|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 evet arkadaşlar hadi herkez kendi hayallerini yasdın bakalım... ilk ben yasayım ileride bi rock grupumun olması(en ii grup olmak)fln filan |
||
|
||
Slayer'ı canlı izlemek..
|
||
|
||
Brian'la french kiss yapmak
|
||
|
||
| iyi bir ressam olmak | ||
|
||
| Sağlam bir kadroyla Download , Ozz, Wacken, Metal Hammer gibi festivallere gitmek | ||
|
||
| herkesin hayalinin gerçekleşmesi | ||
|
||
galatasaray futbolcularını görmek hayatımın cok gusel vede olaysız geçmesi
|
||
|
||
eski grupumla bi arada olmak
|
||
|
||
| İyi bir aktör olmak. | ||
|
||
| sana kadir inanır tiplemesi gider | ||
|
||
| dün yaptıgım şeylerin aynısını yapmak isterdim...sahnede tabiki.. | ||
|
||
| kendime ait bir hayatım olsun isterdim yani kendi hayatımı hayal ettiğim hayatı yaşamak isterdim | ||
|
||
sana kadir inanır tiplemesi gider Yok ağabey benim hayalim, şöyle aşk filmleri filan.Şaka şaka şöyle askeri filmler filan, pearl harbor gibi. Ya da bilgisayar oyunları üzerine çekilecek filmler. Çok değil 8 sene sonra filan imza almak için dilenecekisiniz bana bea. |
||
|
||
| Benim hayalim serüven tarzına giriyor bakalım gerçekleştirebilecek miyim ya resim, ya kitap | ||
|
||
| müzik hakkında bir hayal ise bu , tabiki wacken a gitmek | ||
|
||
ÖSS
|
||
|
||
Bizim adadaki elemanlarla (vokal ben,elektro toksin, bass göxel, davul mehmetcan ) bir Deathcore grubumuz olsun.. Dehşet yaratan bi albüm yapalım.. Konserlere çıkalım.. Delirelim delirtelim başka bi şey istemiyorum..
|
||
|
||
| Ben kendimi evli çocuklu düşünemiyorum benim yemek yapmaktan çok resim yapmam kitap yazmam gerek müzik adına kabiliyetim olmadığı için bu konuda bişi düşünemiyorum | ||
|
||
| çok ama çok iyi bir tiyatro oyuncusu olmak... | ||
|
||
hocam kadar gitar çalabilsem yeter başka bişe istemiyorum ![]() bi defa olsa bile milli takımda oynayabilsem |
||
|
||
| ölene dek ruhen çocuk kalmak, hayal kurma özelliğimi kaybetmemek, özümü yitirmemek, hayal ettiğim resmi yapabilecek kadar sağlam resim yapabilme becerisine ulaşmak, başladığım öyküyü tamamlamak. | ||
|
||
Bizim adadaki elemanlarla (vokal ben,elektro toksin, bass göxel, davul mehmetcan deathcore diyosun memed diyosun olmazki.. yalan o ama bende isterdim tabi..bize davulcumu yok varmı yokmu lan... ) bir Deathcore grubumuz olsun.. Dehşet yaratan bi albüm yapalım.. Konserlere çıkalım.. Delirelim delirtelim başka bi şey istemiyorum.. ![]()
|
||
|
||
gitarın hakkını vererk çalmalıyım ![]() çok iyi bir gitarist olmak istiyorum
|
||
|
||
| bana ait bir ev + kendi işimin patronu olmak | ||
|
||
| baterimi tamamlamak gitarımı onarmak ve judas priesk kadar kaliteli bir heavy metal grubu kurup dünyayı sallamak | ||
|
||
| dünyayı değiştirmek gibi tutkum yok bıraktım kim kimi yerse yesin aç köleler ancak birbirini yiyerek yaşama devam eder |
||
|
||
| öss de ilk 1000 e girmek isstiyorum | ||
|
||
| Huzur. | ||