|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 sanki bu gün öğretmen furça attı sanki.. oyunu anlamıssınızdır sankinin devamını getircess
|
||
|
||
sanki üsttekinin tek amacı geyik
|
||
|
||
| sanki bugün cok konustum(herzamanki gibi fln) | ||
|
||
sanki üsttekinin tek amacı geyik sanki öyle ![]()
|
||
|
||
| sanki acılar bedava mecburuz hep uzaktan bakmaya... | ||
|
||
| sanki sitedeki üyelerin hepsi acıların çocuğu rolünde .. neyse ben kaçar iyi günler herkese. geri döneceğim X) | ||
|
||
| yaptıklarımın hiç anlamı yokmuş yine boşluk
|
||
|
||
sanki sitedeki üyelerin hepsi acıların çocuğu rolünde ilk defa katılıyorum sana.. |
||
|
||
| sanki lanet olası sınav çok önemli | ||
|
||
sanki sitedeki üyelerin hepsi acıların çocuğu rolünde ilk defa katılıyorum sana.. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
site boş çıt çıkmıyor sabahtan beri benden başka bişi yapan yok
|
||
|
||
| site her türlü boş X) üstüne alınması gerekenler alınsın lütfen ben kaçtım geri dönecem X))) | ||
|
||
site hertürlü boşsa sen niye hala sitede geziniyorsun yazık sana
|
||
|
||
| herkes sinirlerimi bozuyor... | ||
|
||
site hertürlü boşsa sen niye hala sitede geziniyorsun yazık sana boşlukları doldurmak hobim X)
![]() |
||
|
||
Sanki sınıfta kaLcam
|
||
|
||
| yuha kaçıncı sınıfsın ? Konuyu sohbete çevirmeyelim |
||
|
||
yuha kaçıncı sınıfsın ? heRyerde sohbet kuRma.. buRası sanki.... böLümü.. sanki....ni söyLe ve çık.. |
||
|
||
içtin galiba
|
||
|
||
içtin galiba ![]() Bu kadarı başa beLa.. |
||
|
||
| pardon hangi başa ? X) | ||
|
||
| çok sıkıcısın | ||
|
||
çok sıkıcısın ben mi O mu?
|
||
|
||
| sanki gaipten bi ses duydum | ||
|
||
| size demedim ki burası sanki bölümü ve ben kafama esen sankimi yazdım... | ||
|
||
size demedim ki burası sanki bölümü ve ben kafama esen sankimi yazdım... tamam özür dilerim.. |
||
|
||
site hertürlü boşsa sen niye hala sitede geziniyorsun yazık sana boşlukları doldurmak hobim X)![]()
|
||
|
||
| birşeyleri anladım neler yapmaya çalısıyorsun amacın milleti birbirine düsürmek sanki | ||
|
||
| unutuyor gibiyim | ||
|
||
sanki karnım acıkıyo ama yemek yiyemiyorum...
|
||
|
||
Sanki başımın ağrısı hiç geçmiyecek
|
||
|
||
| gücümü tekrar buluyorum | ||
|
||
| sanki bu gün mahkum oldum... | ||
|
||
| gözlerim fena oldu | ||
|
||
| Sanki Kötü Anilarimi Unutacagim Birgün...!! | ||
|
||
| sanki herşey değişecek mutlu olacağım. | ||
|
||
Sanki MANOWAR tekrar gelicek..
|
||
|
||
| sanki evergrey manyağı oluyorum | ||
|
||
| sanki duygusuzlaşıyorum ne oluyorum bilmiyorum ama kendimle uğraşmaktan vazgeçmeliyim |
||
|
||
sanki istanbul heycanı başladı yupppiiiiiiiiiiii
|
||