|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Al işte Her zaman haklısın Herşey büyük bir şov Herşey seninle ilgili Bildiğini sanıyorsun Herkesin neye ihtiyaç duyduğunu Hep zaman bulabiliyorsun Beni eleştirmek için Sana göre her gün Hata yapıyorum Bir türlü beceremiyorum Sanki ben "o" yum Nefret etmeyi sevdiğin Ama bu gün değil Bu yüzden Kapa çeneni,kapa çeneni,kapa çeneni Duymak istemiyorum Çık dışarı,çık dışarı,çık dışarı Yolumdan dışarı çık Ayağa kalk,ayağa kalk,ayağa kalk Beni asla durduramayacaksın Bugün söylediğin hiçbir şey Moralimi bozamayacak..! Al işte Asla nedenini sormazsın Hepsi büyük birer yalan Her ne yapıyorsan Özel olduğunu sanıyorsun Ama ben biliyorum ve ben biliyorum ve ben biliyorum ve biz biliyoruz Öyle olmadığını Her zaman burdasın hatalarımı göstermeye Ve yüzüme vurmaya Nefret etmeyi sevdiğin Ama bu gün değil Öyleyse kapa çeneni kapa çeneni kapa çeneni Duymak istemiyorum Çık dışarı,çıkdışarı,çık dışarı Yolumdan dışarı çık Ayağa kalk,ayağa kalk,ayağa kalk Beni asla durduramıycaksın Bu gün söylediğin hiç bir şey Moralimi bozamayacak..! (Kapa çeneni,kapa çeneni,kapa çeneni) Moralimi bozamıycak (Kapa çeneni,kapa çeneni,kapa çeneni) Asla moralimi bozamayacaksın..! Bana kim olmam gerektiğini söyleme Benim için doğru olanı söylemeye kalkma Ne yapmam gerektiğini söyleme Zamanımı harcamak istemiyorum Solup gitmeni izleyeceğim Çekil,çekil,çekil,çekil yolumdan Beni asla durduramayacaksın Bugün söylediğin hiçbir şey Moralimi bozamayacak..! Bu yüzden Kapa çeneni,kapa çeneni,kapa çeneni Duymak istemiyorum Çık dışarı,çıkdışarı,çık dışarı Yolumdan dışarı çık Ayağa kalk,ayağa kalk,ayağa kalk Beni asla durduramıycaksın Bu gün söylediğin hiç bir şey Moralimi bozamayacak..! Kapa çeneni kapa çeneni Bunu duymak istemiyorum Çık dışarı çık dışarı çık dışarı Yolumdan dışarı çık Ayağa kalk ayağa kalk ayağa kalk Beni asla durduramıycksın Söylediğin hiç bir şey Moralimi bozamıycak Moralimi bozucak (Kapa çeneni,kapa çeneni,kapa çeneni) Moralimi bozamıycaksın Kapa çeneni kapa çeneni kapa çeneni _Shut Up _ |
||
|
||
| Belki senin için yeterince iyi değilim Ve belki senin gibi olmak istemiyorum Ve belki de sadece bilmek istemiyorum Senin gitmeye ne kadar hazır olduğunu Değişmeyeceğim, beni değiştiremezsin, hoaa Hiç, hiç, hiç, hiç, Benim için hiçbir şey ifade etmiyorsun Sen benim asla olmak istemediğim kişisin Söyle bana senin gibi olmak iyi hissettiriyor mu Ve söyle bana neden vaktimi seninle boşa harcayayım Çünkü belki beni daima dibe çekiyorsun Ve ben itip kakılmaktan yoruldum Değişmeyeceğim, beni değiştiremezsin, hoaa Biliyorum beni tanıdığını sanıyorsun Hiçbir şey bilmiyorsun Biliyorum bana yardım etmek istiyorsun Hiçbir şeye ihtiyacım yok Bana nereye gideceğimi söyleme Bilmene ihtiyacım yok _You Don't Mean Anything _ ![]() |
||
|
||
Sen hiç kırılmış gibi hisseder misin? Sen hiç kendini yersiz hisseder misin? Herhangi bir şekilde sana ait olmayan bir şey gibi Ve hiçbiri seni anlamaz Hiç uzaklara kaçmak ister misin? Kendini odana kilitler misin? Radyonun kısık sesini arttırarak Hiç kimse duymaz seninn çığlıklarını Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Hiçbirsey iyi hissettirmediği zaman Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Benim gibi olmak için Yaralanmak için Kayıp hissetmek için Karanlıkta atlamak için Sen aşağılık olduğunda tekmelemek için Senin kötü davrandığın gibi hissetmek için Kırılganlığın kenarında olmak için Ve kimse orada seni kurtarmaz Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Hayatıma hoşgeldin Sen, başka birisi olmayı ister misin? Sen kendini dışarıda hasta mı hissediyorsun? Sen, bir şeyi daha çok bulmak için umutsuz musun? Senin hayatın bitmeden önce Sen, nefret ettiğin bir dünyanın içinde yapıştırılır mısın? Sen etraftaki herkesten hasta mısın? Onların büyük sahte gülümsemeleri ve aptal yalanlarıyla Derinliklerde senin için kanarken Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Hiçbirşey iyi hissettirmediği zaman Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Benim gibi olmak için Yaralanmak için Kayıp hissetmek için Karanlıkta atlamak için Sen aşağılık olduğunda tekmelemek için Senin kötü davrandığın gibi hissetmek için Kırılganlığın kenarında olmak için Ve kimse orada seni kurtarmaz Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Hayatıma hoşgeldin Hiç kimse şimdiye kadar, senin yüzüne doğru yalan söylemedi Hiç kimse şimdiye kadar seni arkadan bıçaklamadı Sen benim mutlu olduğumu düşünebilirdin ama ben tam değilim Herkes her zaman sana ne istediysen verdi Asla orada olduğuna çalışmak zorunda değildi Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin, ne gibi birsey... Yaralanmak için Kayıp hissetmek için Karanlıkta atlamak için Sen aşağılık olduğunda tekmelemek için Senin kötü davrandığın gibi hissetmek için Kırılganlığın kenarında olmak için Ve kimse orada seni kurtarmaz Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin, ne gibi bir şey... Yaralanmak için Kayıp hissetmek için Karanlıkta atlamak için Sen aşağılık olduğunda tekmelemek için Senin kötü davrandığın gibi hissetmek için Kırılganlığın kenarında olmak için Ve kimse orada seni kurtarmaz Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Hayatıma hoş geldin Welcome To My Life
|
||