|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
|
||
|
||
woaa sonunda açılmış tanışma bölümüde ben başlıyım ozaman neyzen mersin 18 ama 19 a 3 ay kaldı
|
||
|
||
| bende başlıyayım o halde. Levent yaş 24 memleket tekirdağ.. | ||
|
||
| ikinizde hoşgeldiniz | ||
|
||
| hoşbulduk sayın admin | ||
|
||
| hoşgeldinz arkadaşlar | ||
|
||
bende hoşgeldim baya bi oldu qeleli ama
|
||
|
||
benide bayadır giriyorum siteye ama kimseyi tanımıyorum hande bende 18 yaş istanbul yarışmacı arkadaşalara başarılar
|
||
|
||
bayadır giriyosunda orda adın var sadece aktif değilsinki görelim tanışalım memnun olduk sitece
|
||
|
||
evet farkındayım össden pek zaman kalmıyor girip takip ediyorum arada ama bundan sonra ilgimi çeken konularda aktif olmaya çalışcam bende memnun oldum
|
||
|
||
hoşgelmiş yeni gelen herkes
|
||
|
||
ßende yeniyim herkese merhaba
|
||
|
||
| merhabaaaa | ||
|
||
ßende yeniyim herkese merhaba Merhaba hoşgeldin..
![]() |
||
|
||
ho$buldukkk
|
||
|
||
| herkese selamlar hoşgeldiniz | ||
|
||
ho$buldukkk elifcim yada mervecim biz düzgün türkce kullanılması konusunda hassasız t-muhtıra veriyoruz türkceyi katledenlere. İyi eğlenceler ![]()
|
||
|
||
| hoşgeldin elif | ||
|
||
ho$buldukkk elifcim yada mervecim biz düzgün türkce kullanılması konusunda hassasız t-muhtıra veriyoruz türkceyi katledenlere. İyi eğlenceler ![]() ![]() pardon cidden özür dilerim
|
||
|
||
| slm arkadaşlar bende yeni sayılırım bu arada ben düzceden ela yas 15
|
||
|
||
seni biliyorum sen pek yeni sayılmazsın. Günlerdir online görüyorum seni Neyse sende hoşgeldin bakayim
|
||
|
||
| pek giremiorum onun için öle sölemiştim nese hoş bulduk | ||
|
||
Hoşgeldin Ghostcity..
|
||
|
||
| hoşgeldin eLif'im.. (= bende yeniyim.. adım Deniz..
|
||
|
||
| Sende hoşgeldin conem.. | ||
|
||
ooo denizim hoşgeldin canım benim
|
||
|
||
Sende hoşgeldin conem.. teşekkür ederim hoşbuldum caNım.. hoşbuLdum canım benim (= |
||
|
||
| ooooo... bianda üye patlaması mı oldu ne ard arda hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar... | ||
|
||
amanında amanın kimler gelmiş deniz hoşgelmiş
|
||
|
||
| ardarda patLayan üyeler biziz sanırım.. ama bunu elif'e borçlusunuz.. o önerdi bana burayı.. eLif amanda aman hoşgeLmişim (= |
||
|
||
| Sizi diğer konularda da görmek isteriz =P | ||
|
||
elif bizim sözleşmeli elemanımız Ayda 10 üye getirir 10 dolar alır
|
||
|
||
O zaman neymiş.. Diğer konularda görüşmek üzere.. ![]() vay canına adminim.. iyi işmiş.. sözLeşme nerdeydi acaba.. bi imza çakçamda..
|
||
|
||
Denizim karıştırma şimdi iş bozulcak
|
||
|
||
| slm arkadaşlar susmuşsuzzz
|
||
|
||
| son üye olan black.metal anasayfada altta yazıyo ve bu şahsın msn adresine dikkatinizi çekerim slipknot_hayko**rock@ Allah'ım sen bizi koru
|
||
|
||
son üye olan black.metal anasayfada altta yazıyo ve bu şahsın msn adresine dikkatinizi çekerim slipknot_hayko**rock@ Allah'ım sen bizi koru ![]() noLmuş ki ben anLamadım
|
||
|
||
| boşver X) | ||
|
||
boşver X) boşvermeseydim ısrarla sorardım emin oL.. zaten anladım.. |
||
|
||
| paraşütlüymüş demek anca anlamışsın X) | ||
|
||
paraşütlüymüş demek anca anlamışsın X) ayy şimdi vurgun yicem.. PoLemiğe giremiyorum canım.. Vurgun yemekten korkuyorum
|
||
|
||
| 17cm (= Kelimelerine dikkat et |
||
|
||
| 15 yaş altı üyeler ; ya 15 yaş altı olduğunuzu çaktırmayın bi şekilde yada görüldüğü/anlaşıldığı gibi silinirsiniz ( az önceki gibi ) durmak yok yola devam
|
||
|
||
15 yaş altı üyeler ; ya 15 yaş altı olduğunuzu çaktırmayın bi şekilde yada görüldüğü/anlaşıldığı gibi silinirsiniz ( az önceki gibi ) Aslında kayıt olunurken yaşı belirtilmek üzere bi combo koyup 15 yaş altı seçildiği zaman direk anakart yansa, alayı sanal alemden kısa bi süreliğine de olsa silinse ne kadar güzel olur.Gereken kod ;durmak yok yola devam ![]() Kod: if yas <= 15 then hay yavrum koder olcak adamım be bızt "anakart" else writeln("Kayıt tamamlandı")
|
||
|
||
neden olmasın
|
||
|
||
15 yaş altı üyeler ; ya 15 yaş altı olduğunuzu çaktırmayın bi şekilde yada görüldüğü/anlaşıldığı gibi silinirsiniz ( az önceki gibi ) Aslında kayıt olunurken yaşı belirtilmek üzere bi combo koyup 15 yaş altı seçildiği zaman direk anakart yansa, alayı sanal alemden kısa bi süreliğine de olsa silinse ne kadar güzel olur.Gereken kod ;durmak yok yola devam ![]() Kod: if yas <= 15 then hay yavrum koder olcak adamım be bızt "anakart" else writeln("Kayıt tamamlandı") ![]() pro rat'la
|
||
|
||
| Aaaa bende yeni sayilirim daha dün geldim ama konuyu yeni buldum...kader iste konuyu karsima daha yeni cikardi. Bende araniza katilmak üzereyim, yada katildim bile yani kabul ederseniz, bu arada adim Ebru. |
||
|
||
| Merhaba Ebru hoşgeldin nereden? | ||
|
||
Hoşgeldin
|
||
|
||
| Hosbuldum arkadaslar tsk ederim. Ben almanyadan katiliyorum maalesef ![]() Oyüzden yorumlarim belki pek anlasilmaya bilir, ayrica benim klavyemde Türkce harflerde yok, oyüzden türkcemizi kirletiyorum sanmayim heheh
|
||
|
||
Hoşgeldin
|
||
|
||
Selam ... ߀n özlem ... Ya ben kendimi tanıtmayı beceremem :D idare edin beni ![]() Sadece manyak biriyim o kadar yeterli bu :D
|
||
|
||
hoşgeldin özlem
|
||
|
||
ebru mu
|
||
|
||
ebru mu ![]() tamam adminim degiştirdim
|
||
|
||
| ben de yeni geldim ama =) | ||
|
||
hoşgeldin ebru
|
||
|
||
| Herkese merhabalarr (: Adım rana.. Hoşça vakit geçirmek dileğiylee
|
||
|
||
Hoş Geldin Rana
|
||
|
||
Hoşbulduk
|
||
|
||
hepimiz hoş gelmişiz
|
||
|
||
yaw bide profilinize nasıl resim koyuyosunuz anlatsanız iyi olcak
|
||
|
||
yaw bide profilinize nasıl resim koyuyosunuz anlatsanız iyi olcak hoşgeldiniz bu arada...Burdan yak, hoşgeldiniz bu arada.. Register or Login |
||
|
||
| teşekkür ettim | ||
|
||
selam arkadaslar ![]() birkaç gün önce üye oldum ama forumda gezinmeye yeni başladım... umarım hoş vakit geçiririz..
|
||
|
||
inşallah dostum haydi bismillah iiihihihihihi
|
||
|
||
o aradan sonra yeni sayılırım yaz geldi bukadar kaynaşmaya bir buluşma yok şaşırdım neo
|
||