TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Gündemdekiler

Konu: TSK’nın kardeşleri

Sayfa: [ 1 ]

nightmare_storm 11.05.2008 02:14:36

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

TÜRKİYE’de eğitim gören misafir askeri personelin vatandaşı olduğu ülkeler ile Türkiye arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştirmek, Türkiye’yi, TSK’yı, Türk kültürünü tanıtmak ve bu personelle Türkiye’de eğitim gördüğü TSK birimleri arasında iletişimi sürekli kılmak amacıyla Kara Harp Okulu’nda "TSK Misafir Askeri Personel Dostluk ve Kardeşlik Günü" düzenlendi.

Etkinlik kapsamında tanıtım filmleri izlendi, sergiler gezildi ve konser verildi.

Hürriyet

nightmare_storm 11.05.2008 02:24:06
Harp okullarının açılış törenini bir kez izleme şansına erişmiştim. Çok güzel ve etkileyici.
O kadar muntazamlı ve kontrollüler ki bir halk oyunu gösterisini sergilerlerken bu dikkatinizden kaçmıyor.
Ayrıca Anıtkabir'de de yeni Harpli öğrencilerin törenini de izleme şansına erişmiştim.
Çok onur verici.

neorammstein 11.05.2008 02:32:31
güzel haber  satan

Sayfa: [ 1 ]