|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Aşkımla sefiller gibi yerde sürüneceğime, asiller gibi ayakta durup sevmemeyi tercih ederim |
||
|
||
| *Ancak durgun su yıldızları yansıtır *Hayat zor ama bende kolay biri sayılmam *bizde sabah olmaz bizde güneş doğmaz biz isyankarız oğlum bizle dost olmak size yakışmaz |
||
|
||
| SEVENE SEVDALIYIZ GİDENE HEP AĞLARIZ ALSALARDA BU CANIMIZI BİZ SEVERSEK UNUTMAYIZ | ||
|
||
| Ağlamak İçin Gözlerden Yaşmı Akmalı , Gözler Kuru İken Kalp Ağlamazmı | ||
|
||
| *giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir *aşka kan dökmek diyosan dünyanın şah damarını keserimm, illede senin kanın diyorsan ben seni topraktada severimm *sevmek ölmektir bence bende sevmiştim ölmeden önce |
||
|
||
| (S)viyorum ama kimiii (E)n en tatlı birini (N)asıl anlatılır melekler bilmem k(İ). Parantez içindeki harflere bak anlarsın belki... | ||
|
||
bu ne ya kamyon yazıları gibi
|
||
|
||
eğer insanlar maymunlardan geliyorsa , kürtler ve zenciler yarı yolda kalmışlar demektir bu da mı adolf hitler
|
||
|
||
| *Zaman ßazıLarı için aKıp qiderKen ßenimM içiN Hiçßir VarLıK qösTermiYoR | ||
|
||
| **Ölümü istiyorum diyorum , mutlu olmayı , gülmeyi . . Yaşamı tutuşturuyorlar elime . Yaşamalısın , acı çekmelisin, ‘YAŞAYARAK ÖLMELİSİN!’ dercesine !!!.. | ||
|
||
| birazda gothic takılalım:) *Kırmızı kırmızı damlalar yere dökülür onlar benim kanım, ben değil onlar acı çeker yere düşerken ben acı çekerim siz aptal insanlar bana bakarken çünkü size acırım bana küçümser gibi bakıp karşımda dikilirken *Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla |
||
|
||
| *Bir kaç damla gözyaşı akar gözümden ama napabilirim ki benimde ruhum kayıp hayatın içinde kalbim kırık param parça bir halde ama karanlığın şartı budur mutlu olmalıyım belki de *Hiç bir şey istemem bir parça gülebilmek için ağlamak daha güüzeldir rahatlar insan ne de olsa öyleyse gel sende bu karanlık ortama |
||
|
||
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında.Çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında | ||
|
||
| *Nefret'e Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ | ||
|
||
| *Zamanında doğru yerine konulmayı bekleyen ufak bir nokta nerden bakarsan bak sadece bir nokta *İnanmak? uzun zaman önce ölmüş bir sembole,Bir pagan olmayı tercih ederim, çağdışı inançlardan süt emmiş.... |
||
|
||
| Yalnızım yapayalnız hayat yolunda belki arkamdan gelenler var ama bakmazlar bana , beni güldürün ama ağlarım ben bedenim alışmış ne de olsa | ||
|
||
| *Yalnızlık gülümser ekşi ekşi suratıma ben yalnızken ve ağlarken demekki yalnız değilmişim kendimi yalnız sanırken *Kötümser bir şekilde bakan yok bana karanlık bakar ama o iyidir aslında çünkü düşünme fırsatı verir insana |
||
|
||
| *Ya$amLa ölüm Arasindaki ø ince cizgide Cambazlık Yapıyorum Bu Aralar.Ayagım Kayınca cigliklar Düzgün yürüyünce ise alkıslar kopuyor biryerlerden! *Kendime zarar verdim acı duymadım...2 karar verdim ama başaramadım.Birisi ölmekti bocaladım olmadı.. Birisi yaşamaktı oda beni sarmadı.... |
||
|
||
| *Haksızlığa sapıp bütün insanlar seni takip edeceğine, adaletle hareket edip tek başına kal, daha iyi. - Gandi *Adalet olmadan düzen olmaz. Albert Camus *Akıl, yalnız doğrulukta bulunur. Goethe *Hiçle başlayan, hiçle biter. Cornellius Gallus |
||
|
||
| *Tanrım, beni arkadaşlarımdan kurtar ki, kendimi düşmanlarıma karşı koruyabileyim. Mareşal De Villars *Başıboşluk, sersemlerin tatilidir. Chesterfield *Kendine güvenen herkes, dünyayı idare edebilir. Voltaire *Yalnız güç tarafından desteklenen güç, titremeye mahkûmdur. Kossuth |
||
|
||
| *Zaman değerlidir; ama doğruluk daha değerlidir. Disraeli *Yüzünü güneşe çeviren insan, gölge görmez. Helen Keller *Gereksinme, ürkekleri bile cesur yapar. Sallust *Kitaplar, hiç solmayacak bitkilerdir. Herrick *Sözler, tutulmak için verilir. Swıft |
||
|
||
| *Doğru olan, haklı olandır. Alexender Pope *Sanat benim; bilim biziz. Claude Bernard *Bir tek kişiye yapılan haksızlık, bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir. Montes Quiev |
||
|
||
| *Adalet, önce devletten gelir. Aristo *Gençlikte, güzellikte akıl arama Homeros *Gerçek bir arkadaş, iki gövdede yaşayan tek bir ruhtur. Aristo *Bütün şeyler ya yeni ya da büyük oldukları için beğenilirler. Bacon |
||
|
||
| Bir devletin yıkılışıyla birlikte yasaları da çoğalır. Tacitus Tanrı, dolu ellere değil, temiz ellere bakar. Syrus Dehanın fitili, hayatın fitilinden daha çabuk yanar. Schiller Başlangıcı olan bir şey, nasıl olsa biter. Ovintilian Bir diplomat evet derse, belki anlamını çıkarın; belki derse de hayır. … Eğer bir diplomat hayır derse, o adam diplomat değildir. Anonim |
||
|
||
| *Her şeyin başlangıcı küçüktür.Çiçero *Barışı korumanın en iyi yolu, savaşa hazır olmaktır. Washington |
||
|
||
| *Bir yanı dinlemeden karar veren, doğru karar verse bile adaletsizlik etmiş sayılır. Seneca *Adaleti, aklın yardımı olmadan kullanmak imkânsızdır. Frevde *Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır.Emerson *Bildiğim tek sanat şudur: Beğenmemek. Lord Byron |
||
|
||
| *Tanrı’nın değirmeni ağır ama iyi öğütür. George Herbert *Adaletin gecikmesi, adaletsizliktir. Landor *Adil olmayan ulus hür de olamaz. E. J. Sieyes |
||
|
||
*İnsanların çoğunda adalet sevgisi, adaletsizlik korkusu yüzünden vardır. La Rochefoucauld *İnsancıl olmadıkça adil olamazsın. Vauvenerguas |
||
|
||
| *Aptallar, akıllılardan pek az şey öğrenirler; ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler. Cato *Başlamak, yarı bitirmektir. Horatius *Bir hastalık başlamaya görsün, dünyanın bütün ilaçlarını getirsen yine faydasızdır.Ovidius *İyi bitirmek, iyi başlamaktan daha üstündür. Ovidius |
||
|
||
| *Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld *Aptallar, eski olayları hatırlamayı, bir bilim sayarlar. Planche *Ancak, kendi kendini idare edebilen akıllı insanlar hürdür. Horace *Alkış, zayıfların amacı ve sonudur. C. C. Colton |
||
|
||
| *Alkışı en sessiz şekilde karşılayan, alkışı hak etmiş demektir. Emerson *Hayatımızın ilk yarısını ana-babalar, ikinci yarısını da çocuklar mahvediyor. Clerence S. Darrow *Ana-babaların çocuklarına gösterebileceği en büyük sevgi, onlarla kuracağı arkadaşlıktır. Henry Ward Beecher |
||
|
||
| tamamda eh yani bu kadarda olmaz ki.. rockstar94 birazda rocktan bahsedermisin.. Site atasözleri ve deyimler kılavuzuna döndü ::S:S xD | ||
|
||
| metalien yazmış: Alıntı tamamda eh yani bu kadarda olmaz ki.. rockstar94 birazda rocktan bahsedermisin.. Site atasözleri ve deyimler kılavuzuna döndü ::S:S xD bazı konularda rocktanda bahsediyorumm sen o konulara bakmamışsındırr zaten bu konu edebiyat bölümünde edebiyat bölümüne rock müzik ile ilgili şeyler yazmam mümkünmü |
||
|
||
eğer insanlar maymunlardan geliyorsa , kürtler ve zenciler yarı yolda kalmışlar demektir bu da mı adolf hitler ![]() harikaymış ama =)=)
|
||
|
||
| Biri qider biri qeLir hayat hep böyLedir VedaLar koysada bazen qitmek qerekir.. MeseLe BekLemektir.. MeseLe ÖzLemektir.. BeLki ben yanıLdım Sonum Depresiftir .! |
||
|
||
| Geçen gün olduğum deneme sınavında gördüm bir türkçe sorusunda: Belki de yaşamı bu kadar çekici kılan tek şey ölümün kaçınılmazlığının yarattığı korkudur.. |
||
|
||
| Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak;Öyle zordur ki, kurşunu havada, sevgiyi de yürekte tutmak! Geçtiğimiz yollarda kaybettiklerimizin bize en büyük kötülüğü kendilerini tekrar tekrar hatırlatmalarıdır. Onlar, bir kere kaybetmekle kurtulamadıklarımızdır. Yoklukları hayatımızdaki varlıkları haline gelir. Hep ama hep hatırlarız. Ne biçim kaybetmektir bu? Kim gölgesinden kaçabilir ki? Bazen duygularımız bizden erken yaşlanır ve bizden hayatın geri kalanını alır. Hayatın, kendini anlayanları cezalandırmasıdır bu. Durup, durup ardına bakan kadınlar vardır. Geçmişi düşünmekten şimdiyi yaşayamazlar.Herşeyi didikleyip duran, mazisinin gölgesinden, anılarının yükünden bir türlü kurtulamayan, gözleri ufuk yorgunu kadınlar.Güçlü, köklü bir biçimde yeni arkadaş edinecek yaşları geride bıraktıysan eğer, hasar görmüş eski arkadaşlıkları onaracak çağı da geride bırakmış oluyorsun. Zaman ilerledikçe birçok sey, daha zor olmaya başlar. Beklentisi yüksek olan kadınların yalnızlığı daha koyu oluyor. Büyük lafların gölgesinde geçen hayatlar, bir daha iflah olmuyor, geçip gittiğiyle kalıyor. Zaman, aşk...... herşey! Ayrılıkları ayrıntılar acıtır. Kadınları mahveden erkekler değil, ayrıntılardır. Erkekler, erkekliklerinin tadını alabildiğine çıkartırken, kadınlar bu konuda da umutsuzdurlar. Çünkü kadınlık bekler. Ummak ve beklemek kadınlığa verilmiş iki cezadır.... Murathan Mungan |
||
|
||
| Hayatta, kaybettiğin bir şeyin yerine yenisini her zaman bulursun. Bu da hayatın garip bir cilvesi... Böyle olmasa, insanlar yaşayamazlar. Bir kaybı telafi etmenin yolları var. | ||
|
||
| önemli olan ayaklarını görebilmek | ||
|
||
| birini suçlarken işaret parmağın onu gösterirken üç parmağın seni gösterir | ||