|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Lostprophets - Last Summer The Friday sun bears down again As we drive without friends And on these longest days we spend All the time trying to pretend That our stories could be true Our chance to be cool The setting sunset says the day is through If only we knew... And we all sit around here in our home town Listen to the waves as they all crash down And watch the fire as it slowly burns away Glowing embers fly across the sky Here by my side, in my summer, our last summer The world passes by in my summer, our last summer The light makes shadows fall, surrounded by each other Alive to watch it all, the view from our last summer The view from our last summer... We trace the sun across the sky And we laugh till we cry Always so hard to say goodbye (good bye) And we all sit round here in our home town It's so good like this, these are times we'll miss The memories, I hope they'll never fade Glowing embers lie across the sky Here by my side, in my summer, our last summer The world passes by in my summer, our last summer The light makes shadows fall, surrounded by each other Alive to watch it all, the view through our last summer The view from our last summer... I would stop time to stay with you I would stop time so we don't move I would stop time I would stop time I would stop time to keep you Here by my side, in my summer, our last summer The world passes by in my summer, our last summer The light makes shadows fall, surrounded by each other Alive to watch it all, the view from our last summer [Türkçe'si] Güneş yeniden yendi Cuma gününü.. Bir arkadaşlığı sürdüğümüz gibi.. Ve bu en uzunuda, harcadığımız günlerdi.. Sürekli numara yapmayı dene.. Hikayelerimizin gerçekliği gibi ol.. Şansımızın şekil, karizma olması için.. Günbatımı koyar ve günün baştan sona olduğunu söyler... Eğer sadece biz bilseydik.. Ve hepimiz bu şehirdeki evimizde oturuyoruz, Aşağıdaki gürültü ile onların hepsinin dalgalarını dinle.. Ve onun yavaşça yaktığı gibi ateşi izle.. Közler ışıldar, karşı taraf gökyüzüne uçar.. Buradaki kenarım, yazım, geçen yazımız.. Dünya yazımı göz ardı ediyor, geçen yazımız.. Işık düşmek için gölge savurur, birbirleri tarafından kuşatır.. Bütünüyle onun olduğu vakit bilincinde bizim geçen yazımızdı görüşlerimiz.. Geçen yazımızdı görüşlerimiz.. Karşıda güneş, gökyüzünü izliyoruz.. Ve Ağlayıncaya kadar güleriz.. Her zaman hoşça kal demek, öyle çok sertdi.. (Hoşça kal..) Ve hepimiz bu yuvarlak şehirdeki evimizde oturuyoruz, Eh, bu kadar iyidir süperdir, Hatun yapacağımız zamanlardır.. Hafızalar, ben onların asla kurumayacağını umarım.. Közler ışıldar, karşı taraf gökyüzüne yalan söyler.. Buradaki kenarım, yazım, geçen yazımız.. Dünya yazımı göz ardı ediyor, geçen yazımız.. Işık düşmek için gölge savurur, birbirleri tarafından kuşatır.. Bütünüyle onun olduğu vakit bilincinde bizim geçen yazımızdı görüşlerimiz.. Geçen yazımızdı görüşlerimiz.. Karşıda güneş, gökyüzünü izliyoruz.. Senin'le kalmak için vakti durduracaktım.. Zamanı durduracaktım, dolayısıyla hareket etmiyoruz.. Vakti durduracaktım.. Zamanı durduracaktım.. Seni durdurmak, tutmak için zamanı, vakti durduracaktım.. Buradaki kenarım, yazım, geçen yazımız.. Dünya yazımı göz ardı ediyor, geçen yazımız.. Işık düşmek için gölge savurur, birbirleri tarafından kuşatır.. Bütünüyle onun olduğu vakit bilincinde bizim geçen yazımızdı görüşlerimiz.. Geçen yazımızdı görüşlerimiz.. Karşıda güneş, gökyüzünü izliyoruz.. |
||
|
||
| Lostprophets - Rooftops When our time is up When our lives are done Will we say we've had our fun Will we make a mark,this time Will we always say we tried Standing on the rooftops Everybody scream your heart out Standing on the rooftops Everybody scream your heart out Standing on the rooftops Everybody scream your heart out This is all we got now Everybody scream your heart out All the love I've met I have no regrets If it all ends now, I'm set Will we make a mark, this time will we always say we tried Standing on the rooftops Everybody scream your heart out Standing on the rooftops Everybody scream your heart out Standing on the rooftops Everybody scream your heart out This is all we got now Everybody scream your heart out [Music Break] Standing on the rooftops Waiting till the bombs drop This is all we got now Scream until your heart stops Never gonna regret Watching every sunset Listen to your heartbeat All the love that we found Standing on the rooftops Waiting till the bombs drop This is all we got now Scream until your heart stops Never gonna regret Watching every sunset Listen to your heartbeat All the love that we found Scream your heart out Scream your heart out Scream your heart out Scream your.. Standing on the rooftops Everybody scream your heart out Standing on the rooftops Everybody scream your heart out Standing on the rooftops Everybody scream your heart out This is all we got now Everybody scream your.. [Türkçe'si] Zamanımızın hırçın olduğu zaman.. Yaşantımızın süper olduğu zaman.. Eğlencemiz olduğunu söyleyeceğizmi.. iz bırakıcazmı bu sefer, Her zaman denediğimizi ima edeceğizmi.. Çatı üstlerinde durarak, Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Çatı üstlerinde durarak, Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Çatıyı üstlere durmak. Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Bu kadar, herkes bir biz olur şimdi.. Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Karşıladığım bütün sevgi, Üzüldüğüm bir hayırım var.. Eğer şimdi hepsi biterse, koyulacağım. iz yapıcazmı bu sefer, Her zaman denediğimizi ima edeceğizmi.. Çatı üstlerinde durarak, Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Çatı üstlerinde durarak, Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Çatıyı üstlere durmak. Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Bu kadar, herkes bir biz olur şimdi.. Herkes dışarda, Kalbin haykırır! [Dağıt Müziği!!] Çatı üstünde dur, Bombalarını düşürünceye kadar bekle, Bu kadar, herkes bir biz olur şimdi.. Kalbin duruncaya kadar haykır..! Asla üzüntüye kapılma.. Her günbatımını izle.. Kalp atışını dinle.. Bulduğumuz bütün bir sevgi.. Çatı üstünde dur, Bombalarını düşürünceye kadar bekle, Bu kadar, herkes bir biz olur şimdi.. Kalbin duruncaya kadar haykır..! Asla üzüntüye kapılma.. Her günbatımını izle.. Kalp atışını dinle.. Bulduğumuz bütün bir sevgi.. Kalbin dışarıda haykırıyor! Kalbin dışarıda haykırır! Kalbin dışarıda haykırır! İşte Haykırışın..! Çatı üstlerinde durarak, Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Çatı üstlerinde durarak, Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Çatıyı üstlere durmak. Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Bu kadar, herkes bir biz olur şimdi.. Herkes dışarda, Kalbin haykırır! Herkes, herkes.. Haykır..! |
||
|
||
| Lostprophets - Last Train Home One! Two! Three! To every broken heart in here Love was once a part, but now it's disappeared She told me that it's all a part of the choices that your making Even when you think you're right You have to give to take But there's still tomorrow Forget the sorrow And I can be on the last train home Watch it pass the day As it fades away No more time to care No more time, today But we sing If we're going nowhere Yeah we sing If it's not enough And we sing Sing without a reason To ever fall in love I wonder if you're listening Picking up on the signals Sent back from within Sometimes it feels like I don't really know whats going on Time and time again it seems like everything is wrong in here But there's still tomorrow Forget the sorrow And I can be on the last train home Watch it pass the day As it fades away No more time to care No more time, today But we sing If we're going nowhere Yeah we sing If it's not enough And we sing Sing without a reason To ever fall in love Well we sing if we're going nowhere Yeah we sing if it's not enough And we sing Sing without a reason to ever fall in love But we sing If we're going no where Yeah we sing If it's not enough And we sing Sing with out a reason to never fall in love To never fall in love again [Türkçe'si] Bir.. İki.. Üç..! İçerde hep kırık bir kalp var.. Sevgiydi bir parça olduğu andan itibaren ama şimdi kayboldu.. Onun ta kendisi, yaptığın bütün seçeneklerin bir parça olduğunu bana söyledi.. Hatta senin, kendini düşündüğün zaman.. doğrumu? Almak için, vermek zorundasın... Ama hala yarın vardır.. Üzüntüyü unut.. Ve son tren ile, evimde olabilirim.. Onun günü geçirdiğini izle.. Gözden kaybolduğu gibi.. Daha çok vakit önemsemesi için değil.. Daha çok zaman değil, bugün..! Ama söyleriz.. Eğer bir yere gitmezsek.. Evet söyleriz.. Eğer yeterli değilse.. Ve söyleriz.. Bir sebep söyleriz, Şimdiye kadar aşık olmak.. Merak ediyorum, dinliyor olsaydın.. Alsaydın sinyalleri.. Yolladım Arkalara, içerilere.. Bazen hissediyorum ilerlerken neleri gerçekten bilmediğim gibi... Tekrar tekrar görünür her şey, içerilerde buradaki yanlışlığı gibi.. Ama hala yarın vardır.. Üzüntüyü unut.. Ve son tren ile, evimde olabilirim.. Onun günü geçirdiğini izle.. Gözden kaybolduğu gibi.. Daha çok vakit önemsemesi için değil.. Daha çok zaman değil, bugün..! Ama söyleriz.. Eğer bir yere gitmezsek.. Evet söyleriz.. Eğer yeterli değilse.. Ve söyleriz.. Bir sebep söyleriz, Şimdiye kadar aşık olmak.. İyi söylerdik eğer bir yere gitmiyor olsaydık.. Evet söyleriz eğer yeterli değilse.. Ve söyleriz.. Şimdiye kadar aşık olmak için bir sebep söyle.. Ama söyleriz.. Hayır, Eğer onun nerede olduğuna gitseydik.. Evet.. söylüyoruz.. Eğer yeterli değilse.. Ve söyleriz.. Dışarılarda asla aşık olmamak için bir neden söyle.. Asla yeniden aşık olma.. |
||
|
||
| Lostprophets - Make A Move So are we lost or do we know Which direction we should go Sit around and wait for someone to take our hands and lead the way Cause every day we're getting older And every day we all get colder We're sick of waiting for our answers Wake up, wake up, wake up, Yeah so tired of waiting, waiting for us to Wake up, wake up, wake up, Yeah so sick of waiting, for us to make a move Are we meant to take the pain Should we sit around and wait Are we being saved Or was i another lie you made to make us hate Cause every day we're getting older And every day we all get colder We're sick of waiting for our answers Wake up, wake up, wake up, Yeah so tired of waiting, waiting for us to Wake up, wake up, wake up, Yeah so sick of waiting, for us to make a move Wake up, wake up, wake up, And we will never lose Wake up, wake up, wake up, It's time to make a move Wake up, wake up, wake up, And we will never lose Wake up, wake up, wake up, It's time to make a... move! It's not enough To let it run Just wait until It's over Were sick of waiting for our answers... Wake up, wake up, wake up, Yeah i'm so tired of waiting, waiting for us to Wake up, wake up, wake up, Yeah i'm so sick of waiting, for us to make a move Wake up, wake up, wake up And we will never lose Wake up, wake up, wake up It's time to make a move Wake up, wake up, wake up And we will never lose Wake up, wake up, wake up Make a move (Move, move, move, move). [Türkçe'si] Harekete Geç Kayıpmıyız yoksa nereye gideceğimizi biliyormuyuz? Burda oturup birinin yol göstermesinimi bekleyeceğiz? Çünkü her geçen gün yaşlanıyoruz! Her geçen gün soğuyoruz! Yanıtları beklemekten sıkılmış durumdayız.. Uyan uyan uyan! Beklemekten sıkıldık! Uyan uyan uyan! Birinin harekete geçmesini beklemekten yorulduk! Bir planımız var mı? Güvende olmak için oturup bekleyeceğizmi? Yada bu yalanlardan nefret mi edeceğiz? Çünkü her geçen gün yaşlanıyoruz.. Her geçen gün soğuyoruz.. Yanıtları beklemekten sıkıldık.. Uyan uyan uyan.. Beklemekten sıkıldık.. Uyan uyan uyan.. Birinin harekete geçmesini beklemekten yorulduk! Uyan uyan uyan! Asla kaybetmeyeceğiz! Uyan uyan uyan harekete geç! Bu yeterli değil.. Gitmek için.. Bu bitene kadar bekle! Uyan uyan uyan.. Beklemekten sıkıldık.. Uyan uyan uyan.. Birinin harekete geçmesini beklemekten yorulduk!
|
||
|
||
| Lostprophets - 4 AM Forever Yesterday I lost my closest friend dün en yakın dostumu kaybettim.. Yesterday I wanted time to end dün zamanın sonlanmasını istedim.. I wonder if my heart will ever mend merak ediyorum acaba kalbim onarılacak'mı? I just let you slip away sıvışıp gitmene izin verdim.. 4 AM forever saat 4, sonsuza kadar.. Maybe I'll never see you smile again belki senin güldüğünü bir daha hiç göremeyeceğim.. Maybe you thought that it was all pretend; belki de sadece varsayım olduğunu zannediyorsun.. All these words that I could never say işte hiç söyleyemeceğim bütün bu kelimeler.. I just let them slip away hepsinin çıkıp gitmesine izin verdim.. 4 AM forever saat 4, sonsuza kadar.. Why don't you hear me when I'm calling out to you (to you) seni çağırdığımda niye beni duymuyorsun? (sana) Why don't you listen when I try to make it through (to you) ilişki kurmaya çalıştığımda niye dinlemedin? (sana) Goodbye, goodbye güle güle, güle güle.. Goodbye, you never know güle güle,a sla bilemedin.. Hold a little tighter birazcık daha yakın tut.. 4 AM forever saat 4, sonsuza kadar.. Maybe one day when I can move along belki birgün ayrılabildiğimde.. Maybe someday when you can hear this song belki birgün bu şarkıyı duyabildiğinde.. You won't let it slip away kayıp gitmesine izin vermezsin (sonlanmasına izin vermezsin) 4 AM forever saat 4, sonsuza kadar.. And I'd wish the sun would never come ve güneşin hiç gelmemesini diliyorum.. It's 4 AM and you are done saat 4 ve sen sona ermişsin.. I hope you know you're letting go umarım gitmeye izin verdiğini biliyorsundur.. It's 4 AM and I'm alone saat 4 ve ben yalnızım.. Why don't you hear me when I'm calling out to you (to you) seni çağırdığımda niye beni duymuyorsun? (sana) Why don't you listen when I try to make it through (to you) ilişki kurmaya çalıştığımda niye dinlemedin? (sana) Goodbye, goodbye güle güle, güle güle.. Goodbye, you never know güle güle, asla bilemedin.. Hold a little tighter birazcık daha yakın tut.. Why don't you hear me when I'm calling out to you (to you) seni çağırdığımda niye beni duymuyorsun? (sana) Why don't you listen when I try to make it through (to you) ilişki kurmaya çalıştığımda niye dinlemedin? (sana) Goodbye, goodbye güle güle.. güle güle.. Goodbye, you never know güle güle,asla bilemedin.. Hold a little tighter birazcık daha yakın tut.. 4 AM forever... saat 4, sonsuza kadar.. |
||