|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Neden kaybediyoruz, neleri kaybediyoruz, kaybeden kimdir, gerçekten kaybetmiş midir? Buyrun bakalım |
||
|
||
inatcı oldugum için kaybettim, en cok sevdigim kişiyi kaybettim,
|
||
|
||
inatcı oldugum için kaybettim, en cok sevdigim kişiyi kaybettim, hadi ya çok kötü
|
||
|
||
ewt cok kötü bi durum ama su inatcılık olmasaydı şuan böle olmasdı ![]()
|
||
|
||
ewt cok kötü bi durum ama su inatcılık olmasaydı şuan böle olmasdı hımm dikbaşlılık kötü olsa gerek pişman mısın?
![]() |
||
|
||
| aslında cok pişman deilm(sanırsam buda bi inat) itiraf edeim bayabi pişmanım sanırım
|
||
|
||
| neden ki suçlu mu hissediyorsun? | ||
|
||
| biras hersey bnm yüsümden bittigi için kötü hisediorum kendimi ama herhalde osmn olsa yinede inatcı olurdum ... | ||
|
||
| ozaman sanırım sende hata varmış hımm Not: yazarken lütfen imla kurallarına dikkat eder misin? |
||
|
||
| tabikide daha dikkatli yazmaya calışırım(alısmak biraz zor oluyo da kusura bakmayın) | ||
|
||
| sorun değil | ||
|
||
| birine cok değer verdim o yüzden kaybettim onu anladım ki kimseye cok fazla değer vermiyecekmissn sonucta ne olursa olsun gidiyor | ||
|
||
birine cok değer verdim o yüzden kaybettim onu anladım ki kimseye cok fazla değer vermiyecekmissn sonucta ne olursa olsun gidiyor ewt katılıorum |
||
|
||
tek sigaram vardı dolaba fırlatmıştım bak şimdi kafam bulandı bulamıyorum, anladım ki çok şey kaybetmişim
|
||
|
||
birine cok değer verdim o yüzden kaybettim onu anladım ki kimseye cok fazla değer vermiyecekmissn sonucta ne olursa olsun gidiyor ewt katılıorum evet katılıyorum çok dogru ''kim olursan ol ne istersen yap sende bu dünyada tek başınasın..'' |
||
|
||
birine cok değer verdim o yüzden kaybettim onu anladım ki kimseye cok fazla değer vermiyecekmissn sonucta ne olursa olsun gidiyor ewt katılıorum evet katılıyorum çok dogru ''kim olursan ol ne istersen yap sende bu dünyada tek başınasın..'' ![]() |
||
|
||
birine cok değer verdim o yüzden kaybettim onu anladım ki kimseye cok fazla değer vermiyecekmissn sonucta ne olursa olsun gidiyor ewt katılıorum evet katılıyorum çok dogru ''kim olursan ol ne istersen yap sende bu dünyada tek başınasın..'' ![]()
|
||
|
||
baskette teke tekte bi adama yenildim
|
||
|
||
| bugün iki kez cep telefonu kaybettim nereye bıraktığımı unutmuşum, anahtarımı sonra yine cep telefonumu =) | ||
|
||
| kalbimi kaybettim cok uzun bir süre önce | ||
|
||
gülüşlerimi kaybettim
|
||
|
||
kalbimi kaybettim cok uzun bir süre önce +1
|
||
|
||
gülüşlerimi kaybettim +1
![]() |
||
|
||
| ruhumu kaybettim yeterli mi? | ||
|
||
| zaten duygularımın çogunu kaybettim geri kalanıda gidiyo yavaş yavaş ama buna izin vermek istemiyorum... | ||
|
||
zaten duygularımın çogunu kaybettim geri kalanıda gidiyo yavaş yavaş ama buna izin vermek istemiyorum... kesinlikle izin verme haddim değil gerçi kesinlikle
|
||
|
||
ama bazılarını kaybetmek insanı rahatlatıyo yada kaybettigini sanmak mesela aşk....
|
||
|
||
ama bazılarını kaybetmek insanı rahatlatıyo yada kaybettigini sanmak mesela aşk.... kesinlikle bence de artık aynı saçmalığa inanmıyorsun ya da adı her ne ise.![]() gerçi artık oyuna dahil olmuyorsun kısaca oyunuyorlar sen gerçek sanırken tüm kuralları ve hileleri fark edince tüm ipler kopuyor iişte |
||
|
||
| bilmiyrum ama içimde bişeylerin kayboldugunu biliyorum bunu bilmemekte bi kayıp diye düşünüyorum | ||
|
||
Pigfuck yapamıyorum oluyo gibi oluyo ama inşallah yapıcam..
|
||
|
||
yanılmak iantçı olmak kımseden özür dilemeyen
|
||
|
||
| ona olan sevgimi kaybettim | ||
|
||
en sevdiğim t-shirtümü kaybettim
|
||
|
||
| umutlarımı kaybettim artık hiçbirsey umrumda değil cünkü geleceğe dair ne bi umudum var ne de bi beklentim... | ||
|
||
| aslında ne kaybeden var , ne kazanan | ||
|
||
| Aslında kazandığını sananda çok, kaybettiğinide. | ||
|
||
Aklımı kaybettim iyice ve yastığım kaybolmus ağlamak üzereyim kuş tüyüydü süper yastıktı
|
||
|
||
yastığın mı kaybolmuş küçük bişey olsa neyse derimde yastık yani
|
||
|
||
| insanlara olan güvenimi kaybettim bide eniştemin aldıgı çok güzel bi sigara kutum wardı ustunde kızılderili yaşlı bi amca vardı kahverengiydi etrafında çok güzel şeyler yazıyordu onu kaybettim ya =/ | ||
|
||
| Valla kayıp yastık bulamıyorum ! Sabah kalktım yoktu aradım aradım bulamadım | ||
|
||
| kelimelerimi kaybettim..oysaki awuçlarına bıraktıgımda ne kadarda inanmıştım onları koruyacagına....we şimdi beynim yeni yalnızlıklara gebe..... | ||
|
||
yav bütün penalarımı kaybettim yaaa bi tane kaldı onunda yarısı erimiş cuma alacam elli tane hapsini saklıcam....
|
||
|
||
ama bazılarını kaybetmek insanı rahatlatıyo yada kaybettigini sanmak mesela aşk.... kesinlikle bence de artık aynı saçmalığa inanmıyorsun ya da adı her ne ise.![]() gerçi artık oyuna dahil olmuyorsun kısaca oyunuyorlar sen gerçek sanırken tüm kuralları ve hileleri fark edince tüm ipler kopuyor iişte |
||
|
||
ama bazılarını kaybetmek insanı rahatlatıyo yada kaybettigini sanmak mesela aşk.... kesinlikle bence de artık aynı saçmalığa inanmıyorsun ya da adı her ne ise.![]() gerçi artık oyuna dahil olmuyorsun kısaca oyunuyorlar sen gerçek sanırken tüm kuralları ve hileleri fark edince tüm ipler kopuyor iişte yeni maceralar peşindesin sanırım benden sana iş çıkmaz mahalle dilberleri gibi seninle ağız dalaşı yapamam |
||
|
||
| ben 3 tane "a" yı yan yana koyunca bişey uyarıyosunda sen iki "i" yi yan yana koyunca neden bi sorun yok? Mod.luğuna veriyorum bunu tabi x) | ||
|
||
ben 3 tane "a" yı yan yana koyunca bişey uyarıyosunda sen iki "i" yi yan yana koyunca neden bi sorun yok? Mod.luğuna veriyorum bunu tabi x) Diğer moderatör ve adminler beni uyarmıyorsa benim suçum ne bunda? Hatam varsa beni de uyarsınlar.Malum yaz geldi tabi ortada sataşacak insan kalmadı, buldun böyle rahat siteyi ve kendi halinde insanları hır çıkartmaya yer arıyorsun, soruyorum sana, nedir bu şiddet, bu celal? |
||
|
||
| bu ne |
||
|
||
bu ne bu topicle birlikte kendimi patlatırım x) bak ne güzel oldu demi xDo topici ben açtım. adı çıkmış olan "metalin" kısmına yorumum şu olabilir, rüzgar eken fırtına biçer. |
||
|
||
| amanda aman yorumunu yiyim güzelim x) topic sahibi olman bana öyle demeni gerektirmez. benden önce eleştirenlere neden kayıtsız kalıyosun o zaman sayın hanımefendi x) Abdala “kar yağıyor” demişler, “titremeye hazırım” demiş. | ||
|
||
amanda aman yorumunu yiyim güzelim x) topic sahibi olman bana öyle demeni gerektirmez. benden önce eleştirenlere neden kayıtsız kalıyosun o zaman sayın hanımefendi x) Abdala “kar yağıyor” demişler, “titremeye hazırım” demiş. Ben seni çok iyi anlıyorum.
|
||
|
||
| nihayet! x) | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın bitti sanırım
|
||
|
||
| ok x) | ||
|
||
saygı kaybolmuş be daha ne olacak
|
||
|
||
| ßen gerçekten çok değer verdiğim için kaybettim bir arkadaşımı ... Aslında herkes değeri bir bölüme haketmiyor... Yada şu açıdan bakarsak birine değer verdiğin zaman ne kadar çok değer verirsen ver çok belli etmeyeceksin kardeşim ! ![]() ßirde inatçıLığım ve kıskançlığım yüzümden deliler gibi sevdiğim sevgilimden ayrılmıştım peh ![]() Neyse geçmişe mazi diyoruz MUTLUYUM !
|
||
|
||
| cüzdanımı kaybettim | ||
|
||
cüzdanımı kaybettim sen ondan ümidi kes bence. Sende ne kadar önemli şey varsa kaybediyorsun pes!
|
||
|
||
Saçlarımı kaybettim amk
|
||
|
||
cüzdanımı kaybettim sen ondan ümidi kes bence. Sende ne kadar önemli şey varsa kaybediyorsun pes!
|
||
|
||
cüzdanımı kaybettim sen ondan ümidi kes bence. Sende ne kadar önemli şey varsa kaybediyorsun pes!![]() |
||
|
||
cüzdanımı kaybettim sen ondan ümidi kes bence. Sende ne kadar önemli şey varsa kaybediyorsun pes!![]() |
||