|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 uyuzlukta üstüme yoktur |
||
|
||
| çok inatçıyımdır | ||
|
||
| yeni insanlarla tanısmak cok güzel | ||
|
||
yaptğımm kahweının içine tükürüümm
|
||
|
||
yaptğımm kahweının içine tükürüümm ![]()
|
||
|
||
itiraf ediyorum o benden degil
|
||
|
||
itiraf etcek bişey bulamadım. çok şeffafımdır
|
||
|
||
itiraf etcek bişey bulamadım. çok şeffafımdır En güzeli ![]()
|
||
|
||
ona ne kadar hint kumaşı deilsin desemde sanırım hint kumaşım benim
|
||
|
||
| unutucam demiştim ama yapamadım... | ||
|
||
| canım cok yanıyor ve artık dayanacak güçğm kalmadı | ||
|
||
aşk acısı sanırsam
|
||
|
||
| maalesef bu sefer diğer tüm acılardan daha kötü hiç bu kadar canım yanmamıstı | ||
|
||
hömm ne oldu ki acaba sorabilirmiyiz
|
||
|
||
| cok uzun bir hikaye kısacası 2,5 yıldır sevdiğim insanın sevgilisi olduğunu öğrendim ve onu gercekten seviyor,önemsiyor...ben onu düsünürken o baskasını düsünüyor.... | ||
|
||
2,5 senedir seviyorsun ve onun başkasıyla bi ilişkisi olduğunu bilmiyorsun yani doğrumu anlamışım
|
||
|
||
| bugün öğrendim ne zamandır beraberler bilmiyorum... | ||
|
||
| hmm feci bi durummuş hakikaten umarım unutursun zamanla. | ||
|
||
| umarım.... | ||
|
||
ben kaçar hadi iyi geceler takma kafaya çek ordan iki bira
|
||
|
||
| iyi geceler | ||
|
||
şaşırdım doğrusu
|
||
|
||
Molkoist benim en iyi dostum oldu bunun için ona çok teşekkür ediyorum her anımda gece gündüz benimle olduğu için, benden daha olgun olduğu için
|
||
|
||
Molkoist benim en iyi dostum oldu bunun için ona çok teşekkür ediyorum her anımda gece gündüz benimle olduğu için, benden daha olgun olduğu için ![]() cok sağol canım sende benim için öylesin ama cok olgun olduğumu zannetmiyorum bazen öyle değil mi? gercekten cok sevdim seni sanki cok uzun yıllardır tanısıyormusuz gibi...
|
||
|
||
| rica ederim yoo cidden bazen gerçekten ben çocuk kalıyorum sen daha mantıklı bakıyorsun aynı şeyleri düşünüyoruz kolay kolay kimseyle bu kadar çabuk kaynaşamazdım senin sayende önyargılarımdan kurtuluyorum dostluğun için çok teşekkür ederim
|
||
|
||
bende sana cok tesekkur ederm canım her zaman bana yardımcı olduğun için
|
||
|
||
bende sana cok tesekkur ederm canım her zaman bana yardımcı olduğun için rica ederim canım çok naziksin.
![]() |
||
|
||
| Gamze'nin üzülmesini hiç istemiyorum...eğer onu üzcek birsey yaptıysam özür dilerim... | ||
|
||
Gamze'nin üzülmesini hiç istemiyorum...eğer onu üzcek birsey yaptıysam özür dilerim... Canım neden özür diliyorsun ki? Sen beni üzecek birşey yapmadın =)
|
||
|
||
bazen yalan söliyorum ama annem hemn yakalıor bidee arkadasımı sinir etmeyi seviyorum
|
||
|
||
| ben bile kendimi bilemiyorum | ||
|
||
süperim
|
||
|
||
kahretsin saçlarım çok güzel ve ben saçlarıma aşığım
|
||
|
||
| son zamanlarda fikirlerim çabuk değişiyor hem de köklü değişimler | ||
|
||
| allah cızırtınızı versin hadi ben kaçtım X) | ||
|
||
| bazan kafam birşeye kızdığında deprem olsunda kurtulayım herkesten diyorum ben de o an bahçede olurum | ||
|
||
çok çalışkanımdır ve rapçileri sevmem
|
||
|
||
tuhaf şeylere tanıklık ediyorum
|
||
|
||
| itiraf ediyorum :/ hayır edemiyorum :s | ||
|
||
| Sadece zaman herşeyin acısını alıyor ve unutturuyormuş | ||
|
||
bugün sadece onun için oradaydım
|
||
|
||
itiraf ediyorum geç bile kaldım bıktım artık bazılarından
|
||
|
||
Kendimden çok sıkıldım napsam acaba değiştiriliyor mu?
|
||
|
||
emre gitarının akorlarını ben sıkmıştım ![]() sen ebruya hava atmaya kalkmasaydın yapmazdm öle bi şey
|
||
|
||
| sınava girmekten vazgeçtim | ||
|
||
çok beceriksizim itiraf ediyorum evde kaldım x)
|
||
|
||
üye resimlerine resmini koy belki alıcı çıkar
|
||