|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Anywhere Dear my love, havent you wanted to be with me -benim sevgili aşkım, benimle olmak istemedin mi? And dear my love, havent you longed to be free -ve benim secgili aşkım, özgür olmaya hasret değil miydin I cant keep pretending that I dont even know you -kim olduğunu bile bilmiyormuş gibi yapmaya devam edemem And at sweet night, you are my own -ve bu tatlı gecede ,sen benimsin Take my hand -elimi tut --Nakarat-- Were leaving here tonight -bu gece burdan ayrılıyoruz Theres no need to tell anyone -kimseye söylemeye gerek yok Theyd only hold us down -onlar sadece bizi tutardı So by the morning light -bu yüzden gün ışıdığıyla Well be half way to anywhere -herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Where love is more than just your name -aşkın adından fazlası olduğu bir yerin I have dreamt of a place for you and i -senin ve benim için bir yer düşledim No one knows who we are there -orada kim olduğmuzu kimse bilemez All I want is to give my life only to you -tek istediğim hayatımı sadece sana vermek Ive dreamt so long I cannot dream anymore -o kadar uzun zamandır düşledim ki daha düşleyemiyorum Lets run away, Ill take you there -hadi kaçalım seni oraya götüreceğim Were leaving here tonight -bu gece burdan ayrılıyoruz Theres no need to tell anyone -kimseye söylemeye gerek yok Theyd only hold us down -onlar sadece bizi tutardı So by the morning light -bu yüzden gün ışıdığıyla Well be half way to anywhere -herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Where love is more than just your name -aşkın adından fazlası olduğu bir yerin Forget this life -unut bu hayatı Come with me -benimle gel Dont look back youre safe now -arkana bakma, şimdi güvendesin Unlock your heart -kalbini aç Drop your guard -gardını düşür No ones left to stop you -seni durduracak kimse kalmadı Forget this life -unut bu hayatı Come with me -benimle gel Dont look back youre safe now -arkana bakma, şimdi güvendesin Unlock your heart -kalbini aç Drop your guard -gardını düşür No ones left to stop you -seni durduracak kimse kalmadı Were leaving here tonight -bu gece burdan ayrılıyoruz Theres no need to tell anyone -kimseye söylemeye gerek yok Theyd only hold us down -onlar sadece bizi tutardı So by the morning light -bu yüzden gün ışıdığıyla Well be half way to anywhere -herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Where love is more than just your name … -aşkın adından fazlası olduğu bir yerin… |
||
|
||
| Anything For You Id Give Anything To Give Me To You -Kendimi Sana Vermek İçin Her Şeyi Verirdim Can You Forget The World That You Thought You Knew -Bildiğini Düşündüğün Dünyayı Unutabilir Misin? If You Want Me, -Eğer Beni İstiyorsan, Come And Find Me -Gel Ve Bul Nothings Stopping You So Please Release Me -Hıçbır Şey Seni Durduramaz Bu Yüzden Lütfen Kurtar Beni Ill Believe All Your Lies -Bütün Yalanlarına İnanacağım Just Pretend You Love Me -Yalnızca Beni Seviyor Gibi Görün Make Believe -İnandır Close Your Eyes -Gözlerini Kapa Ill Be Anything For You -Senin İçin Herşey Olacağım Have You Left To Make Me Feel Anymore -Beni Hissettirmeyi Bıraktın Mı? Theres Only You And Everyday I Need More -Sadece Sen Varsın Ve Hergün Daha Çok İhtiyacım Var If You Want Me -Eğer Beni İstiyorsan Come And Find Me -Gel Ve Bul Ill Do Anything You Say Just Tell Me -Söylediğin Her Şeyi Yapacağım Sadece Söyle Bana Ill Believe All Your Lies -Bütün Yalanlarına İnanacağım Just Pretend You Love Me -Yalnızca Beni Seviyor Gibi Görün Make Believe -İnandır Close Your Eyes -Gözlerini Kapa Ill Be Anything For You -Senin İçin Her Şey Olacağım Ill Believe All Your Lies -Bütün Yalanlarına İnanacağım Just Pretend You Love Me -Yalnızca Beni Seviyor Gibi Görün Make Believe -İnandır Close Your Eyes -Gözlerini Kapa Ill Be Anything For You -Senin İçin Herşey Olacağım Anything For You -Senin İçin Herhangi Bir Şey All Without Your Hurt İnside -İçimde Senin Yaran Dışında Her Şey Will Never, Never Die -Asla, Asla Ölmeyecek Ill Be Everything You Need -İhtiyacın Olan Her Şey Olacağım Ill Believe All Your Lies -Bütün Yalanlarına İnanacağım Just Pretend You Love Me -Yalnızca Beni Seviyor Gibi Görün Make Believe -İnandır Close Your Eyes -Gözlerini Kapa Ill Be Anything For You -Senin İçin Her Şey Olacağım |
||
|
||
| Sweet Sacrifice Its true, were all a little insane. -Bu doğru,hepimiz birazcık çılgınız But its so clear, -Ama çok açık Now that Im unchained. -Artık bunu serbest bıraktım Fear is only in our minds, -Korku sadece aklımızda Taking over all the time. -Bütün zamanı ele geçiriyor Fear is only in our minds but its taking over all the time. -Korku sadece aklımızda ama bütün zamanı ele geçiriyor You poor sweet innocent thing. -seni zavallı,tatlı,saf şey Dry your eyes and testify. -Gözlerini kurula ve kanıtla You know you live to break me. Dont deny -beni mahfvetmek için yaşadığını biliyorsun,inkar etme Sweet sacrifice. -Tatlı kurban One day Im gonna forget your name, -Bir gün senin ismini unutacağım And one sweet day, youre gonna drown in my lost pain. -Ve tatlı bir günde,benim kayıp ıstırabımda boğulacaksın ----------bridge----- You poor sweet innocent thing. -seni zavallı,tatlı,saf şey Dry your eyes and testify. -Gözlerini kurula ve tanıklık et And oh you love to hate me dont you, honey? -Ve benden nefret etmek için beni seviyorsun değilmi tatlım? Im your sacrifice. -Senin kurbanınım (I dream in darkness -karanlıkta hayal kuruyorum I sleep to die, -ölmek için uyurum Erase the silence, -sil sessizliği Erase my life, -sil hayatımı Our burning ashes -yanan küllerimiz Blacken the day, -günü karartıyor A world of nothingness, -Hiçliğin dünyasında Blow me away...) -üfle beni uzaklara... So you wonder why you hate? -Neden nefret ettiğini merak ediyor musun? Are you still too weak to survive your mistakes? -Hala,güçsüzlüğü hayatta kalmaya mı benzetiyorsun? |
||
|
||
| Haunted Long lost words, whisper slowly, to me Uzun ve kayıp sözleri yavaşça fısılda bana Still cant find what keeps me here. Hala beni burda tutan şeyi bulamıyorum When all this time Ive been so hollow, inside, Bütün bu zaman boyunca hep şeffaf olduğumda, içimde, I know youre still there Hala orada olduğunu biliyorum Watching me Beni izliyorsun Wanting me Beni istiyorsun I can feel you pull me down Beni zayıflattığını hissedebiliyorum Fearing you Senden korkuyorum Loving you Seni seviyorum I wont let you pull me down Beni zayıflatmana izin vermeyeceğim Hunting you, I can smell you-alive Seni arıyorum, kokunu alabiliyorum-canlı Your heart pounding in my head ! Kalbin kafamda küt küt atıyor! Watching me wanting me Beni izliyorsun beni istiyorsun I can feel you pull me down Beni zayıflattığını hissedebiliyorum Saving me raping me Beni kurtarıyorsun bana tecavüz ediyorsun Watching me Beni izliyorsun |
||
|
||
| Dokuz Bulut Yaşamak istiyorsan yaşat Gitmek istiyorsan gitmesine izin ver Rüya görmekten uyumaktan sonsuza kadar uyumaktan korkmuyorum.. Gökyüzüne dokunmak istemiyorum Sadece yüksekliği hissetmek istiyorum Ve sen beni yukarıya kaldırmayı reddediyorsun Farzet ki gerçek değildi Farzet ki hepsi gerçek değildi Eğer kaybolursam kaybedeceğim tek şey Ait olduğum yer Yaşamak istiyorsan yaşat Gitmek istiyorsan gitmesine izin ver Hiç bir zaman senin tatlın olmayacağım tatlı esirin Farzet ki gerçek değildi Farzet ki hepsi gerçek değildi Eğer kaybolursam kaybedeceğim tek şey Yol gösteren ışığım olacak Hatırla yalnız olan herşey ait olduğum yerde Hayalin içinde Bana aşkını verir miydin? Kırık kalbimin atması için yalvar Hayatımı kurtar fikrimi değiştir Eğer kaybolursam kaybedeceğim tek şey Yol gösteren ışığım olacak |
||
|
||
| Çıkış Siyah sırt çantam tamamıyle kırık duslerle doldu 20 dolarım bana bütün hafta boyunca yetmeli Asla hoşnutsuzlukla ilgili bir söz söyleme Onunla binlerce kez savaştım ama şim Evden ayrılıyorum Burada gölgelerde Emmiyetteyim Özgürüm Gidecek başka yerim yok ama Ait olmadıgım bir yerde kalamam 2 ay geçti ve hava gitgide soğuyor Biliyorum kaybolmadım Sadece yalnızım Ama aglamıyacağım Vazgeçmeyeceğim Şimdi geri dönemem Uyanış senin gerçekte kim oldugunu bilmektir Bana orada gerçek anlamların yattığı gölgeyi goster Bundan çok daha fazlası boş gözlerde yapılır |
||
|
||
| Yaşadığım Herşey İçin Yaşadığım herşey için Öldüğüm herşey için Tüm bu yalnız gecelere aldıramıyorum Gecenin başladığını hissedebiliyorum Beni yaşamdan ayırıyor Beni anlıyor Gördüğüm herşeyden sonra Her parça birleşiyor Beni daha iyi yapacak sözcükleri bul Eğer kendimi nasıl ayrı parçalara çektiğimi bilseydin Yaşadığım herşey için Öldüğüm herşey için Tüm bu yalnız gecelere aldıramıyorum İstediğim herşey için Daha çok istediğim halde Açık olan son kapıyı kilitle, hayaletlerim bana katılıyor Rüyaların kutsal olduğuna inanırım En karanlık korkularımı al ve oyna onlarla Tıpkı bir ninni gibi Tıpkı nedeni olan bir sebep gibi Tıpkı saplantılarımın bir oyunu gibi Dersi anlamamı sağla bana Bu şekilde kendimi bulacağım Bu şekilde yine kaybolmayacağım Yaşadığım herşey için Öldüğüm herşey için Tüm bu yalnız gecelere aldıramıyorum İstediğim herşey için Daha çok istediğim halde Açık olan son kapıyı kilitle, hayaletlerim bana katılıyor Sanırım dünyayı değiştirmem gerekiyor beni görmeni sağlamak için Tek olmayı Sonsuza kadar koşabilirdim Ama nasıl gelebilirdim ki Senin aşkına yas tutmadan Yaşadığım herşey için Öldüğüm herşey için Tüm bu yalnız gecelere aldıramıyorum İstediğim herşey için Daha çok istediğim halde Açık olan son kapıyı kilitle, hayaletlerim bana katılıyor Sana aşık olmak incitir mi? Yapmış gibi hissetmeli miyim? Açık olan son kapıyı kilitlemeli miyim? Hayaletlerim bana katılıyor |
||
|
||
| Imaginary Alarm saatinin kapı aralığından ayrılamıyorum Canavarlar ismimi söylermiş gibi bağırıyor Kalmama izin ver Rüzgarın benim için fısıldayacağı yerde Yağmur damlalarının düşerlerken bir hikayee anlattıkları yerde Kağıt çiçeklerimin tarlasında Ve ninninin tatlı bulutları Saatlerdir kendi içimde yatıyorum Ve mor gökyüzümün üzerimde uçuşunu izliyorum Dokunuştan mahrum olduğumu söyleme Her tarafa yayılmış bu kaos - senin gerçekliğin Uyuma barınağımın ardından neyin yattığını iyi biliyorum kabustan kaçmak için kendi dünyamı kurdum Kağıt çiçeklerimin tarlasında Ve ninninin tatlı bulutların Saatlerdir kendi içimde yatıyorum Ve mor gökyüzümün üzerimde uçuşunu izliyorum Çığlığımın sesinde yutuldu Bu sessiz gecelerin korkusunu durdurmıyorum Oh ne zamandan beri bu derin uykuda hayal ediyorum Hayali ışığın ilahesini
|
||
|
||
| Yağmuru Dinle (Yağmur) Dinle Dinle Yağmurun her damlasını Dinle (Dinle Dinle) Yağmurda sırlar fısıldıyorlar (Dinle Dinle) Duyacak birilerini arıyorlar sihirli şekilde Bu hikaye gizlediğinden fazlası Her bir damlacık gitmeyi mi istiyor? Biraz kalamaz mıyız? Hoşça kal demek çok zor Yağmuru Dinle Dinle Dinle Dinle Dinle Dinle Yağmuru Dinle Ağlıyor Dinle (Dinle) Dinle (Dinle) Dinle (Dinle) Dinle Fırtınada yalnız ayakta duruyorum (Dinle Dinle) Aniden tatlım hayır diyorum Dinle (Dinle) Fazla zaman yok senin için kalamazlar mı? Etrafındaki aşka aç gözlerini Yalnız olduğunu hissedebilirsin Ama ben hala seninle burdayım Ne hayal ediyorsan yapabilirsin Yalnızca Yağmuru Dinlemeyi hatırla |
||
|
||
| Merhaba Oyun sahası okul zili çalıyor, yine Yağmur bulutları oynamaya geliyor, yine Onun nefes almadığını sana kimse söylemedi mi? Merhaba, ben senin zihninim, sana konuşacak birini veriyorum...merhaba... Eğer gülümsersem ve inanmazsam Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım Beni tamir etmeye çalışma Ben kırık değilim Merhaba, ben senin için yaşayan yalanım, böylece saklanabilirsin Ağlama... Aniden, biliyorum ki uykuda değilim Merhaba, hala buradayım, dünden kalan tek şey ![]() Yalnızlık Onu sevdiğini bana kaç kez söyledin Gerçeği sana o kadar kez söylemek istedim Ne kadar süre burada yanında durdum Senin içinde yaşıyorum İçime doğru baktın Ooh yalnızlık Hala yanımda tek sen varsın Ooh yalnızlık Senden ayrı kalamıyorum Kaç kere kendime bunu yaptım Görmem için ne kadar zaman geçmesi gerek Kalbimdeki bu boşluk ne zaman iyileşecek Benden başka kim yalnız başına şimdi Ooh yalnızlık Daima ben ve daima sen Ooh yalnızlık Tek gerçek sensin Herkes beni zor durumda bırakıyor Unutulmuş, terkedilmiş, geride kalmış Bir gece daha burada kalamam Sırrın kalbimde Başka kim olabilirdi Ooh göremiyor musun O hep bendim Nasıl bu kadar kör olabiliyorsun İçimi görebilirken Ve ooh yalnızlık Hala yanımda tek sen varsın Ooh yalnızlık Senden ayrı kalamıyorum Ooh yalnızlık Daima ben ve daima sen Ooh yalnızlık Tek gerçek sensin |
||
|
||
| My Immortal I'm so tired of being here suppressed by all my childish fears Burada, çocukça korkularım tarafından bastırılmış halde bulunmaktan çok yoruldum And if you have to leave Ve eğer gitmek zorundaysan I wish that you would just leave Hemen gitmeni dilerim 'Cause your presence still lingers here Çünkü varlığının hala burada oyalanıyor(takılıp kalıyor) And it won't leave me alone Ve beni yalnız bırakmayacak These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var Nakarat : [ When you cried I'd wipe away all of your tears Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim When you'd scream I'd fight away all of your fears Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım I held your hand through all of these years Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. But you still have all of me Fakat hala bana tamamen sahipsin ] You used to captivate me by your resonating light Sen beni tınlayan ışığınla büyülerdin. Now I'm bound by the life you left behind Şimdi geride bıraktığın hayat tarafından bağlandım Your face it haunts my once pleasant dreams Yüzün, benim bir zamanlar tatlı olan rüyalarımı ziyaret ediyor Your voice it chased away all the sanity in me Sesin, tüm akıl sağlığımı kovaladı These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var Nakarat I've tried so hard to tell myself that you're gone Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım But though you're still with me Ama hala benimle olmana rağmen I've been alone all along Baştan beri yalnızım Nakarat |
||
|
||
| Where Will You Go You’re too important for anyone Sen birisi için çok önemlisin There’s something wrong with everything you see Gördüğün her şeyde yanlış bir şeyler var But I, I know who you really are Ama ben, ben senin gerçekte kim olduğunu bilyorum You’re the one who cries when you’re alone Sen yalnız kaldığında ağlayan birisin Nakarat: [ But where will you go Ama nereye gideceksin? With no one left to save you from yourself Seni kendinden kurtaracak kimnse kalmamış halde You can’t escape Kaçamazsın You can’t escape Kaçamazsın.. ] You think that I can’t see right through your eyes Gözlerinin içini göremeyeceğimi düşünüyorsun Scared to death to face reality Gerçekle yüzleşmekten ödün kopuyor No one seems to hear your hidden cries Kimse senin gizli çığlıklarını duymuş gibi gözükmüyor You’re left to face yourself alone Kendinle yalnız başına yüzleşmeye terkedildin Nakarat I realize you’re afraid Kortuğunu fark ettim But you can’t abandon everyone Ama herkesi terk edemezsin You can’t escape Kaçamazsın You don’t want to escape Kaçmak istemiyorsun I’m so sick of speaking words that no one understands Kimsenin anlamadığı kelimeler söylemekten bıktım Is it clear enough that you can’t live your whole life all alone Tüm hayatını yalnız yaşayamayacağın yeterince açık mı? I can hear you in a whisper Senin fısıltılarını duyabiliyorum But you can’t even hear me screaming Ama sen benim çığlıklarımı bile duyamıyorsun Nakarat I realize you’re afraid Korktuğunu fark ettim But you can’t reject the whole world Ama bütün dünyayı reddedemezsin You can’t escape Kaçamazsın You won’t escape Kaçmayacaksın You can’t escape Kaçamazsın You don’t want to escape Kaçmak istemiyorsun |
||
|
||
| Goodnight Goodnight, sleep tight iyi geceler, iyi uykular No more tears daha fazla gözyaşı yok In the morning, I'll be here sabah olduğunda burada olacagım And when we say goodnight, ve biz iyigeceler dediğimizde Dry your eyes gözlerini kurula Because we said goodnight, cunku biz iyi geceler dedık And not goodbye hoşça kal değil We said goodnight iyi geceler dedik And not goodbye hoşça kal değil |
||
|
||
| Even in Death Give me a reason to believe that you're gone Gittiğine inanmam için bana bir sebep göster I see your shadow so I know they're all wrong Senin gölgeni gördüğümden onların yanlış olduğunu biliyorum Moonlight on the soft brown earth Ayışığı yumuşak kahverengi toprağın üzerinde It leads me to where you lay Beni bulunduğun yere götürüyor They took you away from me but now I'm taking you home Onlar seni benden uzağa götürdü ama ben şimdi seni evine götürüyorum [CHORUS:] I will stay forever here with you Sonsuza kadar seninle burada kalacağım My love Aşkım The softly spoken words you gave me Bana nazikçe söylenmiş sözler verdin Even in death our love goes on Ölümde bile aşkımız devam edecek Some say I'm crazy for my love, Oh my love Bazıları aşkım için deli olduğumu söylüyor, oh aşkım But no bonds can hold me from your side, Oh my love Ama hiçbir bağ beni senden alı koyamaz, oh aşkım They don't know you can't leave me Beni terk edemeyeceğini bilmiyorlar They don't hear you singing to me Bana şarkı söylediğini duymuyorlar |
||
|
||
| Breathe No more I've been looking in the mirror for so long O KADAR UZUN ZAMANDIR AYNAYA BAKIYORUM Kİ That I've come to believe my souls on the other side RUHUMUN DİĞER TARAFTA OLDUĞUNA İNANMAYA BAŞLADIM Oh the little pieces falling, shatter OH KÜÇÜK PARÇALAR DÜŞÜYOR, PARÇALANIYOR Shards of me, KIRIK PARÇALARIM Too sharp to put back together. TEKRAR BİRLEŞTİRMEK İÇİN FAZLA KESKİN Too small to matter, ÖNEMSEMEK İÇİN FAZLA KÜÇÜK But big enough to cut me into so many little pieces. FAKAT BENİ ÇOK KÜÇÜK PARÇALARA AYIRABİLECEK KADAR BÜYÜK If I try to touch her, EĞER ONA DOKUNMAYA ÇALIŞIRSAM, And I bleed, O ZAMAN KANIYORUM, I bleed, KANIYORUM And I breathe, VE NEFES ALIYORUM, I breathe no more. DAHA FAZLA NEFES ALMIYORUM. Take a breath and I try to draw from my spirits well. NEFES ALIP RUHUMUN KUYUSUNDAN ÇIKMAYA ÇALIŞIRIM. Yet again you refuse to drink like a stubborn child. AMA SEN YİNE İNATÇI BİR ÇOCUK GİBİ İÇMEYİ REDDEDERSİN. Lie to me, BANA YALAN SÖYLE, Convince me that I've been sick forever. BENİ HEP HASTA OLDUĞUMA İNANDIR. And all of this, VE BÜTÜN BUNLARIN Will make sense when I get better. DAHA İYİ OLDUĞUMDA ANLAMLI OLACAĞINA I know the difference, between myself and my reflection. KENDİM VE AKSİM ARASINDAKİ FARKI BİLİYORUM. I just can't help but to wonder, MERAK ETMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM Which of us do you love. HANGİMİZİ SEVİYORSUN? So I bleed, BU YÜZDEN KANIYORUM, I bleed, KANIYORUM, And I breathe, VE NEFES ALIYORUM, I breathe now... ŞİMDİ NEFES ALIYORUM... Bleed, KANIYOR, I bleed, KANIYORUM, And I breathe, VE BEN NEFES ALIYORUM, I breathe, NEFES ALIYORUM, I breathe- NEFES- I breathe no more. DAHA FAZLA NEFES ALMIYORUM. |
||
|
||
| Call Me When You're Sober Nakarat: [ Don't cry to me Bana gelip ağlama If you loved me, Beni sevseydin You would be here with me. Burada benimle birlikte olurdun You want me, Beni istiyorsan Come find me. Gel bul beni Make up your mind. Kararını ver ] Should I let you fall? Düşmene izin vermeli miyim? Lose it all? Her şeyi kaybetmene? So maybe you can remember yourself. Böylece belki kendini hatırlayabilirsin Can't keep believing, İnanmayı sürdüremem We're only deceiving ourselves . Sadece kendimizi kandırıyoruz And I'm sick of the lie, Ve ben yalandan bıktım And you're too late. Ve sen çok geç kaldın Nakarat Couldn't take the blame Suçu üstlenemiyorsun Sick with shame. Utancından hasta oldun Must be exhausting to lose your own game. Kendi oyununu kaybetmek yorucu olmalı Selfishly hated Bencilce nefret ettin No wonder you're jaded. Şüphesiz bitkinsin You can't play the victim this time, Bu kez kurbanı oynayamazsın And you're too late. Ve sen çok geç kaldın Nakarat You never call me when you're sober. Beni hiç ayıkken aramıyorsun You only want it cause it's over, Bunu sadece bitmiş olduğu için istiyorsun It's over. Artık bitti How could I have burned paradise? Cenneti nasıl yakmış olabilirim? How could I - you were never mine. Nasıl? sen asla benim olmadın Nakarat |
||
|
||
zaol
|
||
|
||
| rock4ever yazmış: Alıntı zaol ![]() bişi değil
|
||
|
||
Lithium ![]() Lithium, don't want to lock me up inside. -Lityum,beni içeri kilitlemeni istemiyorum Lithium, don't want to forget how it feels without... -Lityum,yokken...nasıl hissettiğimi unutmak istemiyorum Lithium, I want to stay in love with my sorrow. -Lityum,aşkın içinde kederimle birlikte kalmak istiyorum Oh but God I want to let it go -Ama tanrım,gitmesine izin vermek istiyorum Come to bed, don't make me sleep alone -Yatağa gel,beni yalnız uyutma Couldn't hide the emptiness, you let it show. -Boşluğa saklanamazdın,göstermesine izin ver Never wanted it to be so cold. -Çok soğuk olmasını istemedim asla Just didn't drink enough to say you love me. -Sadece beni sevdiğini söyleyecek kadar içmedin I can't hold on to me -Kendime dayanamıyorum Wonder what's wrong with me. -bende yanlış olan nedir merak ediyorum Don't want to let it lay me down this time. -Beni şuan aşağı bırakmanı istemiyorum Drown my will to fly. -Boğularak uçacağım Here in the darkness I know myself -Burada karanlığın içinde ,kendimi tanıyorum Can't break free until I let it go -Gitmeme izin verinceye kadar beni özgürce koparamazsın Let me go -Gitmeme izin ver Darling, I forgive you after all. -Sevgilim herşeyden sonra seni affediyorum Anything is better than to be alone. -Herşey yalnız olmaktan daha iyidir And in the end I guess I had to fall. -Ve sanırım sonunda düşmüş olacağım Always find my place among the ashes. -Daima yakılmış cesedin küllerinde bir yerde ara I can't hold on to me, -Kendime dayanamıyorum Wonder what's wrong with me. -Bende yalnış olan ne,merak ediyorum |
||
|
||
| Lacrymosa Out on your own -Kendinin dışında cold and alone again -Soğuk ve yalnızsın yine can this be what you really wanted, baby? -Gerçekten bu istediğini yapabilir misin? Blame it on me -Suçla beni set your guilt free -Suçunu serbestçe hazırla nothing can hold you back now -Hiçbir şey seni geri tutamaz artık Now that you're gone -Artık çekip gitmişsin I feel like myself again Yine kendimmiş gibi hissediyorum grieving the things I can't repair and willing ... -Tamir edemediğim ve yapamadığım şeyler için acı çekiyorum ![]() to let you blame it on me -Beni suçlamana izin vermek için and set your guilt free -Ve suçunu serbestçe hazırlaman için I don't want to hold you back now love -Aşkı geri döndürmeni istemiyorum artık ![]() I can't change who I am -Kim olduğumu değiştiremiyorum not this time, I wont lie to keep you near me -Bu zamanı değil,yanında yalan söyleyemeyeceğim zamanı and in this short life, there's no time to waste on giving up -Ve bu kısa hayatta,zamanımı boşa harcayacağım bir vakit yok my love wasn't enough -Aşkım yeterli değildi and you can blame it on me -Ve beni suçlayabilirsin just set your guilt free, honey -Sadece suçunu serbestçe hazırla,hayatım I don't want to hold you back now love -Aşkı geri döndürmeni istemiyorum artık |
||
|
||
| Haunted Long lost words, whisper slowly, to me Uzun ve kayıp sözleri yavaşça fısılda bana Still can't find what keeps me here. Hala beni burda tutan şeyi bulamıyorum When all this time I've been so hollow, inside, Bütün bu zaman boyunca hep şeffaf olduğumda, içimde, I know you're still there Hala orada olduğunu biliyorum Watching me Beni izliyorsun Wanting me Beni istiyorsun I can feel you pull me down Beni zayıflattığını hissedebiliyorum Fearing you Senden korkuyorum I won't let you pull me down Beni zayıflatmana izin vermeyeceğim Hunting you, I can smell you-alive Seni arıyorum, kokunu alabiliyorum-canlı Your heart pounding in my head ! Kalbin kafamda küt küt atıyor! Watching me wanting me Beni izliyorsun beni istiyorsun I can feel you pull me down Beni zayıflattığını hissedebiliyorum Saving me raping me Beni kurtarıyorsun bana tecavüz ediyorsun Watching me Beni izliyorsun |
||
|
||
The Last Song I'm Wasting On You ![]() Sparkling grey, am I the only way? -Parlayan gri,ben sadece o şekilde miyim? Any more than a whisper -Bir fısıltadan daha hiç Any sudden movement of my heart -Kalbimin yerinden oynadığı ani bir anda And I know, I know I'll have to watch them pass away -Biliyorum,onların gelip geçişini izlemek zorunda olacağımı biliyorum Just get through this day -Yalnızca bu günün geçmesine rağmen Give up your way, you could be anything, -Yolundan vaz geç,bir şey olabilirdin Give up my way, -Yolumdan vazgeç and lose myself, -Ve kaybet kendimi not today -Bugün değil That's too much guilt to pay -Büyük bir suçluluk payı var ortada Sickened in the sun -Güneşi tiksindir You dare tell me you love me -Beni sevdiğini söylemeye cesaret et But you held me down and screamed you wanted me to die -Ama beni aşağı tuttun ve beni öldürmek isteyerek haykırdın Honey you know, you know I'd never hurt you that way -Tatlım biliyorsun,seni asla bu şekilde incitmek istemediğimi biliyorsun You're just so pretty in your pain -Sen sadece kendi acında zarifsin Give up my way, and I could be anything -Yolumdan vazgeç ve bir şey olabilirdim I'll make my own way -Kendi yolumu yapacağım Without your senseless hate....hate...hate.....hate -Senin duygusuz nefretin olmadan,nefretin...nefretin...nefretin.. So run, run, run -Bu yüzden koş,koş,koş And hate me, if it feels good -Ve nefret et benden I can't hear your screams anymore -Senin çığlıklarını duyamıyorum You lied to me -Bana yalan söyledin But I'm older now -Ama daha olgunum artık And I'm not buying baby -Ve satın almıyorum Demanding my response -Cevap vermemi istiyorsun Don't bother breaking the door down -Kapıyı kırmayı dert etme I found my way out -Kendi çıkış yolumu buldum ben And you'll never hurt me again -Ve beni tekrar incitemeyeceksin asla |
||
|
||
| Weight of the World Feels like the weight of the world Dünyanın Ağırlığı gibi duygular like God in heaven gave me a turn Cennetteki tanrının verdiği gibi bir şans ver bana don't cling to me, I swear I can't fix you Sıkıca sarılma bana, Yemin ederim ki seni tamir (teselli) edemem still in the dark, can you fix me? Hala karanlıkta, Beni tamir edebilirmisin? freefall, freefall, all through life Serbestçe düş, serbestçe düş, tümüyle hayata doğru If you love me, then let go of me Eğer beni seviyorsan, Gitmeme izin ver I wont be held down by who I used to be Eskiden olduğum kişi tarafından alıkonulmayacağım she's nothing to me O bir hiç bana göre Feels like the weight of the world Dünyanın Ağırlığı gibi duygular like all my screaming has gone unheard Duyulmamış tüm çığlıklarım gibi and ohm I know you don't believe in me ve biliyorum ki bana inanmıyorsun safe in the dark, how can you see? karanlıkda güvende, nasıl görebilirsin? freefall, freefall, all through life Serbestçe düş, serbestçe düş, tümüyle hayata doğru If you love me, then let go of me Eger beni seviyorsan, Gitmeme izin ver I wont be held down by who I used to be Eskiden olduğum kişi tarafından alıkonulmayacağım If you love me, then let go of me Eger beni seviyorsan, Gitmeme izin ver I wont be held down by who I was Eskiden olduğum kişi tarafından alıkonulmayacağım If you love me, then let go of me Eger beni seviyorsan, Gitmeme izin ver I wont be held down by who I used to be Eskiden olduğum kişi tarafından alıkonulmayacağım |
||
|
||
| Where Will You Go? You're too important for anyone Sen birisi için çok önemlisin There's something wrong with everything you see Gördüğün her şeyde yanlış bir şeyler var But I, I know who you really are Ama ben, ben senin gerçekte kim olduğunu biliyorum You're the one who cries when you're alone Sen yalnız kaldığında ağlayan birisin But where will you go Ama nereye gideceksin? With no one left to save you from yourself Seni kendinden kurtaracak kimnse kalmamışken You can't escape Kaçamazsın You think that I can't see right through your eyes Gözlerindeki gerçeği göremeyeceğimi düşünüyorsun Scared to death to face reality ölümcül gerçekle yüzleşmekten korkuyorsun No one seems to hear your hidden cries Kimse senin gizli çığlıklarını duymuş gibi gözükmüyor You're left to face yourself alone Kendinle yalnız başına yüzleşmeye terkedildin I realize you're afraid Korktuğunu fark ettim But you can't abandon everyone Ama herkesi terk edemezsin You can't escape Kaçamazsın You don't want to escape Kaçmak istemiyorsun I'm so sick of speaking words that no one understands Kimsenin anlamadığı kelimeler söylemekten bıktım Is it clear enough that you can't live your whole life all alone Tüm hayatını yalnız yaşayamayacağın yeterince açık mı? I can hear you in a whisper Senin fısıltılarını duyabiliyorum But you can't even hear me screaming Ama sen benim çığlıklarımı bile duyamıyorsun I realize you're afraid Korktuğunu fark ettim But you can't reject the whole world Ama bütün dünyayı reddedemezsin You can't escape Kaçamazsın |
||
|
||
Even in death,missing,my immortal... ![]() Teşekkürler |
||
|
||
| The Only One When they all come crashing down, midflight, Herkes uçuşun ortasında hızla düşerken You know youre not the only one. Biliyorsun bir tek sen değilsin When theyre so alone they find a back door out of life. Onlar bu kadar yalnızken hayata tutunan bir arka kapı buldular You know youre not the only one. Biliyorsun bir tek sen değilsin Were all grieving, Hepimiz acı çekiyoruz Lost and bleeding. kaybolduk kanıyoruz All our lives, hayatlarımız boyunca Weve been waiting bekliyoruz For someone to call our leader. birinin liderimizi çağırmasını All your lies, bütün yalanlarına I'm not believing. İnanmıyorum Heaven shine a light down on me. Cennet bana karşı ışık saçıyor So afraid to open your eyes, hypnotized. Gözlerini açmaya öyle korkuyorsun ki, uyuşmuşsun You know youre not the only one that never understood this life. Biliyorsun bir tek sen değilsin bu hayatı hiç anlamayan And you're right, I dont deserve you but you know Im not the only one. Ve haklısın, seni hak etmiyorum ama biliyorsun bir tek ben değilim Were all grieving, Hepimiz acı çekiyoruz Lost and bleeding. Kaybolduk ve kanıyoruz All our lives, hayatımız boyunca Weve been waiting bekliyoruz For someone to call our leader. birinin liderimizi çağırmasını All your lies, bütün yalanlarına I'm not believing. İnanmıyorum Heaven shine a light down on me. Cennet bana karşı ışık saçıyor Dont look down, Aşağı bakma Dont look into the eyes of the world beneath you. Altındaki dünyanın gözlerine bakma Dont look down, youll fall down, Aşağı bakma, düşeceksin You'll become their sacrifice. Onların kurbanı olacaksın Right or wrong. Doğru ya da yanlış Cant hold onto the fear that Im lost without you. Sensiz kaybolduğum korkusuna dayanamıyorum If I cant feel, Im not mine, Eğer hissedemezsem, kendim değilimdir Im not real. Gerçek değilimdir |
||