|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 In the Crossfire ![]() Çapraz Ateşte Kendimi görmüyorum aynaya baktığımda Kim olmam gerektiğini görüyorum Kendimi görmüyorum gözlerine baktığımda Şükürler olsun bunun için Kendimi görmüyorum nehre baktığımda Nerede olmam gerektiğini görüyorum Kendimi görmüyorum gökten baktığımda Şükürler olsun bunun için Çığlıklarını duyuyorum Radyoda Çapraz ateşte daha da gürültülü geliyor Biraz umut bulmaya çalışıyor Yıkık evlerinin küllerinden Kendimi görmüyorum teslim edemediklerinde Kim olmam gerektiğini görüyorum Kendimi görmüyorum bayrağa baktığımda Şükürler olsun bunun için Çığlıklarını duyuyorum Radyoda Çapraz ateşte daha da gürültülü geliyor Biraz umut bulmaya çalışıyor Günümüz gelecek Güneşi bulacağız Ateşi bulacağız Ateşi yakacağız vereceğimiz aşkla Tek tutkumuzla Çığlıklarını duyuyorum Radyoda Çapraz ateşte daha da gürültülü geliyor Biraz umut bulmaya çalışıyor Çığlıklarını duyuyorum Radyoda Çapraz ateşte daha da gürültülü geliyor Biraz umut bulmaya çalışıyor Yıkık evlerinin küllerinden Kendimi görmüyorum aynaya baktığımda This time Four to the Floor Poor Misguided fool Sen Sadece Yolunu Şaşırmış Bir Aptalsın Sen, onun gibi konuştuğun anda Beni bir ara Sen çok hassas olduğun zaman Düşmek için onun uzun bir yol Ne zaman bir eve ihtiyaç duyarsan Ben, orada olacağım Ne zaman bütünüyle yalnızsan Ve hiç kimse önemsmediğinde Sen, sadece zavallı yanlış yola sapmış bir aptalsın Onların ne yapmam gerektiğini bildiğini düşünen Bir çizgi benim için ve bir çizgi senin için Görüş belirtme hakkımı kaybederim Ne zaman benim için uzanırsan Ben, senin rehberin olacağım Ne zaman birisine ihtiyaç duyarsan Onu içerde tutmak için Ne zaman bir eve ihtiyaç duyarsan Ben, orada olacağım Ne zaman bütünüyle yalnızsan Ve hiç kimse önemsemediğinde Sen, sadece zavallı yanlış yola sapmış bir aptalsın Onların ne yapmam gerektiğini bildiğini düşünen Bir çizgi benim için ve bir çizgi senin için Görüş belirtme hakkımı kaybederim Sabah senin rehberin olacağım Kurşun deliklerini östersin Sen, o gibi konuştuğun anda Beni bir ara Senin, çok hassas olduğun zaman Düşmek için uzun bir yol Sen, sadece zavallı yanlış yola sapmış bir aptalsın Onların ne yapmam gerektiğini bildiğini düşünen Bir çizgi benim için ve bir çizgi senin için Görüş belirtme hakkımı kaybederim Love is here Eğer içimdeki acıyı görebilseydin Beni kaybettin diye ismimi değiştirebilirdim Dizlerimin üstünde titreyerek Dünyayı arkamda bırakmalıyım Hissedebiliyormusun? Aşk burada Hiç bu kadar net olmamıştı Sahip olmadığını sevemezsin Bunun için, elde ettiğine sarıl |
||