|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ... |
||
|
||
| awatarda hissettiğim sey "sanal dünyanın sanal insanları" |
||
|
||
| dövüş kulübündeki kız bana bol bol hüzün hissettiyor hem elbisenin maviliği hemde gözlerindeki o burukluk | ||
|
||
| bana olanlardan memnun olmayan birini çağrıştırdı |
||
|
||
sevdigin birinden ayrılmak gibi bişi sanırsam ![]()
|
||
|
||
kötü bi avatar seçimi olmuş
|
||
|
||
| kitabı okumayı bırakmıs karsı kaldırımdan geçen hatunları kesiyo lost amca | ||
|
||
| izleniyor muyum gercekten...farklı ama güzel bir awatar | ||
|
||
wawwwww mükemmel
|
||
|
||
| valla asıl senin awatar mükemmel her baktığımda eriyorum | ||
|
||
euhehu sövyıra erimeyen bayana bayan demem zaten aslında hatuna hatun daha güzel olurdu ama saygı meselesi
|
||
|
||
| bence hatun daha ii =) joshhh süpersin valla magnum reklamında da mükemmek ötesi |
||
|
||
| hüzün dolu ve o kadar çaresiz bakışlara sahip avatar | ||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
kendisi avatarından daha güzel neden bu resmi tercih eder ki anlamam
|
||
|
||
kendini beğenmiş değil belki senin avatara gelince " resim çekilmeden 3 saniye kadar önce uçan tekme yemiş biri ve birazdan dönüp burnundaki kana bakıp karsı tarafa saldırcak olan biri "
|
||
|
||
| siper almış asker | ||
|
||
| kızın sadece hayal dünyasında yasadığını anlattı bana hersey hayali... (marla kendimi iyi hissetmediğimde koyduğum bi awatar üstelik onu hatırlatıyor bana) |
||
|
||
| Hayran olduğum kadınlardan biri.. | ||
|
||
| çok karanlık çok dipte çok acı dolu avatar kalbim ellerinin arasında onu kopartmış sanırım |
||
|
||
kıyafeti cok hosmus
|
||
|
||
amylee harika bi kadın
|
||
|
||
amylee harika bi kadın ![]() amylee mi sanırım gözlerim bozulmuş...neyse yanıp sönen bi diskotek platformunda punk/gothic arasında sıkışmış boş,gitar çalan bi kız sanırım o begenmedim... |
||
|
||
Ne diyebilirim ki Disturbed
|
||
|
||
| herşey iyiye gidecek diyor sanki | ||
|
||
amylee harika bi kadın Helena Bonham Carter ordaki..
![]() |
||
|
||
amylee harika bi kadın Helena Bonham Carter ordaki..![]()
|
||
|
||
amylee harika bi kadın Helena Bonham Carter ordaki..![]() ![]()
|
||
|
||
vahşet sert uuu asar keser işte olağan şeyler Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
zaten sende kendi avatarını yorumlamıştın ama gitar çalan bi adam işte daha çok başka bişey yapıyo gibi görünüyo tabi ama
|
||
|
||
| ateşten kuş ne diyebilirimki... | ||
|
||
aynen bende lamb of god yani
|
||
|
||
| kanatlarını açmış ejderhayı anımsatan bir kuş sarı renge ağırlık verilmiş bu güneşi çağrıştırır bu da güç ve enerji demektir. | ||
|
||
| ne diye bilirimki gayet güzel... | ||
|
||
| eğer yanlış görmüyorsam cradle of filth'in vokali.. | ||
|
||
kırmızı beyazz
|
||
|
||
eğer yanlış görmüyorsam cradle of filth'in vokali.. bende yanlış gormuyosam benziyo ama johnny depp olması lazım(swenny todd filmindeki tipi) -üstteki üyenin avatarına gelince bi küme bulut içerisinde ortaya çıkmış bir surat |
||
|
||
fantastik dünyanın muhteşem ateş kuşları Phoenix
|
||
|
||
eğer yanlış görmüyorsam cradle of filth'in vokali.. bende yanlış gormuyosam benziyo ama johnny depp olması lazım(swenny todd filmindeki tipi) -üstteki üyenin avatarına gelince bi küme bulut içerisinde ortaya çıkmış bir surat evet şimdi değiştirince anladım üsttekinin avatarı görünce bi an aklıma Half Life geldi kozmik reaksiyona maruz kalmış Freeman'a benziyor
|
||