TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Eğlence,Muhabbet...

Konu: Bir rockçının nasıl bir karakteri ve tutumu olmalı?

Sayfa: [ 1 ]

blackmetal_quci 01.05.2008 00:56:56

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
bu konu uzun bi konu.ama bazen basit insanlarla karşılaşıyoruz rockçıyız diye dolaşan  headbang

nightmare_storm 01.05.2008 01:45:36
Başta insan olabilmeli(insan olabilmek çok zor, hayvansal içgüdülerle dolaşan çok var ortalıkta, bunları aşabilmek meziyet), araştırmacı olabilmeli ki bu her konuda geçerlidir, ileriye dönük  bakış açısına sahip olabilmeli ki kendini geliştirebilmelidir.
Bu yorumum rock haricinde her konu için temel olabilecek niteliğe sahip bir açıklama sayılabilinir.

Cruelty.Piggy 09.05.2008 13:24:44
İşte bu konuyu açan zihniyet gibi her şeyi kalıplara sokmaya çalışanlar gibi olmamalı.. Şekilci yaklaşmamalı insanlara karşı.. Tutum'la dış görünüşle bu işlerin olmayacağını bilmeli.. Tamam bu müziğin bi kültürü varda b*kunu çıkarmadan..
Ortalık özenti dolu bu konuyu açan zihniyetler yüzünden..

BloodLine 09.05.2008 13:36:15
İşte bu konuyu açan zihniyet gibi her şeyi kalıplara sokmaya çalışanlar gibi olmamalı.. Şekilci yaklaşmamalı insanlara karşı.. Tutum'la dış görünüşle bu işlerin olmayacağını bilmeli.. Tamam bu müziğin bi kültürü varda b*kunu çıkarmadan..
hay ağzına sağlık mükemmel bi açıklama olmuş.Boyner dan takılmalı, sprstar giymeli istedinmi tamam diip vermeli..

nightmare_storm 11.05.2008 10:12:06
Umrumda değil nasıl olursa olsun herkes kendinden sorumludur. şeytan

rock4ever 14.05.2008 07:23:01
Umrumda değil nasıl olursa olsun herkes kendinden sorumludur. şeytan
  Wink

metallistan777 15.05.2008 09:11:20

aynen katılıyorum  süper  süper post   bravo  tap

Jamais Vu 15.05.2008 09:33:48
bu nasıl bi konudur nasıl bi sorudur eshefle kınıyorum efenim. ne demek nasıl bi karakteri olmalıdır :S karakterini dinlediğin müzik tarzına göre mi biçimlendiriyorsun ? saçmalamaktan öteye gidemezsin bu şekilde. mesela ben öyle ince kotlar çekip altına vans giyip üzerime de slipknot tişörtü takıp dışarı çıkmam. çıkana da özenti gözüyle bakarım geneli de budur. lan pislik yapmaya başladı artık bu punkçılar, emolar vs. geçen taksimde iki hatun yaşları 15-16dan öteye gitmez üzerlerinde th tişörtleri altta dar pantolon altta vans geçmişler karşılıklı sakızlarını fırlatıyorlar birbirlerine neymiş havada kapacaklarmış ağızlarına alacaklarmış. bah helee. lan karakter bu mudur ? övünmek gibi olmasın ama kendimi bu konuda takdir ederim..

+hilmican bugün taksime çıkıyoruz. metalci takılalım havamız olr.
-tabi anam akşama da türkü bardayız hazır değil mi şalvarlar ?

deer ve çekeeer gider..

nightmare_storm 16.05.2008 06:47:22
bu nasıl bi konudur nasıl bi sorudur eshefle kınıyorum efenim. ne demek nasıl bi karakteri olmalıdır :S karakterini dinlediğin müzik tarzına göre mi biçimlendiriyorsun ? saçmalamaktan öteye gidemezsin bu şekilde. mesela ben öyle ince kotlar çekip altına vans giyip üzerime de slipknot tişörtü takıp dışarı çıkmam. çıkana da özenti gözüyle bakarım geneli de budur. lan pislik yapmaya başladı artık bu punkçılar, emolar vs. geçen taksimde iki hatun yaşları 15-16dan öteye gitmez üzerlerinde th tişörtleri altta dar pantolon altta vans geçmişler karşılıklı sakızlarını fırlatıyorlar birbirlerine neymiş havada kapacaklarmış ağızlarına alacaklarmış. bah helee. lan karakter bu mudur ? övünmek gibi olmasın ama kendimi bu konuda takdir ederim..

deer ve çekeeer gider..
Grin Cheesy  süper post

Cruelty.Piggy 16.05.2008 07:15:36

deer ve çekeeer gider..
Güzel yorum.. Emo'dan bahsediyoruz beyni olmayan bi şeyin karakteri nasıl olsun ki zaten?  şeytann

neorammstein 24.05.2008 03:52:21
ne yazıkki yurdum rockcılarının çoğunda karakter sorunu var zaten Önce bi karakter sahibi olsunlar  Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

lordii 24.05.2008 05:04:38
normal bildiğimiz insan modeli  headbang

metalhead 24.05.2008 05:24:39
evet normal bir insan olmalı insanlıktan çıkmasına , farklı bi karakter yaratmak için çaba sarfetmesine gerek yok. bu benim görüşüm. herkes içinden nasıl geliyorsa öyle..

metalhead 11.06.2008 10:14:07
lütfen nightmare_storm un bu konudaki ilk 2 postunu dikkatle inceliyiniz.  nightmare_storm u göreceksiniz

VaMpiRe 17.06.2008 09:24:58

deer ve çekeeer gider..
Güzel yorum.. Emo'dan bahsediyoruz beyni olmayan bi şeyin karakteri nasıl olsun ki zaten?  şeytann
bi yerde emolarında beyinleri var diye duymuştum da kolpa haber heralde Cheesy Cheesy Cheesy

Cruelty.Piggy 17.06.2008 09:35:59
Ya konunun mantığı saçma zaten cevabımı yazmıştım zaten silsek mi konuyu  Grin

Brainiac 17.06.2008 09:37:15
bu tür konulara cevap bile yazmamak lazım  Cheesy

yqMur 17.06.2008 12:18:53
Rockçı dediğin özenti olmamalıdır  oops

Herşeyden önce dış görünüşe bakıp ben rockçıyım diyip eve gidince rock müziğe bile bakmayan çoğu insan var bunları direk çakma olarak nitelendiriyoruz...

Aslında tartışılcak bir konu değil...  İnsanıın içinde olmalı ...

Özgür düşünebilmeli...

Ya bir insan rockçı olduğunu her haliyle gösterir zaten.. Wink

Brainiac 18.07.2008 01:54:37
Özenti kelimesinden kastınızın ne olduğunu çözemedim. Bilinen bir Özenmek vardır , birde Metal dilinde özenti vardır. Ama bunlar aynı anlam değildir. Özenti sadece dinlemektir , dinlediği tür,grup,şarkı'nın felsefesini,geçmişini,emsallerini ,bilmemesine özenti denmektedir.

Bu durumda ben özenti değilim diyenlere gülüyorum , zaten Rock,Metal konularından yola çıkarak çok rahat görebiliyorsunuz böyle kişileri.

- Özentilik aşşağılanacak vs vs kötü birşey midir ?
- Hayır değildir. Araştırmak istemezsin , bilsende bir yararı olmayacağını düşünürsün ama müzik hoşuna gitmiştir dinlersin. Bunun neresi kötü olabilir ki ??

Bu tür bilinmesi gereken olguların bilinmemesi sadece kişinin Rockcu bazı altına girememesini sağalar .. Başka birşey sağlayamaz.

O yüzden ben özenti değilim havasında bu tür kişileri aşşağılayan , ezmeye çalışan vs vs kişilere gülmemek elde değil.Birilerine '' Özenti '' kalıbını yerleştirmek mi istiyorsunuz ? , kendinizden başlayın.

Sayfa: [ 1 ]