TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: ZIKKIM

Sayfa: [ 1 ]

Eznora 01.04.2007 16:50:10

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
ZIKKIM 2004'ün Şubat ayında Özgür Şengül (Vokal), Barış Kayhan(Gitar), Mustafa Pogos (Bass) ve Mamıt Talha Doğruyol (Davul) tarafından kuruldu. Grup, bilinen arabesk şarkıları yorumlarayarak işe başladı hatta Coverma adıyla bir demo hazırladı ama dinleyicilere sunulmadı, bu grubun gelişme sürecine olumlu etki etmekle kaldı..
Bir süre sonraki adım beste çalışması Cigara idi bir gece ansızın gelen bu beste Bursa'da barda olgunlaştı ve beklenmedik bir başarı sağladı...Bir süre bar performansları devam ettikten sonra davulcumuzun ingiltereye gitmesi 3 aylık bir ara vermemize sebep olsa da 3 Ekimde Cigara'nın içinde olduğu KÖK demomuzu yayınladık fakat dağıtımda sorunlar yaşadık ve bu biraz da bizim ilgisizliğimizden kaynaklandı ve Roxy yarışmasını beklemeye başladık.. Alınan sonuç olumsuz olunca grupta kopma baş gösterdi ve basçımız Mustafa gruptan ayrıldı...
Sonuçta bir şekilde devam etmeliydik ve 2005 yılının haziran ayında resmi web sitemizi açtık bu olumlu bir gelişmeydi bizim tanınmamızı sağlayan önemli bir hamle oldu ve KÖK demomuzu burdan yayınlamaya başladık ve iyi de sonuçlar alındı.. 2005 yazı boyunca hiç bir çalışmada bulunmayan grup kadrosunu tamamlamak zorundaydı ve 2005'in ekim ayında bass gitara Hüseyin Babaloğlu dahil edildi ve yeni bestelerin kayıt altına alınması için hızla çalışmalar başladı.. 6 ay süren çalışmalar sonunda 11 mart 2006'da Lugat-ı ZIKKIM demomuzu kaydettik ve yayınladık..

Bu yeni demo ZIKKIM'I daha da perçinledi ve ardından gelen konserlerle çalışmalar devam etti... Fakat grupta yine bir ayrılık söz konusu oldu bu süreç içersinde, davulcumuz Mahmıt okul durumu ve basçımız Hüseyin işi nedeniyle isteksiz bir şekilde gruptan ayrılmak zorunda kaldı.. Fakat kısa süre içerisinde yerine Deli grubunun eski davulcusu ibrahim Akkaya ve Meteroth Nü grubunda çalmış olan Erge Diker getirildi...

Özgür Şengül (Vokal)
Barış Kayhan (Gitar)
Erge Diker (Bass)
İbrahim Akkaya

Register or Login
www.zikkimonline.com

..ALINTIDIR..

kalemkar 03.04.2007 05:00:02
zakkumun çakması mı bunlar Cheesy

d@w!l 07.04.2007 04:03:31
ben bu gurubu çok beyeniyorum, ist. konserlerinin çoğuna geldim, böle devam edin harikasınız...

hard_rock 05.05.2007 13:59:15
zıkkım ve cigara şarkısı çok güzl ... olmaz oğlanı da çok güzel kazırlamılar ya Cheesy ... vokal in sesini çok beyeniyorum ...mmüzikeride güzel hani ...

violinist 03.08.2007 15:23:04
zakkumun cakmasi degiller tarzlari cok ayri favorim 'cigara' bence iyi muzik yapiyolar canli performanslari da baya iyi. piyasadaki bicok gruptan daha iyiler acikcasi. demolarini bi dinleyin bence

The GeniuS 03.08.2007 17:51:58
zakkum dan sonra bi de bunlar mı çıktı

chirqin_665 10.10.2007 07:31:45
vokalinin sesini Chad Kroeger a benzettiiğim gurup güzel de çalıolar hemserim de
velhasıl kelam ailecenek dinliyoruz Cheesy Cool Wink

vıcık 11.10.2007 23:42:05

Grin

metamaiden 27.11.2007 00:44:23

ne alakası var zıkkım grubu zakkumdan tamamen ayrı bi grup ve çok beğendiğim bi grup özellikle CİGARA şarkısı!!! Smiley
tabi şakasına sölememişsen...

aynı zmnda ark.lar elinde zıkkımın albümü veya şarkıları olan varsa...??

lordii 09.12.2007 10:18:15
bana da öyle geldi bi ana ama isim çok güzel diil

ly 25.12.2007 08:08:48
zakkum çiçektir zıkkımsa bildiğimiz zıkkkımdır:D
zıkkım daha orjinal olmuş :p

lordii 27.12.2007 08:07:08
sana katılmıyorum çünkü zakkum çiçeği nin özellikleri süper çok zahirli bir çiçek ama bir o kadr da hassas tır dolayısıyle çok derin bi anlam zıkkım ne yaaaaa ben ismi beğenmedim CİGARA da güzelmiş bu arada

ly 28.12.2007 10:49:57
zahirli deyil zehirli olcak o  headbang

kurena(: 04.02.2008 11:26:53
hepsinin olmaz oğlan şarkısını rock cover yapmışlar indirin ölmessiniz Grin

Register or Login

lordii 07.02.2008 05:42:49
zahirli deyil zehirli olcak o  headbang
hadi yaa çakabilmene sewindim

tham1pich 08.06.2008 10:20:17
 ::oopsZIKKIM ın CigARa ŞARKISI var bende isteyen herkese msn den veya daha farklı yollardan ulaştırabilirim...!!! [dumanist]

Sayfa: [ 1 ]