TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Eğlence,Muhabbet...

Konu: sevgiliniz size bir anda ayrılalım dese ne tepki verirdiniz?

Sayfa: [ 1 ]

blackmetal_quci 01.05.2008 01:06:36

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
 oops soruya bak bnm için önemli bi soru değil ama yprumlarınızı bekliyorum yine de  Grin

Cruelty.Piggy 16.05.2008 00:18:53
Olur ayrılalım / Güle güle / S.ktir git  Bu 3ünden birini kullanırdım..

BloodLine 16.05.2008 00:49:27
katılıyorum ek olaraktan ;
Adı ne ?
Gitmeden bi verseydin ?

Cruelty.Piggy 16.05.2008 01:08:08
Adı ne ?
Gitmeden bi verseydin ?
Koyunca hopluyormu ?  gibi soruları da sorardım.
Grin Grin şeytan

metallistan777 16.05.2008 02:20:31
Adı ne ?
Gitmeden bi verseydin ?
Koyunca hopluyormu ?  gibi soruları da sorardım.

heheheee  süper süper post  şeytan

nightmare_storm 16.05.2008 06:52:41
sevgilim olsaydı ve ayrılmak isteseydi, kapıyı gösterirdim.

neorammstein 16.05.2008 07:48:34
tabiki önce nedenini sorarım verdiği cevaba göre cevabını veririm

supurqeli_cadi 16.05.2008 07:53:09
sadece bb derdim(sanki ondn baska sevgili yok dünyada ) Smiley Cheesy

neorammstein 16.05.2008 08:17:12
sen büyü aşık ol bakalım o kadar kolay "by" diyebiliyomusun görelim    satan    Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın     bide avatarda kalp var

molkoist 16.05.2008 09:25:27
sebep?
"cok istiyorsan sen bilirsin kimse için uğrasamam" derdim...

supurqeli_cadi 16.05.2008 10:59:31
sen büyü aşık ol bakalım o kadar kolay "by" diyebiliyomusun görelim    satan    Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.

ben asık oldum hemde cok sevdim ama sevdigim kişiye deger verdikce havalandı o yüsden bundn snra kimse beni baglamas acıkcası yani(artık kolay oluo bb demesi,cünkü bütün asklar sahte)

molkoist 16.05.2008 11:04:50

ben asık oldum hemde cok sevdim ama sevdigim kişiye deger verdikce havalandı o yüsden bundn snra kimse beni baglamas acıkcası yani(artık kolay oluo bb demesi,cünkü bütün asklar sahte)

süper süper post bravo

valla cok haklısın ne kadar cok değer verirsen o kadar cok incitiliyorsun...

supurqeli_cadi 16.05.2008 11:09:13

süper süper post bravo

işte bu yüsden bb demesini bilmesem ben daha cok üzülücem  Wink

neorammstein 16.05.2008 11:27:45

süper süper post bravo

2nizinde belliki dili yanmış..   Sen şimdi birine aşıksın o ayrılalım diycek sende by diyceksin ha?  komik olmayalımkitabın ortasından konuşalım

supurqeli_cadi 16.05.2008 11:32:23

süper süper post bravo

2nizinde belliki dili yanmış..   Sen şimdi birine aşıksın o ayrılalım diycek sende by diyceksin ha?  komik olmayalımkitabın ortasından konuşalım

asık olmakla mutlu olunmuo(kalbinle deil mantıgınla hareket etmek gerek)

nightmare_storm 16.05.2008 11:34:19
mantık ve aşk Huh? nasıl aşık olucaksın peki ozaman??? Roll Eyes

supurqeli_cadi 16.05.2008 11:37:24
hemn asık olmasın herşeyi zamanında olur eger bi gün sevgilin gelip ayrılalım dediginde mantıgını ön plana cıkartım ona kolayca bb diebilmelisin zaten eger ortada ask varsa elinde sonunda o kişi sana kendi geri döner

nightmare_storm 16.05.2008 11:40:51
hemn asık olmasın herşeyi zamanında olur eger bi gün sevgilin gelip ayrılalım dediginde mantıgını ön plana cıkartım ona kolayca bb diebilmelisin zaten eger ortada ask varsa elinde sonunda o kişi sana kendi geri döner
valla benim kafam öyle garip oyunlara basmaz açıkçası
gidecekse gider kalıcaksa kalır eğer değer ve önem veriyorsa bitecekse bile sorunu ortak çözmeye çalışılır aşk takım çalışmasıdır sen ben olayı değil ben öyle düşünüyorum. ama eğer o kafasına koymuş ayrılıyorsa sorunlara çözüm bulmak yerine hiç dur demem açıkçası.

molkoist 16.05.2008 11:41:47

süper süper post bravo

valla hiç de komik değil yani tabi ki öyle ne yapıcam yani yalvarıcak mıyım ne olur gitme diye kendi tercihidir giden gider cok rahatta güle güler derim...

supurqeli_cadi 16.05.2008 11:44:02

süper süper post bravo

valla hiç de komik değil yani tabi ki öyle ne yapıcam yani yalvarıcak mıyım ne olur gitme diye kendi tercihidir giden gider cok rahatta güle güler derim...

bravo katılıorum aynn süper

neorammstein 16.05.2008 11:45:53
inşallah birgün böyle bi durum olur  görürüm sizleri     satan

molkoist 16.05.2008 11:46:43
inşallah birgün böyle bi durum olur  görürüm sizleri     satan

gercekten cok sağol süper bi dilek

supurqeli_cadi 16.05.2008 11:48:46
hiç fark etmez bi kere olmus ve nasıl davrancagımı ögrenmişim bundn snra yaptıgım hataları bidaha yapmm o yüsden böle düşünüorum ztn Wink

molkoist 16.05.2008 11:51:42
hiç fark etmez bi kere olmus ve nasıl davrancagımı ögrenmişim bundn snra yaptıgım hataları bidaha yapmm o yüsden böle düşünüorum ztn Wink

süper bravo

neorammstein 16.05.2008 11:52:54
bence öğrendiğin şey  çabuk "by" demek değil , erkek arkadaşını iyi seçmek.  neyse haydar abi gibi hissettim kendimi ,  yeterli

nightmare_storm 16.05.2008 11:53:48
bence öğrendiğin şey  çabuk "by" demek değil , erkek arkadaşını iyi seçmek.  neyse haydar abi gibi hissettim kendimi ,  yeterli
güzel bir yaklaşım.

supurqeli_cadi 16.05.2008 11:57:37
yaa herkezin kendi hayatı kendi düşüncesi herkez istedigi gibi yapsın istedigi gibi davransın ve herkezin kendine göre dogruları vardır senin dogrunada saygı duyarım ama bu benm dogrum  Wink

nightmare_storm 16.05.2008 12:06:41
Sanırım olan şu sen karşındaki insanı tam tanımıyorsun sonra zaman geçtikçe tanıyorsun özellikle ayrılık zamanında karşı taraf eteğindeki taşları dökmeye başlar sonrası da bu durum galiba.
Pek fazla yorum yapamayacağım arkadaş bile seçerken çok iyi tanımak gerekiyor gibi düşünüyorum bilmiyorum  Huh?
Benim kafam karıştı  Huh? Undecided

Cruelty.Piggy 16.05.2008 13:06:41
Off fena saçmalık dönmüş.. Neo haklı bu arada.. Bende Güle güle (by değil) diyen taraftayım ama benim ki başka bi nedenden dolayı şimdi açıklayıp tartışma yaratmıyayım ama öyle bana başka kız mı yok.. ben bu işin kitabını yazdım havalarında değilim o yüzden yorum getirdim..  Roll Eyes

nightmare_storm 16.05.2008 13:16:54
benim kapıyı gösterme nedenim de dışarda çok var gibilerinden değil, yıpranmak istemediğimden bilmiyorum bildiğim tek şey dürüstlük ve gerçeklik bu ikisi bitmişse bitmiştir zaten.

Rockium 16.05.2008 13:32:13
Başıma 1060 kez gelen hadise  Smiley
Kendime;"Zor biriyim hem de çok dedirten" hede...
Yalnız 1 kez ciddi ciddi aşık oldum ki hala öyle olma durumumda hali hazırda var ki burdan durumu özetlersem "hapı yuttun olum" cümlesi o anı en iyi özetler zat-ı halime...

Toksin 18.05.2008 10:14:47
ben iyi güle güle derdim...

rock4ever 20.05.2008 02:59:39
iyi derim paiibyyy derm Grin

yqMur 17.06.2008 12:29:55
Derdim ki ..    G*t olmamak için '' ßen zaten kafamda bitirmiştim...Sana söylemek için zaman arıyordum'' derim  Grin Grin

Disturbed 17.06.2008 13:07:54
sebebini sorar sonrada tamam derdim sanırım

disappear 27.06.2008 05:13:23
bozuntuya vermeden eywallah kanka derim Tongue

Sayfa: [ 1 ]