|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Türü Police procedural Yayın zamanı yaklaşık 45 dakika Yapımcı(lar) Meredith Stiehm Yıldızlar Kathryn Morris,Danny Pino,John Finn,Jeremy Ratchford,Thom Barry,Tracie Thoms Ülkesi ABD Orjinal kanal CBS Orjinal Yayın 28 Eylül, 2003–-halen devam etmekte- (Cnbc-e) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Lily Rush adında Philadelphia 'da çalışan kadın dedektifin hayat öyküsüni anlatan dizidir. Amerika'da bölüm başına ortalam 14 Milyon izleyici bulan dizi, Türkiye'de çok rağbet görmemektedir. Dizi Türkiye'ye Cnbc-e kanalı aracılığıyla aktarılmaktadır. Dizi 5. sezonuyla Amerika'da devam etmektedir.Lily Rush ilk olarak kimsenin çözemediği bir cinayet davasını 25 yıl sonra çözer. Bunun üzerine Philadelphia Polis Merkezi'nde yeni bir ekip oluşturulur. Bu ekip çözülememiş ve rafa kaldırılmış dava dosyalarını yeniden açacak ve çözmeye çalışacaktır. Lily geçmişteki bir çok davayı bugünün teknolojisinden faydalanarak çözmektedir. Dizi de standart olarak suçlular sahne aralarında gençlikleri ile görülmektedir(flashback). Dava bittiğinde Lily hafızasındaki kurban görüntüleriyle göz göze gelir. Dizinin bitişinde çalan müzik konunun geçtiği zamana ait hit parçalardandır. Lilly Rush (Kathryn Morris), Philadelphiada cinayet davaları üzerine çalışan, yalnız bir kadın detektif. Hiçbir zaman çözülememiş, rafa kalkmış davalara (cold cases) atanması mesleki kariyerinde yeni bir pencere açtı.Lilly, geçmişinde birçok cinayet davasını suçlu psikolojisini kavrayabilen içgüdüleri sayesinde çözmüştü. Şimdi ise tanıkları sorgulayıp, aradan geçen zaman ve değişen yaşamlar sonrasında bu becerisini kullanmaya çalışıyor. Tabii bu kez en büyük yardımcısı yeni teknolojiler. O bunları kullanıp hiçbir zaman çözülememiş olan davaları çözmek zorunda. Üstelik yeni gelişmelere de hazırlıklı olmalı. Yaptığı iş, kabuk bağlamış yaraları açabilir, şüphelileri tekrar suça itebilir. Diğer yandan mağdurlar ya da yakınlarını kaybetmiş aileler, aradan yıllar geçtikten sonra yeniden o kötü anları hatırlamak istemedikleri için yardıma hazır olmayabilirler. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Lilly Rush (Kathryn Morris) Rush atamasını, kariyerinde bir dönüm noktası olarak görüyor. Mesleğinin ana hedefini ilk baştan belirlemişti zaten: Hiçbir kurban sonsuza dek unutulamaz. John Stillman (John Finn) Lillynin, çıkmaz bir sokağa girdiğinde rahatça yardım istediği, akıl aldığı belki de tek kişi. Scotty Valens (Daniel Pino) Lilly Rush'ın güvenilir ve iradesi güçlü ortağı. Will Jeffries (Thom Barry) Lillynin geçmişiyle bağlantı kurmasını sağlayacak kadar uzun süredir onun yakınlarında. Nick Vera (Jeremy Ratchford) Kendisiyle hesaplaşmaya ve günah çıkartmaya ihtiyaç duyduğunda Lillynin gidebileceği, dayanıklı bir polis memuru. |
||
|
||
| İki seneden fazladır izlediğim ve en iyi takip ettiğim dizilerden birisidir. Harika bir dizi suç ve insana dair çok iyi gözlemler çok iyi geri gönderimler mevcut. Özellikle o katillerin & kurbanların ilk ve son halleri( neden ve nasıllar)çok beğeniyorum. |
||
|
||
| Cnbc-E de Pazartesi saat 20:00de. | ||
|
||
| taaki bu sene 2.döneme kadar kaçırmamaya çalıştıgım dizidir ama kaçırdıgım zamanda geceleri izliyodum ama yok çok uzun zamandır izlyemiyorum en son kömür yatagında birini vurmuşlardı daha dogrusu suikast diyelim bi işçiye onu izlemiştim beyaz bi erkekle zenci bi hatun aşıklarıdı falan o bölüm son oldu işte =/ | ||
|
||
| oo çok şey kaçırdın sen üstüne neler oldu sarışın hatunun bu yeni bölümde yeni sevgilisi olcak. | ||
|
||
oha bi ara da bi bölümde ordaki esmer bi tip war onun kardeşiyle arasında bi sorun oluyo sora da tekrar barışıyolardı işte o bölümde sarışın hatunun sewgilisi wardı da ne ara ayrıldılar da başkasını bulmuş way....
|
||
|
||
| öle valla | ||
|
||
Bu haftaki bölümü çok iyiydi ve yine içim burkuldu . Hayali dans etmek olan genci abisi tarafından sırf babası onu daha çok sevecek diye koltuk değnekleriyle hem bacakları hem beynini dağıttı. Bu kadar başarılı ve yetenekli gencin sırf kıskançlık uğruna öldürülmesi çok kötü bir durum.
|
||
|
||
Bu haftaki bölümü çok iyiydi ve yine içim burkuldu . Hayali dans etmek olan genci abisi tarafından sırf babası onu daha çok sevecek diye koltuk değnekleriyle hem bacakları hem beynini dağıttı. Bu kadar başarılı ve yetenekli gencin sırf kıskançlık uğruna öldürülmesi çok kötü bir durum.yine kaçırdım =/ ama geçen haftaki bölümünü izledim klisede 2 kız çocukları oluyodu ama veriyolardı daha dogrusu klise satıyordu o bölümde güzeldi özelikle kız bi kagıdın bi tarafına kendisinin werebileceklerini diger tarafınada zengin bir ailenin verebileceklerini yazdıgı an bide söyledigi ninni güzeldi haa bide lily annesi ile ilgili bi anısını anlattı ya alışveriş merkezinde bunu bırakmaya çalışmış falan o arayıda çok sewmiştim
|
||
|
||
Bu haftaki bölümü çok iyiydi ve yine içim burkuldu . Hayali dans etmek olan genci abisi tarafından sırf babası onu daha çok sevecek diye koltuk değnekleriyle hem bacakları hem beynini dağıttı. Bu kadar başarılı ve yetenekli gencin sırf kıskançlık uğruna öldürülmesi çok kötü bir durum.yine kaçırdım =/ ama geçen haftaki bölümünü izledim klisede 2 kız çocukları oluyodu ama veriyolardı daha dogrusu klise satıyordu o bölümde güzeldi özelikle kız bi kagıdın bi tarafına kendisinin werebileceklerini diger tarafınada zengin bir ailenin verebileceklerini yazdıgı an bide söyledigi ninni güzeldi haa bide lily annesi ile ilgili bi anısını anlattı ya alışveriş merkezinde bunu bırakmaya çalışmış falan o arayıda çok sewmiştim |
||
|
||
Bu haftaki bölümü çok iyiydi ve yine içim burkuldu . Hayali dans etmek olan genci abisi tarafından sırf babası onu daha çok sevecek diye koltuk değnekleriyle hem bacakları hem beynini dağıttı. Bu kadar başarılı ve yetenekli gencin sırf kıskançlık uğruna öldürülmesi çok kötü bir durum.yine kaçırdım =/ ama geçen haftaki bölümünü izledim klisede 2 kız çocukları oluyodu ama veriyolardı daha dogrusu klise satıyordu o bölümde güzeldi özelikle kız bi kagıdın bi tarafına kendisinin werebileceklerini diger tarafınada zengin bir ailenin verebileceklerini yazdıgı an bide söyledigi ninni güzeldi haa bide lily annesi ile ilgili bi anısını anlattı ya alışveriş merkezinde bunu bırakmaya çalışmış falan o arayıda çok sewmiştimowwww onuda kaçırmışım ya
|
||
|
||
| Sonra o bebek büyüyor yıllar sonra annesiyle karşılaşıyor tabi çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş. Annesi onu o gece, o tuvalette bırakıp gitmiş. | ||
|
||
| Biraz önce izledim yine çok güzel bir bölümdü. Bu kez yabancı uyruklu genç kızların kadın tacirlerince nasıl pazarlandığına dairdi. Bu kadar da olmaz dedirten sahneler vardı sezon finalini beklemedeyim. Bu arada Lily(benim dedektif) annesinin alkolden siroz olup Lily'i onca zamandan sonra evinde kalması da ayrı bir konu malum alkolik anne ve onunla yıllarca konuşmayan kızı(Lily hakkında ipuçları). Bu bölüm sonunda Coldplay Fix you şarkısı vardı pek uygun düşmüş |
||
|
||
| Yarın sezon finali var,kaçıran çok üzülecek gibi | ||
|
||
Evet ya güzel bir dizi bu harbiden Ben zaten bu tarz polisiye katil bulmaya bayılır.Crime & investigation kanalını öneririm bunu izleyenlere ordan inanılmaz filmler çıkar çünkü hepsi gerçek
|
||
|
||
Evet ya güzel bir dizi bu harbiden o kanalı izlerdim bir ara güzel seri katillerin biyografilerini veriyorlar. Adamlar okadar rahatlar ki nasıl cinayetleri işlediklerini rahat rahat anlatıyorlar(adamlarda empati yok ki)
Ben zaten bu tarz polisiye katil bulmaya bayılır.Crime & investigation kanalını öneririm bunu izleyenlere ordan inanılmaz filmler çıkar çünkü hepsi gerçek |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||