|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 haddinden fazla yorgun |
||
|
||
sinirli mouse bozulmuş klavyeden bi atak bekliyordum mouse ters köşe yaptı beni
|
||
|
||
| arada bir med cezir durumları oluyor ama iyiyim , hayat herşeye rağmen güzel | ||
|
||
| biraz önce kötüydüm ama su an çok iyiyimm hayaz güzelll | ||
|
||
| dünden daha iyi umarım daha iyi olurum | ||
|
||
çok mutluyum
|
||
|
||
garip nasıl desem ki şimdi kim anlar ![]() " çık çık hiç benim gibi uslu çocuğa yakışıyor bu laflar dağıtmak, çok ayıp " |
||
|
||
| şimdi daha iyiyim eskiye göre hayli aşama kat etmişim daha iyi olucam bunu biliyorum bu yeterli |
||
|
||
| hasta + yorgun + melankolik | ||
|
||
| Çok iyiyim | ||
|
||
| hastayım halsizim kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. buda beni sinirlendiriyo | ||
|
||
| İçmeden sarhoş olmuş gibiyim kafam bir dünya | ||
|
||
| Yine yorgunum.Domestos değil bizi bu hayat yıpratıcak azizim. | ||
|
||
| Nasıl olayım, normal sanırım. | ||
|
||
| uyudum uyucamm bare kapatmadan bi kaç msj daha atsam diye bakıyorum gözler kapanıyoo | ||
|
||
bulanık işte ![]() |
||
|
||
| içimde hissedecek birşey bırakmadı |
||
|
||
hastayım halsizim iğrenç bi durum yaa
|
||
|
||
Manowar Time.
|
||
|
||
| buzluktan çıkmış soda gibi | ||
|
||
| uykusuz | ||
|
||
| acıdan geberiyorum |
||
|
||
| canım sıkılıyor | ||
|
||
sıkıntılı
|
||
|
||
öfke, nefret, sıkıntı, sinir kat sayım arttı
|
||
|
||
| kendimi çok kötü hissediyorum dünya neden böyle dürüst olmak suç mu anlamıyorum
|
||
|
||
| boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum bakıyorum etrafa herkes bırakmış kürekleri nasılsa batıcaz diye bense hala çırpınıyorum bir umutla onlar bıraktıkça ben daha çok çırpınıyorum tek başımayım sanki sadece batmak istemiyorum bakıyorum da siteye ne çok konuşmuşum yetsin bu kadar ben kürek çekmeye devam edicem
|
||
|
||
| saçmalık hissi | ||
|
||
| hiçbişi |
||
|
||
| kötü | ||
|
||
Eeehh biraz yalnız
|
||
|
||
| yalnız | ||
|
||
| kötü ve kobay gibi kaç gündür geceyarılarına dek gelecek planları yapıyorum araştırıyorum parise gitme imkanım var mı diye sabah bakıyorum ki evet gerçekten de fransada burslu "master" okuma fırsatım var deliler gibi çabalamam lazım şu sınavı kazanıp "babamdan habersizce" mimar sinan üniversitesini kazanmam lazım hayatımın beş senesi deli gibi çalışmakla geçmesi lazım yoksa asla ressam olamayacağım ve bu ülkede istemediğim bir yerde çalışmakla ömrüm geçicek anlamıyorum neden mühendis doktor olmak isteyince sorun çıkmaz da sanata gelince kıyametler kopar ressamlık ille sürünmek mi demek oluyor mühendis olup para içinde yüzmektense ressam olup aç kalıp sürünmeyi tercih ederim ![]() babama resmen meydan okuyorum bakalım nasıl ressam oluyormuşum görsün ![]() gerekirse kendim çalışırım kendim okurum ![]() |
||
|
||
| hitler de böyle düşünüyordu=) | ||
|
||
| hitlerin yeteneği yoktu olsaydı çok iyi ressam olurdu ayrıca kazanamazsam fransızları katletmeyi düşünmüyorum | ||
|
||
| hitler fransızları katletmedi sadece, yani özel bi ilgisi yoktu fransızlara =) | ||
|
||
| evet yahudileri katletti sebebi ise Viyana Güzel Sanatlar Akademisini " kazanamadı ve "Ne zaman bir tiyatro gösterisi, bir müzik abartılsa Yahudi yapımı bir şey olduğunu görüyordum. Bunu abartanlar da Yahudilerdi. Bir çok alanı ele geçirdikleri için tüm alanlarda birbirlerini kayırıyorlardı. Güzel bir Alman yapıtı 10 üzerinden 5 alamazken Yahudi yapıtları 10 alıyordu. Bu yüzden bir anti-semitist olmaya karar verdim."demiş bu arada çizimleri akademik düzeyde bulunmadığı icin reddedilmiş çok büyük hayalkırıklığı yaşamış olmalı çok üzücü bende kalkmış adamın yeteneğine laf söylüyorum aynı durum benim başıma gelse naparım bilemem Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın resimlerine bakıyorum da gayet de iyiymiş van goghu da güzel sanatlara almamışlar kaç sene gerçi o kimseyi öldürmeye kalkmamış o da çok fakirlik çekmiş sefalet çekmiş maden ocaklarında işçilerle çalışmış leonardo da vinci ise gayrimeşhur bir çocukmuş annesiyle babası evlenmemiş babası başka bir kadınla evlenmiş leonardoya dedesi bakmış zaten ressam olmasını da dedesinin yolladığı o Verrochio atölyesinde çalışmasıyla olmuş zaten leonardo evlilik dışı çocukların üniversiteye gitmesi yasak olduğundan üniversite öğrenimi görme şansı da yokmuş tabi bunlar farklı örnekler. |
||
|
||
| HeiL, Sieg!!!!!! |
||
|
||
Çok sinirliyim aslında ağlamam lazım yoksa başım ağrıyacak Ulan neden bazıları gibi vurdumduymaz olamıyorum ya nedir bu vurkaç olayı herkes neden nankör pislik mikrop yuvasına sahip ruh hallilerine gün göstermek istiyorum son gün nazarında felaketim ve titremeye başladım bu sinirimi ne yapmam gerek bilmiyorumm.Anti depresanları çöpe atıyorum ve bu gecede uyku yok bana düşünmem lazımm düşünmem lazım düşünmem lazım düşünmem lazım düşünmem lazım düşünmem lazım.....
|
||
|
||
| hitleri ressam olmaya iten en büyük etmen, babasına ve babasının mesleğine duyduğu kindir. Asla memur olmayacağım! der kavgam isimli kitabında da zaten, herneyse asıl söylemek istediğim yahudilerin o kadar da masum olmadığıdır, hala da değillerdir. ben de olsam aynı şeyi yapardım, bu kadar açık ve net | ||
|
||
| bana kalsa yahudileri değil de evrimini tamamlayamamış tüm insanları yok ederdim | ||
|
||
| sakin huzurluyum | ||
|
||
| evrimin olmadığını da göz önüne alırsak..., ha bir de dünyayı şimdi yahudilerin yönettiğini göz önüne alınca hitler'e yüzde yüz hak veriyorum | ||
|
||
evrimin olmadığını da göz önüne alırsak..., ha bir de dünyayı şimdi yahudilerin yönettiğini göz önüne alınca hitler'e yüzde yüz hak veriyorum saygı duyuyorum ne diyebilirim ki
|
||
|
||
evrimin olmadığını da göz önüne alırsak..., ha bir de dünyayı şimdi yahudilerin yönettiğini göz önüne alınca hitler'e yüzde yüz hak veriyorum bir tane daha gerek..
|
||
|
||
| Hitler' e gerek yok düşünecek olursak küresel ısınma zaten elli yıl içinde işlev görecek yeşillik ve su bitince hastalıklar açlık derken başta Afrika ve diğer fakir ya da sömürge halindeki "gerek Imfce gerek Abdce sömürülen" ülkelerde nüfus azalışları olacak ölümler derken çoğu insan ölücek |
||
|
||
Hitler' e gerek yok düşünecek olursak Ama bunlar kesinlikle yahudiler olmayacak..
küresel ısınma zaten elli yıl içinde işlev görecek yeşillik ve su bitince hastalıklar açlık derken başta Afrika ve diğer fakir ya da sömürge halindeki "gerek Imfce gerek Abdce sömürülen" ülkelerde nüfus azalışları olacak ölümler derken çoğu insan ölücek |
||
|
||
Hitler' e gerek yok düşünecek olursak Ama bunlar kesinlikle yahudiler olmayacak..küresel ısınma zaten elli yıl içinde işlev görecek yeşillik ve su bitince hastalıklar açlık derken başta Afrika ve diğer fakir ya da sömürge halindeki "gerek Imfce gerek Abdce sömürülen" ülkelerde nüfus azalışları olacak ölümler derken çoğu insan ölücek yaşasınlar boşverin onların da yaşamalarının bir nedeni vardır elbet hayatta herşeyin bir nedeni vardır hiçbir şey boşuna değildir bu adamların da bunca zamandır böyle hüküm sürmelerinde birşey vardır mutlaka sebebi vardır zaman gösterecek bekleyin tarih zamanında çok bu tarz adamlar gördü kime kalmış ki dünya bunlara mı kalacak herkes elbet ölecek |
||
|
||
bu kadar yıl böyle keyif içinde yaşamalarının sebebi dünyanın yönetim panelini ele geçirmiş olmalarıdır, bkz. abd. hitler neden dünyada neden bu kadar kötü bir üne sahip sanıyorsunuz? ayrıca darksoul bu kadar karamsar olma bence, sonuçta insanlar 5 milyar sonrasının planlarını yapıyorlar şimdiden, 5 milyar sonrasını düşünebilenler 50 yıl sonrası için de bir çözüm bulurlar artık =)
|
||
|
||
bu kadar yıl böyle keyif içinde yaşamalarının sebebi dünyanın yönetim panelini ele geçirmiş olmalarıdır, bkz. abd. hitler neden dünyada neden bu kadar kötü bir üne sahip sanıyorsunuz? bunları okudukça açıkçası daha da kötü oluyorum 50 yıl sonrasını da onlar çözer haklısın çünkü adamların gözü aç ayrıca darksoul bu kadar karamsar olma bence, sonuçta insanlar 5 milyar sonrasının planlarını yapıyorlar şimdiden, 5 milyar sonrasını düşünebilenler 50 yıl sonrası için de bir çözüm bulurlar artık =)doymuyorlar normal buluyorum doğa onların yaptıklarının elbet karşılığını verecektir ben doğadan sıkı bir geri bildirim bekliyorum eden bulsun |
||
|
||
| Keyifli çünkü Türkçe' den 30 sorudan 26 net çektim | ||
|
||
| bravoo =) | ||
|
||
| hızını alamamış gibi nasıl oluyorsa artık bütün gece çalışabilirim gibi geliyor |
||
|
||
| maç heyecanı | ||
|
||
maç heyecanı aynı şekilde
|
||
|
||
| İşlerim var bugün öfff :S | ||
|
||
| İyi gibi kafam düşüncelerle dolu hep olumsuza şartlanmışım |
||
|
||
Çok yorgunum halsizim.Sonuç olarak MUTLU 1 YORGUNELLA oldum yani.Migrenim tetiği çekmeye hazır uff uff Bişeyler düşünüyorum ama daha karar veremedim korku basıyor bazen ne yapmam lazım kestiremiyorum.son 5 günde 15 saat uyuyarak rekorumu kırdım sanırım ama halüsinasyon görmek çok fenaymış yaa duvardan nasıl kapı gördüm anlamıyorum bide beyaz duvarda resmen imzalar gördüm ya kocaman böyle siyah siyah ama yokmuş uyumam lazımm daha
|
||
|
||
| bunca zaman korktum ne oldu hiç ödenen ödlektir herkese inat ben sınava giricem canıma minnet inadım inat hepsinin üstesinden gelcem |
||
|
||
| Kötüyüm hatta ağlamak istiyorum ama gülümsemek zorundayım ne ağır bi düğüm ya insan konuşamıyor bilee !!!!! | ||
|
||
| gayet normal, kafam bi sağ bi sola sallanarak volta atıyorum yada aylak aylak dolanıyorum diyebiliriz.. | ||
|
||
| yemekten sonra uyumıcam midem alt üst oluyor galiba o kahve dokundu ıyk |
||
|
||
| çok mutluyum hocamdan asistanlık teklifi aldım ayrıca proje grubuna katıldım herşey daha iyiye gidiyor | ||