|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ilginç teoman sinemadada başarılı ama kendi branşında kalsa daha ii olur |
||
|
||
| Olabilir aslında onun için büyük bir şans olur bu film. | ||
|
||
teomana bu yakışır işte
|
||
|
||
baya bi garip geldii : : ben kaan oynar diyodum ama
|
||
|
||
| bence kaan iyi giderdi müslüm baba gibi zati kafası heç yerinde değil | ||
|
||
bence kaan iyi giderdi müslüm baba gibi zati kafası heç yerinde değil buna koptum
|
||
|
||
07 Viiiken
|
||
|
||
| ıyk nassı kabul etmiş böle bişiyyiii |
||
|
||
| ya teoman gıbı bı beyınsız adam bı fılm yaptı balans ve manevra dıe sınema zevkım baya zedelendı muslum gurses onemlı bı adam onu baskası oynasın d a adamın genclıı yanmasın | ||
|
||
ya teoman gıbı bı beyınsız adam bı fılm yaptı balans ve manevra dıe sınema zevkım baya zedelendı muslum gurses onemlı bı adam onu baskası oynasın d a adamın genclıı yanmasın niye beyinsiz diyerek hakaret ediyosun ki o da insan en azında insan taklidi yapabiliyo ![]() kaan oynasaymış daha iyi olurdu ehehe teo ya da yakışır tabi ehehe
|
||
|
||
bana da garip geldi
|
||