TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Eğlence,Muhabbet...

Konu: Bebek Nasıl Yapılır ?

Sayfa: [ 1 ]

irem 09.05.2008 10:24:36

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Bebek nasıl yapılır? .... Diye miniklere sormuşlar. Onlarda bakın ne cevap vermişler ...?

‘Bebek yapmak için anne önce bir yumurtanın üzerine oturur sonra da baba gelir kırar’ (ABBY 6 YASINDA)

‘Ben asla bebek yapmayacağım... Babam dedi ki bebeklerden kadınlar hergün biraz daha hasta ve manyak oluyormuş’ (MARIA-ANN 9 YASINDA)

‘Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman ikisinden birinin bebeği olacak demektir.’ (PAUL 6 YASINDA)

‘Bebek annemizden çıkar .. Doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktorun parmağını ısırmıştır’ (EDWARD 6 YASINDA)

‘Bebek yapmak için bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir’ (SHELLEY 7 YASINDA)

‘Karşımızdaki evdeki adamın karnında bebek var ama bir türlü dışarı çıkmıyor’ (RİCHARD 6 YASINDA)

‘Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin... Veya bunlara gerek de yok aslında’ (PETER 9 YASINDA)

\"Bebek için uygun zamanı kollamak gerekir.. Evde misafir olmaması gerek’ (LYN 9 YASINDA)

‘Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım’ (FRANCIS 7 YASINDA)

‘Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır’ (PAULETTE 6 YASINDA)

lan zortik bebelere bakın siz Cheesy Cheesy Grin

nightmare_storm 11.05.2008 10:54:26
dünya kadar konu varken bunu seçmen çok ilginç bunu size biyoloji dersinde anlatmıyorlar mı? Boşuna demiyorlar okullarda cinsellik dersi şart

kbrock 12.05.2008 10:07:50
dünya kadar konu varken bunu seçmen çok ilginç bunu size biyoloji dersinde anlatmıyorlar mı? Boşuna demiyorlar okullarda cinsellik dersi şart

ayy inanmıyom yah insanlar bu kadar terbıyesız iştee bula bula bu konuyu bulmuslarr........

metallistan777 12.05.2008 10:30:23

evet yaa aynen katılıyorum

rock4ever 14.05.2008 07:10:28
 konu dışı

Sayfa: [ 1 ]