için...... | ||