|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 içiyorum ufaktan
|
||
|
||
Telefonumu gözetliyorum...galiba calmasini istiyorum
|
||
|
||
| öyle mal mal siteye bakıyorum | ||
|
||
| Birşey'ler yiyeceğim içeceğim sonra. | ||
|
||
| uykum gelsin diye uğraşıyorum | ||
|
||
Uyuyamadık işte.. Bakınıyorum
|
||
|
||
| sevinçten kalbim deli gibi çarpıyor, resim yarışmasına katılcam. | ||
|
||
tıkınıyorum
|
||
|
||
| tam bitti diye üzülürken şuanda goooooooooooooooooool diye bagırıyorum | ||
|
||
| uzun zamandır yapmadığım şeyi umut ediyorum. | ||
|
||
vanillia sky izliyorum tvde çıkmış (show da) yeni başlamış hemde
|
||
|
||
Bir yemek sitesindeki yazarın yazdıklarını okuyorum. Bu kadın yazmayı dert dökümüne çevirmiş artık iyice sapıtmış, zaten yazdıkları yemek tariflerinden çok günlüğe benziyor kocaman bir yazı içinde tarif aratıyor insana Yaşlı teyzelere dönmüş iyice şuram ağrıyor yok bugün başıma bu geldi fik fik başka bişi yok yani Sitesine gönderilen virüslerden nasibini hala almamışa benziyor, yaşını görmesem 15 yaşında buluğ çağına yeni girmiş genç kız sanıcam ![]() Akıl fikir versin biri bu hatuna tez zamanda
|
||
|
||
hep yapıyorum müzik
|
||
|
||
Canım sıkılıyor + iş başvurusu için bir takım bilgiye ihtiyacım var onu arıyorum + bir yandan rem ile losing my religon yapıyorum + diğer yandan hayatla darılıp ölümle barışıyorum + sıkılıyorummmmmmmmmm
|
||