|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 - hacı şeker var mı be ? - bu konuyu jack'le konuşman daha doğru olmaz mı ? - hay.. , - hugo olm şeker var mı lan ? - hacı beni bulaştırma o işlere hiç. - hay ak ya. , - şş sayid 2 kaşık şeker verecen mi lan ? - beni ben'e götürürsen ancak. - beni benden aldınız muğakoyam ya. , - kate şeker var mı bacım ? şeker gibi de karısın gerçi aushau. - benim kim olduğumu biliyor musun normalde ? - biliyorum kelepçe filan alengirli karısın - yok o zmn. - sktr. , - locke varsa sende vardır. şuna bi şeker katıver lan ? - sen mi karar veriyorsun benim ne yapacağıma ? - yok abi estağfurullah sadece şeker.. - sen çayı iç bu ada gerekli muameleyi yapacaktır o çaya. - komple manyaksınız lan siz. , - jack şeker var mı lan yine döndük dolaştık sana geldik. - yok ama glikoz var. - hede hödö. , - lan jin! şeker var mı lan ? kaya tuzu verirsin sen şimdi gerçi. - i know kung fu! - aferin muğakoyam. , - şş juliet şeker var mı sırtını yidiğim. - var - ohh be! - yok - lan ? - var - harbi mi ? - yok - eeeh - var - lan! - yok - hühühüh , - sawyer kral adamsın iki kaşık şeker var mı lan. - şekeri veririm ama o çayı da alırım. - e ne anladım hacı bu işten ? - işine gelirse çiko - senin ananı avradını.. , - şş faraday. sende vardır şeker sen yenisin. - var da vermem. şeker benim sabitim. - senin sabitini s*keyim be. - o benim görevim değil dostum. , - şş şeker var mı prada ? - var da sen şekeri atamayacan o çaya ayağın takılcak şekerler hoop denize - niye lan ? - sen bana güven - bu da medyum kesildi başımıza , - lan pörtlek hafif tırsıyorum senden ama şeker vardır illa ki ? - hep bi merak içerisindesin değil mi ? - aha başladı gene. lan benjamin varsa var yoksa yok uzatma mına koyim. - varlıkla yokluk arasındaki çizgiyi kaybettiğin için annenle ters düşmemiş miydin ? - olm anayı karıştırmasana lan! , - wazzup nigga, şeker var mı ? - esmer şeker var bro. - alerjim var lan ona benim. - ırkçı mısın lan! - hah michael bi de sen gel üstüme. , - şş eko dumanı üstünde çayım var da şekerim yok sen de var mı be karaoğlan. - duman mı ver onu bana o benim kaderim. - lan bi sktir git. - ver onu bana aymistaeko - lan yürü git mista loba loba. , içilmez lan o çay ? |
||
|
||
| - lan jin! şeker var mı lan ? kaya tuzu verirsin sen şimdi gerçi. - i know kung fu! - aferin muğakoyam.
|
||
|
||
| Abi müthiş ya, özellikle ben, micheal, sawyer süper. | ||