|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Meşhur Son Sözler & Famous Last Words Artık biliyorum Senin kalmanı sağlayamayacağımı Ama nerede yüreğin? Ama nerede yüreğin? Ama nerede... Ve biliyorum Söyleyebileceğim hiçbir şey yok Bu bölümü değiştirmek için Bu bölümü değiştirmek için Değiştirmek için... Çok fazla parlak,ışık gölgeleri var Konuşabilir miyim? Anlamak zor Eksiğim ben Bu hayat çok şey istiyor Güçsüzleşiyorum Bu aşk çok şey istiyor Konışamıyorum Korkmuyorum yaşamaya devam etmekten Korkmuyorum bu dünyayı yalnız yürümekten Tatlım kalırsan eğer,affedileceğim Söyleyeceğin hiçbir şey alıkoyamaz beni eve gitmekten Görebiliyor musun? Gözlerim nasıl parlıyor Ben buradayım Öteki tarafta Siyah bir otel aynasında Ve çok güçsüzüm Anlamak zor Eksiğim ben Bu aşk çok şey istiyor Güçsüzleşiyorum Bu parlak ışıklar beni daima kör ettiler Bu parlak ışıklar beni daima kör ettiler Diyorum ki Seni görüyorum yanımda uzanırken Asla söylemeyeceğimi düşündüğüm kelimelerle Uyanık ve korkusuz Uykuda veya ölü (Nasıl görebilirim,seni görüyorum uzanırken)çünkü seni görüyorum yanımda uzanırken (Nasıl görebilirim,seni görüyorum uzanırken)asla söylemeyeceğimi düşündüğüm kelimelerle (Nasıl görebilirim,seni görüyorum uzanırken)uyanık ve korkusuz (Nasıl görebilirim,seni görüyorum uzanırken)uykuda veya diri Korkmuyorum yaşamaya devam etmekten Korkmuyorum bu dünyayı yalnız(Ya da ölü)yürümekten Tatlım kalırsan eğer,affedileceğim Söyleyeceğin hiçbir şey alıkoyamaz beni eve gitmekten Anne & Mama Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Bu mektubu yazıyorum ve umarım iyisindir. Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Oh şimdi, Anne,hepimiz öleceğiz Anne,hepimiz öleceğiz Bana soru sormayı bırak Seni ağlarken görmekten nefret ediyorum Anne,hepimiz öleceğiz Ve gittiğmiz zaman bizi suçlama, Ateşlerin bizi yıkmasına izin vericez Bizi bu kadar ünlü sen yaptın Asla gitmene izin vermiyecez Ve gittiğin zaman bana geri dönme aşkım Anne, hepimiz yalanlarla doluyuz Pantolondaki yarığız biz Ve şimdi onlar senin büyüklüğünde bir tabut yapıyolar Anne, hepimiz yalanlarla doluyuz Anne, savaşın bacaklarıma ve dilime yaptığı şey, Bu küçük kızı büyütmeliydin Ben daha iyi bir evlat olmayıdım Hastalığın üstüne çok fazla düşersen Bir organını kesebilirler Böyle olmayıdın Ben daha iyi bir evlat olmayıdım Ve gittiğmiz zaman bizi suçlama, Ateşlerin bizi yıkmasına izin vericez Bizi bu kadar ünlü sen yaptın Asla gitmene izin vermiyecez O dedi ki: "sen benim oğlum değilsin Yaptığın şey için sana bir yer bulacaklar Ve gittiğin zaman görgülerini hatırla sadece Ve gittiğin zaman, bana geri dönme, aşkım." Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Koku dışında bu oldukça güzel Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Anne! anne! anne! Ve bana bi tanem dersen, Belki sana bir şarkı söylerim Ama bir sialh kıvılcımıyla yaptığım bu halt var, Bunu canlı tutmak için bize ağlayacaksın Hepsinden sonra hepimiz ölüyüz Şans ve ünden düşeceğiz Ve eğer kalırsan, sana yolu göstereceğim Süründüğün o küllerden dönmek için Devam edeceğiz Silahlı kardeşlerimiz gittiğinde Bu yüzden silahlarını kaldır Çünkü yarın ölücez Olduğun küllerden geri dönecez. |
||
|
||
| Seni Sevmiyorum & I dont love you İyi, sen giderken Sakın kalmanı sağlamaya çalışacağımı düşünme Ve belki geri döndüğünde Başka bir yol bulmak için vazgeçmiş olacağım Ve hala borçlu olduğun onca zamandan sonra Sen hala -hiçbirşey- için iyi deilsin, bilmiyorum Öyleyse eldivenlerini al ve dışarı çık Dışarı çıksan iyi edersin çıkabildiğin kadar çabuk Gidersen Dönüp dermisin "seni sevmiyorum dün sevdiğim gibi" Bazen çok fazla ağlıyorum yalvarmaktan Bıkıp usandım tüm o gereksiz yenilgilerden Ama bebeğim onlar sana vurup yere serdiklerinde Kalman gereken yer orası Ve hala borçlu olduğun onca kandan sonra Başka bir dolar bir başka hamle sadece Öyleyse gözlerini sabitle ve ayağa kalk Ayağa kalksan iyi edersin kalkabildiğin kadar çabuk Gidersen Dönüp dermisin "seni sevmiyorum dün sevdiğim gibi" |
||
|
||
| Helena Uzun zaman önce Tıpkı öldüğünde yine bindiğin cenaze arabası gibi Çok uzaktayız senden Yanıp kül olurken o çarpışmadaki gibi yanarak Bildiğin herkesin Yaşamları Ve en kötüsü hangisiydi senin için Kırdığın her kalpten Ve bir bıçak gibi kestiğin Bu akşamı bekliyordum Söyleyebileceğim en kötü şey ne? Her şey iyi geliyor eğer kalırsam Uzun süre ve iyi geceler Uzun süre ve iyi geceler Bir an geldi Seni ağlatan her yıldız kayması Bizdik Çok acıttın Ve en kötüsü hangisiydi senin için? Kırdığın her kalpten Ve bir bıçak gibi kestiğin Bu akşamı bekliyordum Söyleyebileceğim en kötü şey ne? Her şey iyi geliyor eğer kalırsam Uzun süre ve iyi geceler Uzun süre ve iyi geceler Eğer bu yolda gidersen Her şey iyi gelecek kalırsam Uzun süre ve iyi geceler Uzun süre ve iyi geceler Beni duyuyor musun? Yakınımda mısın? Ayrılmış rolünü yapalımmı ve ozaman Tekrar buluşacağız İkimizin arabası çarpıştığında |
||
|
||
| Karanlık Törene Hoşgeldin & Welcome To The Black Parade Ben genç bir çocukken Babam beni şehre ...ürürdü Bando yürüyüşünü görmem için Derdi ki "oğlum büyüdüğünde ezilenin kurtarıcısı olacaksın Mağlubun ve mahvolanın Derdi ki Onları yeneceksin,şeytanlarını,ve tüm inançsızları,yaptıkları planları Çünkü bir gün seni bırakacağım Yaz mevsiminde sana liderlik yapacak bir hayalet Siyah geçit törenine katılmak için Ben genç bir çocukken Babam beni şehre ...ürürdü Bando yürüyüşünü görmem için Derdi ki Oğlum büyüdüğünde ezilenin kurtarıcısı olacaksın Mağlubun ve mahvolanın Bazen yukarıdan beni izlediğini hissediyorum ve diğer zamanlarda gitmem gerektiğini.tüm bunların yanında,yükseliş ve düşüşün, sokaktaki cesetlerin Gittiğinde hepimiz bilmeni istiyoruz ki devam edeceğiz Devam edeceğiz Ölüp gitsen de inan bana hatıranı sürdüreceğiz Sürdürecek Devam edeceğiz Ve kalbimde tutamam bunu Bir marş açıklayamaz bunu. Ve çoğu yok olan rüyalardan sana makaralar göndereceğiz Senin acın ve nefretin hepimizi öldürecek Bu yüzden siyaha boya ve geri al onu Hadi yüksek sesle ve açıkça bağıralım şunu Sonuna kadar onunla savaşır mıydın Çağrıyı duyuyoruz Devam et diyen Devam edeceğiz Ölüp gitsen de inan bana hatıranı sürdüreceğiz Devam edeceğiz Ezilmiş ve yenilmiş olsan da sen yorgun dul ilerlemeye devam et Ve devam et biz ediyoruz bunca korkunun arasında Akranlarının hayal kırıklığı içindeki yüzleri Bana bir bak çünkü Hiç umrumda değil ölmek ya da kalmak Bana işlemez Çünkü dünya, asla kalbimi alamaz Deneyebilirsin ama asla ikna edemezsin Hepsini istemeye Bu rolü oynayacağım Açıklama ya da özür dileme Utanmıyorum Yaralarımı göstereceğim Sen tüm yeniklerin makamı,dinle burayı,çünkü bu sadece Sadece bir erkeğim Bir kahraman değilim Sadece bir çocuk,bu şarkıyı söylemek isteyen Sadece bir erkek Bir kahraman değilim Umrumda değil Devam et Devam edeceğiz Ölüp gitsen de inan bana hatıranı sürdüreceğiz Devam edeceğiz Ezilmiş ve yenilmiş olsan da sen yorgun dul ilerlemeye devam et Devam edeceğiz
|
||
|
||
| Ölü & Dead Evet! Ve eğer kalbin çarpmayı keserse Merak ediyor olacağım Hak ettiğini aldın mı? İşte hayatının sonu Ve eğer cennete gidersen Burda bekliyor olacağım, bebeğim Hak ettiğini aldın mı? Son, ve eğer hayatın beklemezse Sonra kalbin bunu kabul edemez Haberleri duydun mu sen ölmüşsün? Kimsenin söyleyeceği güzel birşey yok Sanırım seni hiç sevmemişler zaten Ah beni hastane yatağından alın Muhteşem olmazmıydı? kesinlikle planladığın gibi olmaz Ve mükemmel olmazmıydı eğer biz ölmüş olsaydık Ahh ölü Dilin tutulmuş ve ah çok hassassın Hiç aşık olmadın Hak ettiğini aldın mı? İşte hayatının sonu Ve eğer cennete gidersen Burda bekliyor olacağım, bebeğim Hak ettiğini aldın mı? Son, ve eğer hayatın beklemezse Sonra kalbin bunu kabul edemez Haberleri duydun mu sen ölmüşsün? Kimsenin söyleyeceği güzel birşey yok Sanırım seni hiç sevmemişler zaten Ah beni hastane yatağından alın Muhteşem olmazmıydı bir el tabanca yemek? Ve mükemmel olmazmıydı eğer biz ölmüş olsaydık Ve güvenilir incelemelerime göre Bu operasyon sırasın Kalbinizde bir sorun buldum Hoşça kalın, çünkü artık belkide sadece iki haftalık ömrünüz var (Bana verebileceğinizin en fazlası bu mu?) Bir, iki, bir iki üç dört! Eh hadi, Ah s***** Eğer hayat bir oyun değilse (La la la la la!) Öyleyse neden gülüyoruz? (la La la la la la!) Eğer hayat bir oyun değilse Eğer hayat bir oyun değilse (La la la la la!) Öyleyse neden ölüyüm ben? |
||
|
||
| The Ghost Of You I never said i'd lie and wait forever If i died we'd be together now I can't always just forget her But she could try At the end of the world Or the last thing i see You are Never coming home Never coming home Could i? Should i? And all the things that you never ever told me And all the smiles that are ever ever... Ever... Get the feeling that you're never All alone and i remember now At the top of my lungs in my arms she dies She dies At the end of the world Or the last thing i see You are Never coming home Never coming home Could i? Should i? And all the things that you never ever told me And all the smiles that are ever gonna haunt me Never coming home Never coming home Could i? Should i? And all the wounds that are ever gonna scar me For all the ghosts that are never gonna catch me If i fall… If i fall… (Down) At the end of the world Or the last thing i see You are Never coming home Never coming home Never coming home Never coming home And all the things that you never ever told me And all the smiles that are ever gonna haunt me Never coming home Never coming home Could i? Should i? And all the wounds that are ever gonna scar me For all the ghosts that are never gonna... Asla demedim yalan söyleyip sonsuza dek bekleyeceğimi Eğer ölmüş olsaydım birlikte olurduk Sadece onu her zaman unutamıyorum Ama o deneyebilir Dünyanın sonunda Ya da göreceğim son şey Sensin Eve asla gelemem Eve asla gelemem Gelmeli miyim Ve bana hiçbir zaman anlatmadığın her şey Ve tüm gülümsemeler ki hiç... hiç… Hiç hissetme yapayalnız olacağını Ve şimdi hatırlıyorum Kollarımda ciğerimin üstünde o ölüyor Ölüyor Dünyanın sonunda Ya da göreceğim son şey Sensin Eve asla gelemem Eve asla gelemem Gelmeli miyim Ve bana hiçbir zaman anlatmadığın her şey Ve aklımdan hiç gitmecek tüm o gülümsemeler Eve asla gelemem Eve asla gelemem Gelmeli miyim Ve iz bırakmayacak tüm o yaralar Ve beni asla yakalayamayacak tüm hayaletler için Eğer düşersem aşağı Dünyanın sonunda Ya da göreceğim son şey Sensin Eve asla gelemem Eve asla gelemem Ve bana hiçbir zaman anlatmadığın her şey Ve aklımdan hiç gitmecek tüm o gülümsemeler Eve asla gelemem Eve asla gelemem Gelmeli miyim Ve iz bırakmayacak tüm o yaralar Tüm o hayaletler için ki onlar asla… Demolition Lovers Hand in mine, into your icy blues And then i'd say to you we could take to the highway With this trunk of ammunition too I'd end my days with you in a hail of bullets I'm trying, i'm trying To let you know just how much you mean to me And after all the things we put each other through and I would drive on to the end with you A liquor store or two keeps the gas tank full And i feel like there's nothing left to do But prove myself to you and we'll keep it running But this time, i mean it I'll let you know just how much you mean to me As snow falls on desert sky Until the end of everything I'm trying, i'm trying To let you know how much you mean As days fade, and nights grow And we go cold Until the end, until this pool of blood Until this, i mean this, i mean this Until the end of... I'm trying, i'm trying To let you know how much you mean As days fade, and nights grow And we go cold But this time, we'll show them We'll show them all how much we mean As snow falls on desert sky Until the end of every... All we are, all we are Is bullets i mean this As lead rains, will pass on through our phantoms Forever, forever Like scarecrows that fuel this flame we're burning Forever, and ever Know how much i want to show you you're the only one Like a bed of roses there's a dozen reasons in this gun And as we're falling down, and in this pool of blood And as we're touching hands, and as we're falling down And in this pool of blood, and as we're falling down I'll see your eyes, and in this pool of blood I'll meet your eyes, i mean this forever Yok Eden Aşıklar Elin benimkinde,buz gibi hüzündeyim Sana diyorum zor olan bu yolu seçmeliyim Bu cephane dolu kutuyla Kurşun yağmurlarının arasında günlerimi seninle bitirmek istiyorum Deniyorum,deniyorum Sadece benim için ne ifade ettiğini bilmen için Ve bütün hersey bittiğinde,bir olduğumuzda Seninle bir sona gitmek istiyorum Bir yada iki likör stoğu,depoyu gaz dolu tut Ve terkedilecek bir şey olmadığını hissediyorum Ama kendimi sana kanıtlayacağım ve devam edeceğiz Ama şimdi şunu anlatmak istiyorum Sadece benim için ne ifade ettiğini bilmeni istiyorum Karlar düşerken mahvolmuş gökyüzünden Her şey bitmeden Deniyorum,deniyorum Sadece ne ifade ettiğini bilmen Günler kararırken ve geceler uzuyor Ve biz soğuğa gidiyoruz Sona kadar,bu havuz kanla dolana kadar Buna kadar,anlatıyorum,anlatıyorum Sona kadar Deniyorum,deniyorum Ne ifade ettiğini bilmen için Günler kararırken ve geceler uzuyor Ve biz soğuğa gidiyoruz Ama simdi onlara gösterelim Onlara ne ifade ettiğimizi gösterelim Karlar düşerken mahvolmuş gökyüzünden Hersey bitmeden Hepimiz,hepimiz Kurşunlar? Anlatıyorum Kurşun yağmurunda hayaletlerimizden öylece geçerken Sonsuza kadar,sonsuza kadar Bostan korkuluğu gibi bu ateş,bu benzin yanıyoruz Sonsuza kadar,hep Benim için ne kadar biricik olduğunu göstermek istediğimi bil Yatağındaki güller gibiyken bu düzinelerce nedenler hepsi bu tabancanın ucunda Ve biz düşerken ve bu havuz kan dolu havuzda Ellerimiz tutuşmuş ve biz düşerken Ve bu havuz kanla dolarken,ve biz düşerken Gözlerini göreceğim bu kan dolu havuzda Gözlerinle buluşacağım bunu anlatmak istiyorum sonsuza kadar |
||