|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 şimdi iyi hissediyorum çünkü konser bitti |
||
|
||
| mutlu ve iyi | ||
|
||
| can sıkıntısı var şimdilik Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| çoooooook mutlu | ||
|
||
hasta olduğum için kötü
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| bişileri çakmış gibi | ||
|
||
| huzurlu gibi | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| İçiyorum.. iyi iyi.. yorgunluk olsada.. Beni çekemeyenler anten taksın..
|
||
|
||
| kalbi olmayan biri ne hissediyorsa onu hiç. | ||
|
||
| karısık | ||
|
||
| Bomboş hissediyorum kendimi | ||
|
||
| çok yorulduğumu ve uykumun geldiğini | ||
|
||
| Boş | ||
|
||
|
||
|
||
| öfkeli | ||
|
||
Çok kızdım hemde çok fena ateş püskürüyorum
|
||
|
||
| Mutluyum ya | ||
|
||
| nefret ediyorum | ||
|
||
mesajlara bak be ![]() kafam bozuk olduğunda böyle topiclere giriyorum bi anda moralim yerine geliyo =) ![]() çok kötüyüm mutsuzum ölmek istiyorum kafam karışık
|
||
|
||
| çok karısık | ||
|
||
| Bir aylığına ablamda kalacağım için neşeli, yeğenimle internetsiz bir tatil geçireceğim; resmen kafa tatili bu umarım herşey güzel geçer. | ||
|
||
Nikotin eksiğim var gayet rahatsız ediyor beni..
|
||
|
||
hiçbişi
|
||
|
||
| üşüdüğümü | ||
|
||
| boşlukta sallanıyor gibi ama öle bomboş duygusuz | ||
|
||
pişman gibi
|
||
|
||
| sıkılmış ve bunalmış | ||
|
||
panik durumundayım biraz.. 6gün
|
||
|
||
| üzgün,yorgun,mutsuz,aglamaklı... | ||
|
||
Nikotin eksiğim var gayet rahatsız ediyor beni.. katılıyorum darlandım valla..
![]() |
||
|
||
| çok mutluyum ve çok da heyecanlıyım | ||
|
||
| heycanlı mutlu,umutlu | ||
|
||
| Endişe. Umarım saydırılan bunca kurşundan kimseye birşey olmaz |
||
|
||
Acaip mutluyum Türklüğümle gurur duyuyorum
|
||
|
||
Turkcell bana kıyak çektiği için çok mutluyum, bedavadan 100 kontürüm oldu
|
||
|
||
| Sıkıldı içimde öküz oturuyor s: | ||
|
||
| yanıyomuş gibi... | ||
|
||
| çok yorgun | ||
|
||
| iyiyim keyifli |
||
|
||
| karışık belirsiz gün saymakta | ||
|
||
ağlamak istiyorum ya alanis'in son albümünde elektronik tınılar duyuyorum nolmuş bu kadına ya inanamıyorum birkaç şarkısı dışında diğerleri resmen elektro şok yemiş gibi ben zaten o oryalli saçlardan anlamıştım
|
||
|
||
| iyi gibi ne de olsa alerjim şu an yok | ||
|
||
ölü & aşık
|
||
|
||
| ne iyi ne kötü işte bazen olur ya hani bazen bişiler ters gider tepen atar hep mi beni buluyor neden dersin sonra oturup kaderine küsersin kızarsın patlarsın sonra kendi canını acıtırsın kendini suçlarsın hani hayatın sorumluluğu kendi elindedir ya bunun sebebini de kendinde ararsın diğer olumsuzluklarda olduğu gibi sonra öfken geçer dışardan bakarsın haline gülersin traji komiktir çünkü neyine kızdığına gülersin kendini hamster kafesinde gibi hissettiğine mi yoksa gerçeklik bulamadığına mı. Kısaca hayatın aslında oyundan ibaret kendininde ipsiz bir kukla olduğunu hatırlarsın ne kadar çabalarsan çabala okyanusun içinde sadece bir damlasın işte. | ||
|
||
tek kelimeyle BERBAT
|
||
|
||
| gayet keyifli ve mutlu | ||
|
||
Karışık aslında bugün şunu kesin olarak anladım ki cidden babam çok sabırlı, sınırlarını bazen zorluyorum bu mükemmelliyetçiliğim dayanılmaz seviyeye ulaşıyor bazen ama o beni iyi ki anlıyor. Tüm kızgınlığına rağmen yine beni kıramadı oysa dün ben onu kırdım. Keşke bu kadar zor bir çocuğu olmasaydı diyorum erkek çocuğunu bazen ona aratmıyorum bazen çok inatlaşıyoruz, benim dediğim olacak diye ama yine barışıyoruz. Her ne olursa olsun ona herzaman hayranım, her ne kadar sen benim gibi uyuz bir çocuktan çok daha fazlasını hak ediyor olsan da senin sabrını taşırıyor olsam da baba. Umarım birgün bende senin kadar güçlü bir insan olabilirim ve hayata kafa tutarım büyüyünce.Umarım seni asla hayalkırıklığına uğratmam umarım seni utandırmam
|
||
|
||
| yorgun 4 gündür uyumuyorum | ||
|
||
kendini bulmuş canavar gibi
|
||
|
||
çok yalnızz we yorgun
|
||
|
||
üzgün
|
||
|
||
| güzel ya arkadaşımla görüştüm bu gün sonra uzun zamandı görmediğim arkadaşlarımla dertleştim iyi geldi | ||
|
||
| ağrımın nöbeti geldi ve yorgunum | ||
|
||
Komik
|
||
|
||
|
||
|
||
feci halde sinirli % 1000000000
|
||
|
||
Sabahın köründe kalkacağım için huzursuzluk olsada fena sayılmaz.Uludağ limonata iyi gidiyormuş beee içmeyenlere şiddetle tavsiye edilir bu arada.
|
||
|
||
kesinlikle uykum var ama hafta sonu diye uyumamakta ısrar ediyorum
|
||
|
||
| uyuyamadığım için keyifsiz, öyle boş caddeler gibi ıssız, sessiz, yalnız asıl sorun şu ne hissettiğimi bilmiyorum, hissediyor muyum o da ayrı sorun |
||
|
||
| başım çatlıyo yavv... | ||
|
||
| kötü üç gündür hastayım ne zaman iyileşicem ben
|
||
|
||
kötü Senin hastalık kalıcı. üç gündür hastayım ne zaman iyileşicem ben Fear Factory dinliyorum, çok gaza gelmiş hissediyorum. |
||
|
||
zeka yitimi çok kötü olmalı
|
||
|
||
Tipik bir Türk populasyonu bireyisin ne diyeyim. Söylenecek kelime bulamadığında işi çirkefliği döken tipik Türk modeli. Ne güzel, uzun süredir bu tiplerle karşılaşmıyordum, stres atmak için birebir.
|
||
|
||
| "Türk populasyonu " Popülasyon nedir? Tür Topluluğu Çamur atma; hedefini şaşırır, kirli ellerinle kalıverirsin. JOSEPH PARKER |
||
|
||
| hihohaha keyfime yok diyecek | ||
|
||
| çok sevdigin bi insana sinirlenirsin ama ona sinirlenmek istemezsin işte ole bişi gerçekten pek ifadde edemiyorum şu an.. | ||
|
||
hihohaha keyfime yok diyecek O keyfin sebebi offline olmam olabilir mi?
|
||