|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Prelude 3.0 I don't know why...i never told you I don't know why...i never tried When we shed these bitter skins again All the reasons come to life But now it's over.. Now it's over I don't know why You never asked me And i don't know why You never cared Went we hide these little sins again All the reasons Have to die... But now it's over Now it's over And now it's over No! Sana asla neden sarılmadım bilmiyorum... Neden asla denemedim bilmiyorum... Bu acı deriyi tekrar döktüğümüz zaman... Butun sebepler yaşama geliyor. Ama şimdi bitti Neden bana hiç sormadın bilmiyorum Ve neden hiç umursamadın bilmiyorum bu kucuk gunahları yeniden saklarız Butun sebepler ölmek zorunda Ama şimdi bitti ve şimdi bitti ve şimdi bitti ve şimdi bitti! |
||
|
||
| Slipknot - Circle Bana babamın tozlarını ver Eskilerin yuzunde dur Zamanında gizli vucutları sakla Beni takip et (Beni takip et) Beni o kadar uzaktan yeniden gelirim Beni takip et (Beni takip et) Keske zor olsa yeniden burdayım Beni takip et (Beni takip et) Beni takip et (Beni takip et) butun istedigim hayallere onceden sahiptim. Butun ihtiyacımdan fazlasına asla ihtiyacım olmadı Butun soruları gunahlarımın cevaplarıdır. Butun sonum baslamak icin bekliyor. Kusur buldugum yolu biliyorum Sabrımdan korkma Burası yerle bir edilmis guvenle tutulan kutsal yer Beni takip et (Beni takip et) Cok fazla gordum yine arkadayım Beni takip et (Beni takip et) Kendmi o kadar kotu hissediyorum ki yine asıgım Beni takip et (Beni takip et) |
||
|
||
| Slipknot - The Nameless Üzücü/ iyi huylu/ kabul et onu /yık ! Senin fikrin/ benim gerekçelemem Mutlu/ güvenli/ kul/ kafeslendi Kötülük/ mutlak zayıflık Tölerans yok/ saldır Öldür beni/ kızdır/ itiraf et Tenezzül etme/ uyma İste/ boz/ hayal kırıklığına uğrat/ gecik Istırap çektin/ şimdi bana çektiriyorsun Saplantı - farklı bakış Hatırla - aldığın her şans Karar ver - ikisinden biri - benimle yaşa ! Ya da yaşamın için bir şans ver (Gitme) hiç kimseyi senin kadar istemedim.. (Biliyorum) gerçekten sevdiğim tek şey nefretti. Herhangi biri/ hayır/ herhangi bir şey/ evet/ ne olusa olsun/ düş/ herkes/ benim Birisi/ anlatsın Seni istiyorum/ sana ihtiyacım var/ sana sahip olacağım/ seni başkasının almasına izin vermeyeceğim İtaat et bana/ inan bana/ sadece güven bana/ tap bana/ benim için yaşa Minettar ol/ şimdi/ dürüst ol/ şimdi/ değerli ol/ şimdi Benim ol/ beni sev... Sahiplik - ahlağımı besliyor İtiraf - sana iki kere söylemeyeceğim Karar ver - benim için öl Ya da yaşamın için bir şans ver (Gitme) hiç kimseyi senin kadar istemedim.. (Biliyorum)gerçekten sevdiğim tek şey seni icikmekti.. (Gitme) hiç kimseyi senin kadar istemedim.. (Biliyorum)gerçekten sevdiğim tek şey nefretti.. Deliğin içinde kal - hakim olmama izin ver Daha fazla değilsin - daha az da değilsin Bir şey veriyor - bir şey kırıyor Derindeki parmakların öfkelenmeme izin veriyor Hak ediyorsun (Gitme) hiç kimseyi senin kadar istemedim ! (Biliyorum) gerçekten sevdiğim tek şey seni incikmekti ! (Gitme) hiç kimseyi senin kadar istemedim ! (Biliyorum) gerçekten sevdiğim tek şey nefretti ! Benimsin (kim olduğunu Biliyorum) |
||