|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 +15 yaş sınırı az önce mecliste oy çokluğuyla kabul edildi ve yürürlüğe girdi. Peki sizce kaç olmalı ? |
||
|
||
Metal kardeşleriyiz.. Yaşın lafımı olurmuş..
|
||
|
||
o zaman emo metal kardeşlerinle iyi takılmalar
|
||
|
||
Bir dakika, emo'lar hariç
|
||
|
||
| valla hiç fark etmez her yastan kişiler olabilir | ||
|
||
| Sayın admin the erman, benim yaşım 14, lakin ben bir emo değilim. Ne demek istiyorsunuz yani? | ||
|
||
| ben yaşı küçüklere emo demiyorumki yada yaşı küçük olan emo olmuyorki the erdem | ||
|
||
Emo vari olmasında.. Sorun yok
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın erdem 15'e girdi
|
||
|
||
Niye bağırıyorsunuz admin bey. Bir an celallendim çıkışayım dedim. Cevabımı aldım sanırım öhöm öhöms. Aslında +15 sınırının olduğu siteler de saçma. Ne yani benim tanıdığım çoğu arkadaşlarım 15 yaşındaki dengesiz kırolardan daha olgun ona bakarsan.
|
||
|
||
| site yaşı site menfaatleri açısında hadi 15 olsun tamamda bence bir bölüm yapın orayı sadece seçili üyeler görsün orasıda +18 veya 20 olsun (Zzz | ||
|
||
| Bu arada erman abi aha temmuz 15te 15ime girecem. Bekle o zamanı. Rahat rahat takılırım buralarda. | ||