|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 She - Green Day O sessizce çığlık atıyor Somurtkan bir kargaşa aklını delip geçiyor Bir işaret bekliyor Sessizliği soğukkanlılığın tuğlasıyla parçalamak için Bir dünyaya kilitli mi kaldın? Bu senin için daha önceden planlanmıştı Hiçbir işe yaramıyormuş gibi mi hissediyorsun? Kulaklarım kanayıncaya kadar bağır bana Sana kulak werdim O O anladı Bütün şüphelerinin aslında başka birinin bakış açısı olduğunu Bu kez uyanıyor Sessizliği kendini kontrol etme tuğlasıyla parçalamak için Bir dünyaya kilitli mi kaldın? Bu senin için daha önceden planlanmıştı Kullanılmayan bir sosyal alet gibi mi hissediyorsun? Kulaklarım kanayıncaya kadar bağır bana Sana kulak werdim Bir dünyaya kilitli mi kaldın? Bu senin için planlanmıştı Kullanılmayan bir sosyal alet gibi mi hissediyorsun? Kulaklarım kanayıncaya kadar bağır bana Sana kulak werdim |
||
|
||
| Kırık Düşler Bulvarı Boulevard Of Broken Dreams Yanlız bir yolda yürüyorum Bildiğim tek yolu Nereye gider bilmiyorum Ama benim evim olmuş ve yürüyorum yalnız başıma Bu boş sokakta yürüyorum Kırık düşler bulvarı'nda Şehrin uyuduğu yerde Bir ben varım ve yürüyorum yalnız başıma Yürüyorum yanlız başıma Yürüyorum yanlız başıma Yürüyorum yanlız başıma Yürüyorum yanlız başıma.. Bir gölgem var yanımda yürüyen Sığ kalbim var tek çarpan Bazen birileri beni bulsun istiyorum O zamana kadar yalnız başıma yürüyeceğim Yürüyorum hat boyunca Aklımın bir yerinde bölüyor beni o Tam sınıra Uçurumun kenarında ve yürüdüğüm yerde yalnız başıma Satır aralarını okuyorum Ne b*ku yedi ve her şey yolunda Hayati verilerimi kontrol ediyorum ki Bileyim hala ayaktayım ve yürüyorum yalnız başıma Yürüyorum yalnız başıma Yürüyorum yalnız başıma... Bir gölgem var yanımda yürüyen Sığ kalbim var tek çarpan Bazen birileri beni bulsun istiyorum O zamana kadar yalnız başıma yürüyeceğim Yürüyorum yalnız başıma Yürüyorum yalnız başıma Bu boş sokakta yürüyorum Kırık düşler bulvarı'nda Şehrin uyuduğu yerde Bir ben varım ve yürüyorum yalnız başıma Bir gölgem var yanımda yürüyen Sığ kalbim var tek çarpan Bazen birileri beni bulsun istiyorum O zamana kadar yalnız başıma yürüyeceğim |
||
|
||
| Eylül Sona Erdiğinde Beni Uyandır & Wake Me Up When September Ends Yaz geldi we geçti Masumlar asla dayanamıyor Eylül sona erdiğinde beni uyandır Atalarımın gelip geçtii gbi 7 yıl ne kadr da çabuk geçti Eylül sona erdiğinde beni uyandır Yağmur yine geliyor Yıldızlardn düşüyor Acımla sırılsıklam olmuşm Kimsek ona dönüşüorz Hafızam dinlenior Anck kaybettklermi hiç unutmuorm Eylül sona erdiğinde beni uyandır Yaz geldi we geçti Masumlar asla dayanamıyor Eylül sona erdiğinde beni uyandır Çanları yine çalın Bahar geldiinde yaptıımız gbi Eylül sona erdiğinde beni uyandır Yağmur yine geliyor Yıldızlardn düşüyor Acımla sırılsıklam olmuşm Kimsek ona dönüşüorz Hafızam dinlenior Ancak kaybettiklerimi hiç unutmuorm Eylül sona erdiğinde beni uyandır Yaz geldi we geçti Masumlar asla dayanamıyor Eylül sona erdiğinde beni uyandır Atalarımın gelip geçtii gbi 20 yıl ne kadr da çabuk geçti Eylül sona erdiğinde beni uyandır |
||
|
||
| Amerikan Enayisi! Amerikan enayisi olmak istemiyorum! Yeni bir çılgınlık altındaki ulus istemiyorum! Histerinin sesini duyabiliyormusun? Bilinç altım siksin amerikayı! Bu yabancılaşmadaki yeni bir çeşit gerilime hoşgeldiniz.. Her şeyin yolunda gittigi söylenir.. Televizyon yarını düşler.. Biz peşinden gidecek olanlar değiliz... Ve buda tartışmamiz için büyük bir neden.. Peki belki ben homo bir amerikayim.. Zenci işci işletmesini bir parçasi değilim.. Şimdi herkez propaganda yapsın. Ve paranoyaklık devrinde.. Bu yabancılaşmadaki yeni bir çeşit gerilime hoşgeldiniz.. Her şeyin yolunda gittigi söylenir.. Televizyon yarını düşler.. Biz peşinden gidecek olanlar değiliz... Ve buda tartışmamiz için büyük bir neden.. Amerikan enayisi olmak istemiyorum! Medya tarafından kontrol edilen bir ulus olmak istemiyorum! Histeri çağının dayanışmasi.. Amerikan enayisine davet ediyor.. Bu yabancılaşmadaki yeni bir çeşit gerilime hoşgeldiniz.. Her şeyin yolunda gittigi söylenir.. Televizyon yarını düşler.. Biz peşinden gidecek olanlar değiliz... Ve buda tartışmamiz için büyük bir neden.. |
||
|
||
| İşçi Sınıfı Kahramanı "daha hiç zaman tanımadan Doğduğun anda küçücük sandırırlar sana kendini Acı artık hissedilemez hale gelene kadar büyünceye dek İşçi sınıfı kahramanı olunmalı İşçi sınıfı kahramanı olunmalı Evde itilir kakılırsın, okulda döverler Eğer zekiysen senden nefret ederler aptalsan da aşağılarlar, İşçi sınıfı kahramanı olunmalı İşçi sınıfı kahramanı olunmalı Ta ki öfkeden kudurup onların kurallarına uyamaz hale gelene kadar Tuhaf bir yirmi yıl boyunca sana işkence edip korkuttuktan sonra Daha korkudan doğru dürüst yaşamayı beceremezken Kendine bir meslek edinmeni beklerler İşçi sınıfı kahramanı olunmalı İşçi sınıfı kahramanı olunmalı Seni din, seks ve televizyonla uyuşmuş halde tutarlar Böylece kendini son derece zeki, sınıf çelişkilerinden bağımsız ve özgür hissedersin Ama görüyorum ki sen de köylülerin sırtından geçiniyorsun İşçi sınıfı kahramanı olunmalı İşçi sınıfı kahramanı olunmalı Tepede hala boş yer olduğunu söylüyorlar Ama eğer yukardaki efendiler gibi olmak istiyorsan Önce öldürürken gülümsemeyi öğrenmen gerekiyormuş İşçi sınıfı kahramanı olunmalı İşçi sınıfı kahramanı olunmalı Eğer bir kahraman olmak istersen eğer tamam hadi gel benle Eğer bir kahraman olmak istersen eğer tamam hadi gel benle" |
||