|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 intahar mektubunzda ne yazardınız.kimi suçlar ne mesaj verirdiniz yazın bakalım.
|
||
|
||
| yazmam not falan neden yazıyım ki neden başkasını suçlayayım ki bu benim kararım değil mi? |
||
|
||
| ya tabiki mod.dediğin doğru ama,klasik bişidir mektup bırakıp intihar etmek.sonuçta neden intihar etiğini beyan eden bi belge gibi bişidir o işe yaramaz kağıt parçası.YANLIŞMIYIM | ||
|
||
| "o"nun vicdan azabı cekmesini saglayacak seyler yazardım bir de Brian ı gercekten cok ama cok sevdiğimi eklerdim... | ||
|
||
"o"nun vicdan azabı cekmesini saglayacak seyler yazardım bir de Brian ı gercekten cok ama cok sevdiğimi eklerdim...
[/quote vicdanı olan birileriyle rastlaşma ihtimalimiz sanırım yüzde sıfır... ![]() |
||
|
||
"o"nun vicdan azabı cekmesini saglayacak seyler yazardım bir de Brian ı gercekten cok ama cok sevdiğimi eklerdim... [/quote vicdanı olan birileriyle rastlaşma ihtimalimiz sanırım yüzde sıfır... ![]() galiba haklısın |
||
|
||
| varya durup dururken beni damara bağladın.tebrik ederim seni | ||
|
||
eski sevgilini dinlemek güzeldi
|
||
|
||
eski sevgli mi? sen alkol sınırlarını aşmısın be canım.
|
||
|
||
eski sevgilini dinlemek güzeldi aynı hikaye dinleme bence acındırma ayakları fln duygusal çocuk tripleri ben farklıyım edaları hiç gelme bu oyuna aman diyim baştan sil at sonra çok geç oluyor çok geç ![]()
|
||
|
||
eski sevgilini dinlemek güzeldi aynı hikaye dinleme bence acındırma ayakları fln duygusal çocuk tripleri ben farklıyım edaları hiç gelme bu oyuna aman diyim baştan sil at sonra çok geç oluyor çok geç ![]() ![]()
|
||
|
||
şuraya bi fantezi köşesi açalım dedik kimsenin intihar ettiği yok ya
|
||
|
||
şöyle bir fantezim var yapmayacağım için yazabilirim. Magnum essence darkla (çok fazla çikolata+aşırı beyne şeker yüklenmesi sonucu ölünüyor)ölmek süper olurdu mutlu son diye buna derim ben ![]() Notum kesinlikle alıntı olurdu ya şarkı ya da bir felsefecinin sözü neden mi kendi düşüncelerime benzer kişilerin sözcüklerinin ardına sığınıyorum kendime güvenim yok da ondan.
|
||
|
||
| kusura bakmayın yaa canım çok istedi nasıl bir şey olduğunu merak ettim ondan böyle oldu (bu da benim faztazim ama intihar etmeyi düşünmüyorum ) | ||
|
||
mod ..ölümüm glikozdan olsun diyenlerdensin demek
|
||
|
||
mod ..ölümüm glikozdan olsun diyenlerdensin demek aynen ölürsem çikolatadan öleyim
![]() |
||
|
||
| bende çok çikolata sewerim ama artık yemiyorum briaz kendimi kısmalıyım | ||
|
||
bende çok çikolata sewerim ama artık yemiyorum briaz kendimi kısmalıyım karaciğeri mahvediyor bende kısıyorum ama marketlerde çikolataların önünden geçene dek orda şuursuzca kendimi kaybetmiş biçimde hangisi alsam derken birkaç taneyle eve dönüyorum.Geçen kış denedim tam 2 ay hemen hemen 150 gr çikolata yedim kilo almak dışında pek bişi olmadı ruhsal açıdan ise çikolata yedikten sonra 1,5 saat çok mutlu özellikle sabahları acayip agresif yapıyor. |
||
|
||
| haklısın geççekten kilo yapıo ben bi defasında 2 tane damak ve bir tanede ülker bitter in büyük botyundan yedim ama geberdim diye bilirim içim yanıyordu tatlıdan | ||
|
||
haklısın geççekten kilo yapıo ben bi defasında 2 tane damak ve bir tanede ülker bitter in büyük botyundan yedim ama geberdim diye bilirim içim yanıyordu tatlıdan bende büyük boy Nestle bitter(fındıklı üzümlü süperdir tavsiye)+ birkaç tane browni (capuccinolu)+Kakaolu süt içmiştim bişi olmadı ama baya sinir yaptı. Yazın daha süper oluyor aynı gün 3 Magnum Bademli dondurma yemiştim(egoyu niye değiştirdiler ki ) yine bişi olmadı. Ölümüm tatlıdan olucak ama ne zaman.
|
||
|
||
haklısın geççekten kilo yapıo ben bi defasında 2 tane damak ve bir tanede ülker bitter in büyük botyundan yedim ama geberdim diye bilirim içim yanıyordu tatlıdan bende büyük boy Nestle bitter(fındıklı üzümlü süperdir tavsiye)+ birkaç tane browni (capuccinolu)+Kakaolu süt içmiştim bişi olmadı ama baya sinir yaptı. Yazın daha süper oluyor aynı gün 3 Magnum Bademli dondurma yemiştim(egoyu niye değiştirdiler ki ) yine bişi olmadı. Ölümüm tatlıdan olucak ama ne zaman. amman allahım tanrılar çıldırmış olmalı
|
||
|
||
ya bi daa böle yazma canım çekiyorrrr bak gidip yerimmm
|
||
|
||
ya bi daa böle yazma tamam daha bişi yazmadım ki sen daha benim tatlı tariflerimi görsen naparsın bilmiyorum
canım çekiyorrrr bak gidip yerimmm |
||
|
||
| bana yapıp yollasana walla çok makbule geçer | ||
|
||
abi muhabete bak şimdi gerçekten intihar etmek istiyorum.not sebebim olduunuz diyede mektup bırakıyorum
|
||
|
||
bizim yapmak istediğimiz de buydu zaten amacımıa ulaştık
|
||
|
||
bana yapıp yollasana walla çok makbule geçer olur cidden yaparım yollarım
|
||
|
||
| ii olur bi ara adresimi veriim bana pasta kek ne biliyorsan döktür bende kitaplarını satayım | ||
|
||
şuan ipi boğazıma geçirdim ve inadınıza tatlı yemiyip.süper bi fizikle ölmek üzereyim kıskanın oohhh
|
||
|
||
ii olur bi ara adresimi veriim bana pasta kek ne biliyorsan döktür bende kitaplarını satayım senden işadamı olur ticaret mantığın var bende kek yaparım sana kurabiye de ayrıca pasta da olur
|
||
|
||
ii olur bi ara adresimi veriim bana pasta kek ne biliyorsan döktür bende kitaplarını satayım senden işadamı olur ticaret mantığın var bende kek yaparım sana kurabiye de ayrıca pasta da olur
|
||
|
||
ii olur bi ara adresimi veriim bana pasta kek ne biliyorsan döktür bende kitaplarını satayım senden işadamı olur ticaret mantığın var bende kek yaparım sana kurabiye de ayrıca pasta da olur ![]() |
||
|
||
| ciden mesala böyle bişi yapsan nerde açardın ? saçma bi soru belki olanıksız bişi için konuşuyoruz ama merak yani. | ||
|
||
ciden mesala böyle bişi yapsan nerde açardın ? saçma bi soru belki olanıksız bişi için konuşuyoruz ama merak yani. düşünmedim en işlek semtlerde herhalde tabi bunun maliyeti de var işin içinde neyse intihar mektubuma ne yazardım konusuna dönsek?
|
||
|
||
işte bir klasık mod.hareketiylen kendimize geldik..haklısın hadi millet intihar edin sizde yavaştan
|
||
|
||
| mektuba hoşçakal yazardım sadece onun dışında arıyıp konuşucagım bi kaç arkadaşım var sadece bide annem belki son saniye olursa oda artık... | ||
|
||
| Artık bir tek gözyaşlarınızı umursuyorum... | ||
|
||
| çok sıkıcıydı keşke gelmeseydim | ||