TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Haberler

Konu: Youtube'a sınırsız girin.. (Linksiz hemde !)

Sayfa: [ 1 ]

Black Thorn 06.05.2008 13:37:26

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Arkadaşlar reklam yok, ücret yok, 2 dakikalık zahmete girin, youtube için artık ömür boyu endişelenmeyin..!
İşte turkrocker.com DARK GOTHIC farkı ile..!  kral2

1-) Bilgisayarda "Denetim Masası" açılıyor. "Ağ ve internet bağlantıları" bölümünde 'ağ bağlantıları'na tıklıyorlar.

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

2-) Açılan yeni ekranda görülen "yerel ağ bağlantıları"nın üzerine gelerek mouse'ta sağa tıklanıyor. Kullanıcının karşısına çıkan yazılı bölümde "özellikler"e tıklıyorlar.

3-) Açılan yeni ekranda "internet iletişim kuralları (TCP/IP)" bölümünün üzerine
geliyorlar ve yine "özellikler" adlı bölümü işaretliyorlar.

4-) Yeni açılan pencerede "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanın" yazılı bölüme gelerek, yuvarlakla işaretli yere tıklanıyor. "Yeğlenen DNS sunucusu" ve "Diğer DNS sunucusu" bölümlerindeki kutulara yeni DNS numaraları giriliyor. Üstteki kutuya "208.67.222.222", alttaki kutuya "208.67.220.220" yazılıyor. Ardından "Tamam"a tıklanıyor.

5-) "Yerel ağ bağlantıları" bölümüne geri gelerek, yine sağa tıklıyorlarl. Açılan bölümde "Onar" bölümüne basılıyor.

6-) Bu işlemin ardından Windows, DNS ayarlarını değiştiriyor ve erişim engeli kalkıyor. Ardından yasaklı siteye ulaşıyorlar.

Cruelty.Piggy 07.05.2008 03:14:24
Yazdıklarının aynısın yaptım ve olmadı  Huh?

BloodLine 07.05.2008 03:44:37
dark dnsler çakma olmuş yavrum.Hem senin farkında nerden çıktı gecen yılda bu resimleri hatırlıyordum  satan

4.2.2.1
4.2.2.2
olması gerekiyor (:

Black Thorn 07.05.2008 05:43:44

Register or Login
http://magnificence.blogcu.com/6830641/

tamam bunu deneyin şimdi  bira

nightmare_storm 07.05.2008 08:16:23
dark dnsler çakma olmuş yavrum.Hem senin farkında nerden çıktı gecen yılda bu resimleri hatırlıyordum  satan

4.2.2.1
4.2.2.2
olması gerekiyor (:
bunu denedim bende işe yaramadı uğraşmıcam dün modemimi nerdeyse kaptırıyordum o siteden bu siteye ona bak bunu indir tak gitti modem sabaha kadar uyku tutmadı modem gitti sandım
tabi ki sabah kendine geldi modemim

darksoul 07.05.2008 08:46:05
myspaceden girin aman

BloodLine 07.05.2008 09:56:33
yani myspace  kral2

Register or Login
bide bu zübük var tabii..

matrock-busra 07.05.2008 10:17:58
youtube ye girdim ama müzik fln dinleyemedim..

Sayfa: [ 1 ]