|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Silence is GoldenIf I am silent then I am not real Eğer sessizsem gerçek değilim If I speak up then no one will hear Eğer konuşursam kimse duymayacak If I wear a mask there's somewhere to hide Eğer maske takarsam saklanacak bir yer vardır Silence is golden Sükût altındır I have been broken Kırıldım Safe in my own skin Kendi bedenimde güvendeyim So nobody wins Bu yüzden kimse kazanmaz If I raise my voice Eğer sesimi yükseltirsem Will someone get hurt? Birileri zarar görecek mi? And if I can't feel then I won't get touched Ve eğer hissedemezsem etkilenmem If no truths are spoken then no lies can hide Eğer hiçbir gerçek konuşulmazsa hiçbir yalan saklanamaz Did you hear me speak Konuştuğumu duydunuz mu? Do you understand Anlıyor musunuz? Did you hear my voice Sesimi duydunuz mu? Will you hold my hand? Elimi tutacak mısınız? Do you understand me? Beni anlıyor musunuz? Won't someone listen Birileri dinlemeyecek mi? Nobody gets in Kimse içeri giremez My body's a temple Vücudum bir tapınaktır But nothing is simple Fakat hiçbir şey basit değil Silence is golden Sükût altındır I have been broken Kırıldım Something was stolen Bir şeyler çalındı Safe in my own skin Kendi bedenimde güvendeyim |
||
|
||
| The worLd is not enough ı know how to hurt nasıl yaralanacağımı biliyorum ı know howto heal nasıl iyileşeceğimi de ıknow what to show ne göstereceğimi biliyorum and what to conceal ve neyi gizleyeceğimi de ı know when to talk ne zaman konusmam gerektiğni biliyorum and ı know when to touch ve ne zaman dokunmam gerektiğini de no one ever die from wanting too much hiç kimse çok istediği için ölmez Nakarat: [ the world is not enough dünya yetmez but it is such a perfect place to start..my love ama başlamak için mükemmel bir yerdir aşkım and if you"re strong enough ve eğer yeteri kadar güçlüysen together we can take the world apart..my love birlikte dünyayı ikiye ayırabiliriz aşkım ] people like us know how to survive bizim gibi insanlar nasıl hayatta kalacağını bilirler there is no point of living if you can"t feel the life eğer yaşamı hissedemiyorsan, yaşamanın bir anlamı yoktur we know when to kiss ne zaman öpeceğimizi biliriz and we know when to kill ve ne zaman öldüreceğimizi de if we can't have it all eğer hepsine sahip olamıyorsak then nobody will o zaman hiçkimse sahip olamayacak ı feel safe güvende hissediyorum ı feel scared korkmus hissediyorum ı feel ready hazır hissediyorum and yet unprepared ama hazırlıksızım Nakarat the world is not enough dünya yetmez no nowhere near enough hayır hiçbir yer yeterince yakın değil |
||
|
||
| A Stroke Of Luck Hanging by threads of palest silver I could have stayed that way forever Bad blood and ghosts wrapped tight around me Nothing could ever seem to touch me I lose what i love most Did you know i was lost until you found me? A stroke of luck or a gift from god? The hand of fate or devil's claws? From below or saints above? You came to me Here comes the cold again I feel it closing in It's falling down and All around me falling You say that you'll be there to catch me Or will you only try to trap me These are the rules i make Our chains were meant to break You'll never change me Here comes the cold again I feel it closing in You're falling down and All around me falling Stroke of luck or a gift from god? Hand of fate or devil's claws? From below or saints above? You come to me now Don't ask me why Don't even try A stroke of luck or a gift from god? The hand of fate or devil's claws? From below or saints above? You came to me Here comes the cold again I feel it closing in It's falling down and All around me falling Falling, falling Falling, falling Falling, falling. Soluk gümüş iplikleriyle aslılı Sonsuza kadar bu şekilde kalabilirim Kirli kan ve hayaletler sıkıca etrafımı sardı Hiç bir şey bana dokunabilecekmiş gibi gözükmüyor En çok sevdiğim şeyi kaybettim Beni bulana kadar kayıp olduğumu biliyor muydun? Şans mı vurdu yoksa tanrıdan hediye mi? Kaderin eli mi yoksa şeytanın pençeleri? Aşağıdan mı yoksa yukardaki azizlerden mi? Geldin bana Tekrar soğuk geliyor Beni çevrelediğini hissediyorum Düşüyorsun Etrafımdaki herşey düşüyor Beni yakalamak için burada olacağını söyledin Yoksa sadece beni oyuna mı getirmek istedin? Bunlar benim kurallarım Zincirlerimiz kırılmak üzere Beni asla değiştiremezsin Tekrar soğuk geliyor Beni çevrelediğini hissediyorum Düşüyorsun Etrafımdaki herşey düşüyor Şans mı vurdu yoksa tanrıdan hediye mi? Kaderin eli mi yoksa şeytanın pençeleri? Aşağıdan mı yoksa yukardaki azizlerden mi? Geldin bana Nedenini sorma Deneme bile Şans mı vurdu yoksa tanrıdan hediye mi? Kaderin eli mi yoksa şeytanın pençeleri? Aşağıdan mı yoksa yukardaki azizlerden mi? Geldin bana Tekrar soğuk geliyor Beni çevrelediğini hissediyorum Düşüyorsun Etrafımdaki herşey düşüyor Düşüyor, düşüyor Düşüyor,düşüyor Düşüyor, düşüyor |
||
|
||
| It's All Over But The Crying Everything you think you know baby Is wrong And everything you think you had baby Is gone Certain things turn ugly when you think too hard And nagging little thoughts change into things you can't turn off Everything you think you know baby Is wrong It's all over but the crying Fade to black i'm sick of trying Took too much and now i'm done It's all over but the crying Do you really think i'm made of stone baby? C'mon! That we only love the things we own? Baby you're wrong Certain things just happen when you make no plans And love can really tear you up and it can break you down Everything you think you know baby Is wrong It's all over but the crying Fade to black i'm sick of trying Took too much and now i'm done It's all over but the crying Baby we're done If i could i would I'd change everything Cause i can't forget you though you don't believe me Now i can't walk back I can't leave behind Where does it go all the light that we had? Everything you think you know baby Is wrong And everything you think you had baby Is gone Baby we're done Bildiğini sandığın herşey yanlış bebeğim Sahip olduğunu sandığın herşey gitti bebeğim Çok katı düşündüğünde kesin şeyler çirkinleşti Rahatsız eden küçük düşünceler kapatamayacağın şeylere dönüştü Bildiğini sandığın herşey yanlış bebeğim Tamamen bitti fakat ağlamak Siyaha döndüm denemekten yoruldum Çok fazla şey alındı ve ben bittim Tamamen bitti ama ağlamak Gerçekten taştan olduğumu mu düşünüyorsun? Hadi Biz sadece sahip olduklarımızı sevmedik mi? Bebeğim yanılıyorsun Kesin şeyler hiç plan yapmadığında gerçekleşir Ve aşk gerçekten seni üzebilir ve yıkabilir Bildiğini sandığın her şey yanlış bebeğim Tamamen bitti fakat ağlamak Siyaha döndüm denemekten yoruldum Çok fazla şey alındı ve ben bittim Tamamen bitti ama ağlamak Eğer yapabilseydim yapardım Herşeyi değiştirirdim Çünkü seni unutamıyorum sen bana inanmasanda Şimdi geri adım atamam Geride de bırakamam Sahip olduğumuz tüm ışık nereye gitti? Bildiğini sandığın herşey yanlış bebeğim Sahip olduğunu sandığın herşey gitti bebeğim Bebeğim biz bittik |
||
|
||
| I Think I'm Paranoid You can look, but you can't touch I don't think i like you much Heaven knows what a girl can do Heaven knows what you've got to prove I think i'm paranoid And complicated I think i'm paranoid Manipulate it Bend me, break me Anyway you need me All i want is you Bend me, break me Breaking down is easy All i want is you I fall down just to give you a thrill Prop me up with another pill If i should fail, if i should fold I nailed my faith to the sticking pole I think i'm paranoid Manipulate it I think i'm paranoid And complicated Paranoid I think i'm paranoid Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Bend me Break me Anyway you need me As long as i want you baby it's all right Bend me Break me Any way you need me As long as i want you baby it's all right. Galiba Paranoyım Bakabilirsin ama dokunamazsın Galiba senden pek hoşlanmadım Tanrı bir kızın neler yapabileceğini bilir Tanrı neyi ispat etmen gerektiğini bilir Galiba paronayağım Ve karışık Galiba paronayağım Onu idare et Bük beni kır beni Bana ihtiyacın olan herşeyi yap Bük beni kır beni Parçalamak kolaydır Tüm isteğim bu Beni diğer bir hapla himaye et Eğer yanlış yapmalıysam,eğer batmalıysam Sadakatimi kazandım direği saplayarak Galiba paronayağım Onu idare et Galiba paronayağım Ve karışık Paranoyak Galiba paronayağım Çal beni ,ilgilen benimle,birşekilde iyileştir Sakatla beni,evcilleştir beni,beni asla değiştiremezsin Sev beni hoşlan benden gel ve dövüş benle Mutle et beni ,rahatsız et beni,git ve yalnız bırak beni Bük beni Kır beni Bana ihtiyacın olduğu herşekilde Seni istediğim sürece bebeğim herşey yolunda Bük beni Kır beni Bana ihtiyacın olduğu herşekilde Seni istediğim sürece bebeğim herşey yolunda |
||
|
||
| Stupid Girl You pretend you're high You pretend you're bored You pretend you're anything Just to be adored And what you need Is what you get Don't believe in fear Don't believe in faith Don't believe in anything That you can't break You stupid girl You stupid girl All you had you wasted All you had you wasted What drives you on (what drives you on) Can drive you mad (can drive you mad) A million lies to sell yourself Is all you ever had Don't believe in love Don't believe in hate Don't believe in anything That you can't waste You stupid girl You stupid girl Can't believe you fake it Can't believe you fake it Don't believe in fear Don't believe in pain Don't believe in anyone That you can't tame You stupid girl You stupid girl All you had you wasted All you had you wasted You stupid girl You stupid girl Can't believe you fake it Can't believe you fake it You stupid girl You stupid girl Can't believe you fake it Can't believe you fake it You stupid girl. Aptal Kız Uçmuş gibi yapıyorsun Sıkılmış gibi yapıyorsun Herşeyinle numara yapıyorsun Sadece çok seviliyor olmak için Ve ihtiyacın olan şey Aldığındır Korkuya inanma Sadakate inanma Hiçbirşeye inanma Bozamadığın hiçbirşeye Sen aptal kız Sen aptal kız Herşeyi boşa harcadın Heşei boşa harcadın Seni zorlayan ne Çılgına dönebilir misin? Kendine sattığın bir milyon yalan Sahip olduğun herşey bu Aşka inanma Nefrete de inanma Hiçbirşeye inanma Boşa harcayamadığın Sen aptal kız Sen aptal kız Numara yaptığına inanamaz mısın? Numara yaptığına inanamaz mısın? Korkuya inanma Acıya inanma Kimseye inama Dize getiremeyeceğin hiçbirşeye Sen, aptal kız Aptal kız Sahip olduğun herşeyi boşa harcıyorsun Sahip olduğun herşeyi boşa harcıyorsun Aptal kız Aptal kız Numara yaptığına inanamaz mısın? Numara yaptığına inanamaz mısın? Aptal kız Aptal kız Numara yaptığına inanamaz mısın? Numara yaptığına inanamaz mısın? Aptal kız |
||
|
||
Only Happy When It Rains ![]() I'm only happy when it rains I'm only happy when it's complicated And though i know you can't appreciate it I'm only happy when it rains You know i love it when the news is bad And why it feels so good to feel so sad I'm only happy when it rains Pour your misery down, pour your misery down on me Pour your misery down, pour your misery down on me I'm only happy when it rains I feel good when things are going wrong I only listen to the sad, sad songs I'm only happy when it rains I only smile in the dark My only comfort is the night gone black I didn't accidentally tell you that I'm only happy when it rains You'll get the message by the time i'm through When i complain about me and you I'm only happy when it rains Pour your misery down (pour your misery down) Pour your misery down on me (pour your misery down) Pour your misery down (pour your misery down) Pour your misery down on me (pour your misery down) Pour your misery down (pour your misery down) Pour your misery down on me (pour your misery down) Pour your misery down You can keep me company As long as you don't care I'm only happy when it rains You wanna hear about my new obsession? I'm riding high upon a deep depression I'm only happy when it rains (pour some misery down on me) I'm only happy when it rains (pour some misery down on me) I'm only happy when it rains (pour some misery down on me) I'm only happy when it rains (pour some misery down on me) I'm only happy when it rains (pour some misery down on me). Ben Sadece Yağmur Yağarken Mutluyum Ben sadece yağmur yağarken mutluyum Sadece işler karışıkken mutluyum Kıymetini bilmediğini bilmeme reğmen Ben sadece yağmur yağarken mutluyum Bilirsin haberlerin kötü olmasını severim Ve iyi hissetmemin sebebi kötü hissetmemdir Ben sadece yağmur yağarken mutluyum Derdini boşalt,derdini üstüme boşalt Derdini boşalt,derdini üstüme boşalt Ben sadece yağmur yağarken mutluyum İşler yolunda gitmediği zaman iyi hissederim Ben sadece üzücü üzücü şarkılar dinlerim Ben sadece yağmur yağarken mutluyum Ben sadece karanlıkta gülümserim Kendimi sadece genenin en karanlık zamanı komforlu hissederim Bunu sana kazara söylemedim Ben sadece yağmur yağarken mutluyum İçinde olduğum zaman boyunca mesajı alacaksın Ben ve sen hakkında şikayet etmeye başladığımda Ben sadece yağmur yağarken mutluyum Derdini boşalt, Derdini boşalt Benimle arkadaşlık kurabilirsin Umursamadığın sürece Ben sadece yağmur yağarken mutluyum Yeni saplantımı duymak istermisin Derin bir depresyona doğru sürükleniyorum Sadece yağmur yağarken mutluyum Ben sadece yağmur yağarken mutluyum(Derdini üzerime boşalt) |
||