|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 *Bu dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı *Bağırsak kurtları bağırsakta yaşar, bağırmasakta *" Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim?" *Aşk bir mesele gel sırtımı kesele *Fabrikadan halka satış vardı. Bir sürü halkam oldu *Aşk bir havuzdur. İçine aptallar düşer. Beni ittiler *Babama değerimi sordum "Dünyalar kadar dedi"dünyanın değerini sordum "Beş para etmez dedi" ![]() *Ey yükselen yeni esil! İn ulan aşağı! *Sen ayrı kıyıda, Ben ayrı kıyıda, Aramızda dalgalar var... İyi de ben yüzme bilmem ki!!! *İlahi azrail sen insanı öldürürsün *Ben bu gece bekçilik işini gözüm kapalı yaparım arkadaş.. *Dikkat Dikkat !! 1965 yılında içilen kahvelerin hatırı dolmuştur! Tüm 1965 yılında kahva içenlere duyurulur: Kurtuldunuz !!!... *Altın gibi çocuktu, bozdura bozdura harcadılar.. |
||
|
||
| *adamın biri varmış, 2. dönem düzeltmişş *Anasına bak, babasından dayak ye... *Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım. *Çok yaratıcıyımdır... Acayip sorun yaratırım *Gül'ü seven abisine katlanır. *İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var... *Öğrenci aşık olursa dersleri balayına çıkar... |
||
|
||
| *Yes abicim. Türkçe eğitime benden de okey *Bilmemek ayıp değildir, yeter ki bilmediğini çaktırma..! *Madem geldin dünyaya çalış Fizik Kimyaya ![]() *Yaav burada yazısız bir duvar vardı nereye gitti. *Senin söylediklerine kim inanır. Tabi ki Kadir İNANIR. *Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR *Ateş düştüğü yeri yakar sonradan yangın çıkar. *Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar. |
||
|
||
| *Sigara sağlığa zararlıdır. ( İmza puro ) *Tencere yuvarlanır kapağını, kopyacı yuvarlanır sıfırı bulur... *Sınava girdim, sıfır aldım ama olsun önemli olan katılmaktı:) |
||
|
||
| *Üzülme son gülen sen olacaksın. Çünkü hep gec anlıyorsun. *Allah yürü ya kulum dedi. Bende arabamı sattım *Zamlaya zamlaya kriz olur *Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç |
||
|
||
| *Uzun lafın kısası U.L *Oyunu ayakta alkışladım oturacak yer yoktu *Alfabe artık 28 harf. 'O' şimdi asker *Yıkanan Ton'a ne denir? Washington *-Kitabım evde kaldı... -AAA ben senin kitabını evli sanıyordum *Köfteyle möfte arasında ne fark varki? Biri kıymadan yapılır biri mıymadan *Tomi'nin annesi kimdir_ anaTOMİ *Bizim araba Alman malı.. -Bizimkiside klimalı |
||
|
||
Tanrı kadını yarattı, erkeğe zepeveklik yaptı
|
||
|
||
tanrı kızı yarattı erkek ise kadını
|
||
|
||
| Dünya delekanlı olsaydı yuvarlak olmazdı Hayat yedigin we yiyecegin kazıkların bileşkesidir |
||