|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 - evladım, o dudağının altındaki şey nedir öyle? + sakaaal.. - berbere gidiyosun.. +hocam zengin ettiniz elin adamını.. - kaçtı numaran ? - kim o konuşanlar? memet, ali ikiniz dışarı.. + ama hocam? - dışarı çıkın.. + hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! - ... + yemediniz di mi? - yemedim.. +eh madem öyle.. hadi lan.. -arfy çıkar mısın dışarı? +ben ne yaptım hocam ya? -çık diyorum.. +ya hocam herkes konuşuyo bi tek beni mi görüyosunuz? -mehmet tamam çık yok yazmıyacam.. +vınnn !!! -çık lan dışarı!!! +aaa!!! sagolun hocam.. -ne demek lan sagolun +... (drank) hoca- kim konusuyo lan orda? hayrullah- ben konusuyorum hocam !!! hoca- ne konusuyosun olm bi saattir? hayrullah- bu işletim sisteminin yanlışlığını hocam hoca- neyin ..neyin ? hayrullah- eğitim sisteminin yani pardon hoca- iyi haydi cık dısarda konuş hayrullah- ayşe gel gidiyoruz hoca- ayşe nereye geliyo olm !!!! hayrullah- ayşeyle konusuyodum hocam hoca- ayşe otur kızım sen .. hayrullah tek cıkıyo hayrullah- ayşe kalk lan !!! sözüm bitmedi daha hoca- olm bak vericem disipline, ayşe otur kızım sende hayrullah- ayşe o mu ben mi düşün karar ver ben dısarda olucam hoca- ayşe nereye kızım otursana manyak... ayşe- zkerim dersinizi eve gidiyorum ben hoca- iyi aferin... ikinizde yarın velilerinizle gelin hayrullah- neyse susalım .. konudan saptık hoca- peki -yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben +yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek -yeter lan cık dısarı +olmaz hojam cıkmam +o zmn benımle birlikte 3 kişi daha dersten atmalısınız -nedenmiş o ? +tek başına okey -ben burda konuşuorum, sende orda konuşuon ziya oluo mu öle... -hocam napiim beni dinleyen daha çok bu sınıfta.... -hay.... -sus çeneni bea hala dışarda duruosun.... - cık dısarı ... + peki - müdürün yanına gidiyorsun ! +peki - ukela herif ... + teveccühünüz hocam -cocuklar bakin bu bocegin adi blatica germanica +hocam nerden anliyosunuz ya.. -cocuklar ayagindan tabiki, ayaklar cok onemlidir. sen soyle bakim bu bocegin cinsi ne? +hocam ben ne bilim, boyle sacma seymi olur nerden anlayim ben? ne alakasiz ders almisiz bilsek secmezdik, ne bocegi, ne ayagi? -cik disari sakin bi dahada dersime gelme!! +senin adin ne? -ayagimdan tanisana pezemenk + vildan geçen gün gelmedin ya bişey farkettim - ne farkettiniz hocam + sen yokken sınıfta hiç ses olmuyo - neden hocam ben yokken ders yapmıyo musunuz + yani benden başka konuşan olmuyo - evet hocam beni çok severler, gelmediğim zamanlar üzüntüden konuşamıyolar. + napalım seni vildan - hocam yapmayın korkuyorum + yoklamadan sonra sen çık hava al , sonra bize hava durumunu bildirirsin. tenefüslerde gel haber ver. + anlaşıldı tamam Lütfen Türkçe' yi katletmeyelim(yukarıdaki bazı diyaloglar hiç iç açıcı değil ayrıca öğretim sisteminin artık ne hale geldiğinin de kanıtı sanırım. Hiç bir öğretmenin bu şekilde öğrenciye hitap edeceğine inanamıyorum). |
||
|
||
| süperler paylaşım için saol | ||