TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Yabancı Metal Müzik

Konu: Marilyn Manson

Sayfa: [ 1 ] 2

Frau Schneider 03.04.2007 01:22:17

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Marilyn Manson, gerçek adıyla Brian Warner, 1969' da Canton Ohio'da epey dindar bir ortamda dünyaya geldi. Ufak tefek zayıf Brian hemen her gün mahallede ki çocuklardan dayak yiyordu. 8 yaşındayken komşunsuun tacizine uğramıştı, ailesi de ona yardim amacıyla onu pahalı bir katolik okuluna gönderdiler. Bu sayede Brian daha da nefret edilen bir çocuk haline geldi. Her gün katolik dini üzerine dersler görüyor, çıkışlarda da dövülüyordu ve evde sapık bir büyükbabası vardi. Brian içinde biriken tüm öfke ve tepkiyle müziğe yöneldi.

"Eğer o zaman müziği keşfetmeseydim şimdiki dururumum çok daha farklı olurdu ve büyük ihtimalle çok daha karanlık. Jeffrey Damher ve Richard Ramirez gibi seri katillerin yaşamlarını okudum ve onları anlayabiliyorum. Onların nereden geldiklerini ve ne yaşadıklarını anlıyorum ve aramızdaki fark benim bir dereceye kadar kendimi ifade edecek bir çıkış yolu bulmuş olmamadan başka birşey değil. Onlar bunu yapamadılar. Belki de yaptığımız tek şey bir yardim ve ilgi çağrısıdır yalnızca, tek fark ise bu çağrının aldığı biçim." demiş Manson.

Marilyn Manson and the Spooky Kids

1989’da Marilyn Manson adını çağın iki büyük ikonundan aldı; (Marilyn Monroe ve ünlü yönetmen Roman Polanski’nin karısı Sharon Tate’i katleden Manson ailesinin lideri, seri katil Charles Manson).Daisy Berkowitz ile karşılaşan Marilyn Manson, 1990’da iki kişi daha bularak “Marilyn Manson and the Spooky Kids”i kurdular. Artık herkesin bildiği gibi grubun hepsinin isimleri ünlü bir kadın ismi ve bir seri katil soyadından oluşuyordu. Keyboard’çu Madonna Wayne Gacy, basçı; Gidget Gein de isimlerini bu şekilde oluşturmuşlardı.

“Bir sürü talk show seyrederim ve kadın Hollywood yıldızlarıyla seri katilleri aynı potada eritmeleri, her şeyi sansasyonel haber düzeyine indirgemeleri beni çok şaşırtır” diyor Manson.

Farklı müzikleri ve abartılı sahne şovlarıyla Marilyn Manson and the Spooky Kids Florida’nın death metal ortamının underground sahnesinde gittikçe ünlendiler.

Bir süre sonra baterist yokluğu nedeniyle kullanılan drum machine yerine Sara Lee Lucas gruba alındı.

1990’daki en önemli olay NIN’in lideri Trent Reznor’la tanışılmasıydı.1991’de ilk demo kasetleri “After School Special”u aynı; sene içinde kasetleri “Lunchbox”ı çıkardılar. Bunlardan önce de prodüktörlüğünü kendilerinin yaptıkları birçok promosyon kasetleri bulunuyordu.1992’de Slammie ödüllerinin yılın en iyi grubu, en iyi sert alternative grup kategorilerine aday gösterildiler. İsimlerini kısaltıp Marilyn Manson yaptılar.

Potrait of an American Family

Son demoları “Refrigerator”dan sonra Mayıs 93’de Trent Reznorın yeni kurduğu plak şirketi Nothing (Interscope) ile anlaştılar. O seneki Slammie ödüllerine beş dalda aday oldular, Yılın En iyi Grubu ve “Dope Hat” ile Yılın Şarkısı ödüllerini aldılar .(Bu arada Dope Hat’in video klibinde Anton LaVey’de yer alıyordu.) 1994-96 yılları;nda da En iyi Grup, En iyi Video, En iyi Albümödüllerini aldılar.

Temmuz 1994’de onüç parçalık albümleri “Potrait of an American Family”i çıkardılar.Albüm kapağı Marilyn Manson’ın bir saatlik çalışmasının ürünü, içerik ise tam bir saldırıydı.

93’de basçı Gidget Gein’in yerini Twiggy Ramirez aldı. Ramirez (Jeordie White) Florida’lı metal grubu Amboog-A-Lard’da çalmış 922de Slammie’de En iyi Ritim Gitarist ödülüne layık görülmüştü.

Bu albümden iki single “Get Your Gunn” ve “Lunchbox”çıktı.(Şarkının esin kaynağı Amerika'da öğrenciler tarafından silah olarak kullanılması yüzünden yasaklanan metal beslenme çantalarıydı, şarkının videosunda ise arkadaşlarından dayak yiyen küçük bir çocuk saçlarını iki yandan kazıyıp beslenme kutusuyla saldırı için hazırlıklar yapıyordu)

1994'ün Ağustos ayında Marilyn Manson , Nine Inch Nails ile bir turneye çıktı. Bu konserler sırası;nda yapılan çılgınlıklar Marilyn Manson’ın ününü arttırmaya yetecek de artacak cinstendi. Salt Lake City’de Manson’ın çalmasına izin verilmeyen NIN konserinde Papaz Manson adında sahneye çıkan gizemli şahsın bir Mormon incilini paramparça etmesi bunlardan ilkiydi. Yine 1994’de Dallas’da Marilyn Manson Sara Lee Lucas’ın bateri setini yaktı, bu olaydan sonra Lucas’ı gören olmamıştı.Twiggy’e göre bu aşırı bir tepkiydi. Tepkinin sebebi ise o sırada hala bateri çalmakta olması belki de. (Bu olayın internette görüntüleri de var.)

Sara Lee Lucas’ın yerini Ginger Fish aldı. Danzing turnesine yeni bateristleriyle katıldılar, turnede Korn da vardı. 22 Haziran 1995’de Manson ikinci kundakçılık olayını; gerçekleştirdi, bu seferde John Stewart Show’da sahneyi yaktı; ve tabii ki anında binadan kovuldular.

Smells Like Children

Aylarca süren turneden sonra ekip ” Smellls Like Children” EP’si üzerinde çalışmaya başladı. “Smells Like Children” Marilyn Manson’ın favori şarkıları;nın ve sample edilmiş tuhaf seslerin bir birleşimiydi. Albüm gerçekten kan donduran bebek ağlamalarının sample edilmiş haliyle başlıyordu. Albümde üç tane cover vardı. Mtv ödüllerinde Metallica ile karşı karşıya gelmelerine sebep olan “Sweet Dreams (Are Made Of This)” bunlardan biriydi. “I Put A Spell on You” ise daha önce Screamin Jay Hawkins yorumuyla “Natural Born Killers”ın Marilyn Manson yorumuyla ise “Lost Highway” in soundtarck albümlerinde yer almıştı;. Yine diğer cover “Rock’n Roll Nigger” Patti Smith’in kendi yorumuyla “Natural Born Killers”a soundtrack parçası olmuştu. “Natural Born Killers”ın soundtrack’inin yapımcısı ise Trent Reznor’dı. (Bu bağlantılar hep dikkatimi çekmiştir.) Özellikle “Sweet Dreams” Marilyn Manson’ın geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan en önemli parçaları sayılır. Birçok hayranı onları bu parça sayesinde tanıdı.

Antichrist Superstar

Eylül 95’deki altı aylık turneden sonra yeni albümleri “Antichrist Superstar” ın kayıtlarına başladılar. Albümü yapmak onlar için gerçekten güç olmuştu. Albüm kaosa tehlikeli bir şekilde yaklaşıyordu. Oluşumu sırasında grup elemanlarının yaşad&ıkları albüme yansımıştı.. New Orleans’da eski bir cenaze evinde yapılan kayı;tlar sırasında grup elemanları stüdyodan hiç ayrılmadılar, uykusuz kaldılar, uyuşturucu kullandılar ve uyuyacakları zaman aletlerin arasında çadır kurdular. Tüm bunların sonunda albümün tamamlanmasına az kala Daisy Berkowitz gruptan ayrıldı, yerine Zim Zum alındı.

8 Ekim 1995’da piyasaya sürülen albüm ilk haftada 132.000 sattı. Albümde sosyal eleştiri oldukça yoğundu. Küfürrler az ama saldırı çk daha fazlaydı.

Marilyn Manson: “Bu albüm kendileri için yarattıkları günahlardan dolayı Tanrının Amerika’ya gönderdiği ceza olacak, ve umarım ben Hristiyanlığı sona erdirmiş adam olarak anılacağım.”

Marilyn Manson “Antichrist Superstar” ı Beatles’in “White Albüm”üne benzetiyor: “Oradakilerde hiç konserda çalınmamış, stüdyoda bestelenmiş şarkılardı. Bu albümde öncelikli şey tavrımızı ortaya koymaktı”

Mechanical Animals

“Mechanical Animals”da “Antichrist Superstar”ın içerdiği ruh haline göre white bir albümdü. Bu albümde Marilyn Manson kafayı uyuşturuculara takmıştı;. Ayrıca 10 yıldır simya ve tarot dersleri alan Manson bu yönünü albüme yansıttı.” Mechanical Animals”daki harfleri karıştırdığınızda karşınıza “Marilyn Manson is An Alchemical Man” cümlesi çıkıyordu. Manson’ın yeni imajı ise “Omega”ydı.

Albün kapağının Amerika’daki bazı müzik marketlerde sansürlenmesi bu albüme gelen en komik tepkiydi. Aslında bu albüm çok fazla saldı;rı; da içermiyordu, hatta daha çok Marilyn Manson’ın kendisiyle ilgiliydi.Özellikle uyuşturucu sorunu ençok işlenen konuydu ki buna da en iyi örnek “Coma White” diyebiliriz.

Albümün hazırlanma açamasında grup elemanları çok göz önündeydi. Devamlı dergilere kapak olmuşlar ve albüm hakkında hiç bir giz bırakmamacasına konuşmuşlardı. Marilyn Manson “Mechanical Animals”ı David Bowie’nin “Ziggy Stardust”ına benzetiyordu ve yine ona göre grup olarak da “Tin Machine” gibiydiler.

“Rock is Dead”in “Matrix” in soundtrack parçası olması ve “Coma White” ın klibinde Manson’ın eski sevgilisi (nam-ı diğer Jawbreaker) Rose Mcgowan’ın oynaması albüme popülerlik katan unsurlardı ve bunun bazı hayranların pek hoşuna gitmediği de söylenebilir.

HolyWood

Manson’ı;n şu an piyasada ki son albümü Holy Wood. Aslında” Mechanical Animals” ile “Holy Wood” arasında bir de konser kayıtlarından oluşan albümleri “The Last Tour On Earth” var, bu albümde daha önce Manson albümlerinde yayınlanmamış olan sadece 2 parça var; “Astonshing Panorana of the Endtimes” ve “Get My Rocks Off”.

Son haberlere göre Marilyn Manson’ın son albümü olan “Holy Wood”un albüm kapağı nedeniyle satışı durdurulmuş. Ama zaten Marilyn Manson’da bunu önceden düşünüp çoktan alternatif albüm kapakları yapmışlar. Ayrıca yine “Disposable Teens”in klibinde Marilyn Manson’ın papa kılığına girmesi tepki alan diğer bir olay.

Albüm 19 parçadan oluşuyor ve dört bölüme ayrılmış: “In The Shadow”, “The Androgyne”, “Of Read Earth”, “The Fallen”.

Albümden çıkan diğer bir klip ise "Fight Song" için çekilen oldu. Mtv'de şu ana kadar en çok çıkan Marilyn Manson videolarından biri olduğu söylenebilir.

Son günlerde ise "Tainted Love" cover'ı için çekilen videolarına gündüz saatleri dahil sık sık rastlanabiliyor. Hatta pop listlere girmiş durumda bu parça ve Number One'da dahi görebiliyoruz.

Marilyn Manson 30 yaşına kadar öleceğini tahmin ediyordu, hala yaşıyor ve değişiyor Manson herkes ve hepimiz gibi. Belki içindekileri döküyor artık bir bir ve 30 yaşında ölmeye değil 50 yaşında huzurlu bir adam olmaya hazırlanıyor Brian Warner. Tıpkı diğer eski asiler gibi.

neorammstein 03.04.2007 02:02:38
müzikleri yine fena değil güzel olanları var ancan kendisini pek sevmem Grin

sr2c 03.04.2007 02:33:39
%100 sana aktılıyorum sadece şarkıları iyi

Frau Schneider 03.04.2007 04:01:27
bu adam süper ya sesi,sarkilari,makyajı herşeyi müthiş  Roll Eyes çoğu şarkisini dinlerim  Wink

RaMMs+eiN 03.04.2007 07:18:45
manyak bir adam bu ya tapiyorum...  Tongue  Wink

gravedigger 03.04.2007 14:25:16
cocukluk fotosunu gorunce yarilmistim..=)

neorammstein 04.04.2007 07:51:59
pislick bu Grin

candas 04.04.2007 10:53:29

çok seviyorum ya şarkılarındaki enerjisi ve brutalı çok haz veriyor bana

Frau Schneider 04.04.2007 11:22:30
bu adam dehşet ya fotolar süper  Wink  Roll Eyes

neorammstein 04.04.2007 11:44:44
nesi süper ya püh =)   ceset resmen Grin
bu adam dehşet ya fotolar süper  Wink  Roll Eyes

obscene 07.04.2007 03:45:32
"the beautiful people"la başladım kendilerini dinlemeye ve severim de,tipini müziğini.videolarını ,konserler görüntülerini severek izlerim..
holy wood albümüne laf yok zaten..

neorammstein 07.04.2007 09:19:44
tipini mi ??  :-o    Grin
"the beautiful people"la başladım kendilerini dinlemeye ve severim de,tipini müziğini.videolarını ,konserler görüntülerini severek izlerim..

obscene 07.04.2007 10:27:55

gothic loverlar anlamazlar:D

neorammstein 08.04.2007 02:12:30
niye deşifre ettin şimdi beni Sad  herkes bir gün gothic olucak Tongue  Hem ben sana gothiclerin nie bana çekici geldiğini anlattım msnde  hıh 

gothic loverlar anlamazlar:D

neorammstein 09.04.2007 01:11:06
uu adamın kafa çalışıo yaa  Tongue  Grin
adam kaburgalarını almış ya sırf anlayın artık
piskolojik manyakkk.......
söz ve müzikler iyii

TitanDemon 18.04.2007 05:08:48
hayret konuyu bi cradle fanı açmış şaşırdım dorusu  Shocked

Frau Schneider 20.04.2007 22:57:39
hayret konuyu bi cradle fanı açmış şaşırdım dorusu  Shocked

Cradle'dan önce Marilyn dinlerdim hala dinlerim,süper  Tongue  nasıl açılmaz MM başlığı Wink

TitanDemon 24.04.2007 03:18:43
vala ben marilyn fanıyım cof fanları bizden nefret eder bizde cof fanlarından nefret ederiz neyse saygı duyarım

Eznora 24.04.2007 04:06:08
Ben bu nefret işini anlamıyorum.. Bildiğim kadarıyla hip hop-rock düşmanlığı vardır (ki ona da karşıyım)..

TitanDemon 01.05.2007 00:12:37
adam kaburgalarını almış ya sırf anlayın artık
piskolojik manyakkk.......
söz ve müzikler iyii
yaw onu yapan eminem hiç mi bilginiz yok / cx

neorammstein 01.05.2007 01:24:11
yok daha neler..

TitanDemon 01.05.2007 01:53:29
yani o iftira ilk önce eminem'e atılmış sonra marilyn karşıtları marilyn'e atmıştır ya bi forumda gördüm s.o.a.d'ın yaptığını marilyn'e atmışlardı düşünün artık

neorammstein 07.05.2007 14:56:48
kaburgasnı filan aldıran marliynden başkası olamaz

hard_rock 09.05.2007 02:06:48
nasıl aldırıyo kaburgasını ya ben anlamadım ... bildiğin kaburgayı çıkarttırıyomu ... analamdım ya Sad

obscene 21.05.2007 06:11:23
nasıl aldırıyo kaburgasını ya ben anlamadım ... bildiğin kaburgayı çıkarttırıyomu ... analamdım ya Sad
ben inanmıyorum bu olaya

obscene 21.05.2007 06:15:05
son albümü çok güzel olmuş,kesinlikle orjinalini alıcam,fotorafları mükemmel..yasaklanan videosu içinse Lips Sealed seyredenler varsa bilir Cheesy
favori şarkım ;Just a car crash away!!!,if ı was your vampire,they said that hells not hot,heart-shaped glasses

Brainiac 25.05.2007 04:32:39
Cok Sewerim yaw cok eğlenceli sarkilari

PlAcEbO_DuMaN 07.06.2007 07:35:20
şarkıları çok güzell...ama son klip yorum yok valla  Lips Sealed

DaRkAnGeL 28.06.2007 08:55:28
...Bu adamın hastasıyım tipi,tarzı ve şarkıları süper...aşığım onaa....

like 17.07.2007 09:46:32
nerde söz açılsa bu adama olan hayranlığımı dile getiririm bu adam apayrı bişey ya müziğinin çok güzel olması dışında düşündükleri yaptıkları yaşadıklarıyla çok özel bi insan.   manson ne demiş "benim albümlerimi  yasaklayacaklarına silah satışını yasaklasınlar,ben eğlencemi satıp para kazanıyorum".

Brainiac 17.07.2007 10:18:35
Şey gibi oldu Einstein ne demiş : "Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur."

like 18.07.2007 12:11:29
evt öle oldu.

cehennet 23.07.2007 15:01:13
oy oy oy harika yaaa şarkıları kopartıyo insanı adamdaki gırtlak kmsede yokk

Y.e.K 08.08.2007 07:05:47
biraz sıyrık, farklı, müzik dehası. Sesini ritimle iyi kullanıyor dinlerken sıkılmıyorum. Resident evil filmindeki soundtrack çalışmaları iyiydi . Gayet iyi müzik yapıyor.

relaxerdo 12.08.2007 13:10:36
Kafamda çok büyüttüğüm canlı performansı pof f çıkan grup Undecided

h0peLesS 25.08.2007 16:48:10
Taparcasına severim (:
Brian biraz tuhaf ama Cheesy:D
Bayılıyorum gruba ya =)=) sahne şovları makyajlar felan deli deli deli !
müzikleri zaten kalite taş gibi grup valla =)

m.g 03.09.2007 07:08:01
cok cok cok ii bayılıyorum delı adam ya

black 07.09.2007 13:17:01
Taparcasına severim (:
Brian biraz tuhaf ama Cheesy:D
Bayılıyorum gruba ya =)=) sahne şovları makyajlar felan deli deli deli !
müzikleri zaten kalite taş gibi grup valla =)

katılıyorumm canlı performanslarda super kostumlerine bayılıorum Grin

neorammstein 08.09.2007 02:22:52
severek dinlediğim 3-5 parçası yok değil işte  Nede olsa tarzı rammsteinla aynı  Smiley

hard_rock 08.09.2007 10:30:09
fena diğil işte çok iide denemez

yide zaten sen punk rocker değilmisin marilyn metal yapan yapan bi abimiz  gayettte başarılı ve çok sıkı şarkıları olan bi insan fena değil nasıloluıyo anlamadım...tazr meselesi tabi saygı duyarız....

Rockium 08.09.2007 10:32:22
Ne metali  Cheesy
Geçiniz,bir kaç şarkısı iyidirki onlarıda nasıl yapmış anlamış değilim kesin bir şeylik vardır,geçen davulcusu bir sürü pisliğini açığa çıkarmıştı,"Reklam" yapıyor diye
  Grin

neorammstein 08.09.2007 16:00:49
saint klibi  Shocked      =7

neorammstein 15.09.2007 02:43:29
metal dinlerim ama bu adamın şarkıları berbat hiç sevmiyorum
her metal grubuna aynı yorumu yapıosun sanki =) 

let_s_dance 15.09.2007 02:55:29
metal dinlerim ama marilyn asla metal degil

sound_of_silence 21.09.2007 18:09:33
Tipinde hayır olmasada dinledğim kişi klipleride güzel Grin Grin

metalik siyah 09.10.2007 09:02:25
__**tAm bİr gÖthİc Çi aDaM Ya Grin GrinÇoOoK SuPeRrR...***

Easy Rider 18.10.2007 10:39:08
Ne tür müzik yaptığını anlayamadığım insan dışı varlık..

BloodLine 19.10.2007 03:13:16
"Manson palyaçodur, Rammstein baba"

Recep Tayyip Erdoğan

let_s_dance 19.10.2007 14:03:37
"Manson palyaçodur, Rammstein baba"

Recep Tayyip Erdoğan
hahaha süper ya  Grin Cheesy Grin

mubishh 21.10.2007 05:21:58
MANSONU RAMMSTEINLE EŞLEŞTİRMEYE GEREK BİLE YOK Cheesy ZATEN AMAÇLAR BİLE FARKLI. MANSONUN YAPISI COK İLGİNC GELİYOR BANA! Bİ RÖPORTAJINI OKUDUM! ''SİZ ŞEYTANA MI TAPIYORSUNUZ_?'' GİBİ Bİ SORU GELİYOR.CVP:''ŞAYTAN KİM YAA,BEN ŞEYTANDANDA KÖTÜYÜM!'' BU ADAMA SATANİST BİLE DİYEMEYİZ Bİ EŞİ DAHİ YOK YANİ
''NE OLURSAN OL BANANE MÜZİĞİN VE SESİN ÖLÜM MAKİNASI BE ADAM'' DER GECERİM BEN Cheesy

neorammstein 10.11.2007 14:22:10
hayata bakış açısı ve tipler çokda umrumda değil açıkcası =)  yaptıkları müzik türleri açısından rammstein ve m.manson u kıyaslıyabiliriz aslında Ama Rammstein ın bir albümü M.M nın bütün albümlerine eş değerdir bence  Smiley

K1NGEFER 11.11.2007 01:02:36
tabiki rammsteinla MM'ı karşılaştırmak olmaz biri hoca dieri çömez kalır zaten MM'ın da bikaç şarkısı dinlenir ama sürekli dinlenilebilir biri olduunu düşünmüorm ama tabiki kimsenin dinlediine karışamam dinlein ama sırf onu dinlemein Smiley

mutsuz cennet 13.11.2007 12:09:39
 Shocked Shocked süüperr abi yha bu adammmmm Undecided

devilkontes 14.11.2007 00:55:17
bu adam farklı ve farklı olmsı ınsanları cekıo ama sevıorum yanii onu sesıde tabıki gsel

Dead_Dead 24.11.2007 02:12:01
Saçmalık...

rockisdead 24.11.2007 03:42:27
adam  manyaxx :Dmüzigi olaganüstüü!

bengurbuz 24.11.2007 04:18:44
başarılı ama pek dinlemem dinleyenlerede saygıım sonsuzdur

Brainiac 24.11.2007 08:46:46
Son albüm hem rezalet hem mükemmellik olgularını aynı anda barındırıyıor. =D
Dinlenebilir, dinlenemez =D Yani hem olabilir hem olamaz =D

Cruelty.Piggy 06.01.2008 04:40:45
rock tarihinin en büyük isimlerinden biri.. Geçmişide bi felaket   şeytan
öyle bi gırtlakda kimsede yok.. sesi güzel değil o kadar ama çok güçlü ve değişik.. taparım kendisine..

Toksin 06.01.2008 12:20:01
sesi gerçekten çok farklı polifonik gibi  Smiley  geçmişiyse hakkatten çok kötü hatta birinden 'eger kendimi müzige vermemiş olsaydım şu anda bir seri katil olurdum' gibi bişeyler söyledigini duymuştum    Undecided

irem 22.01.2008 10:26:50
ya öyle demeyin japonyadaki turnesinde röplerde o kadar süperdiki
diyo işte insanlar tipimi beğenmiyor falan tiksiniyorlar cart curt ama bu benim tarzım ve mutluyum filan dedi o kadar içtendiki Roll Eyes
ben seviyorum klipleri biraz delü ama parçaları güzell rock is dead kuduruk bişey Cheesy

neorammstein 22.01.2008 10:46:17
ya öyle demeyin japonyadaki turnesinde röplerde o kadar süperdiki
diyo işte insanlar tipimi beğenmiyor falan tiksiniyorlar cart curt ama bu benim tarzım ve mutluyum filan dedi o kadar içtendiki Roll Eyes
ben seviyorum klipleri biraz delü ama parçaları güzell rock is dead kuduruk bişey Cheesy
iyi teşhis etmiş

.:Nephthys:. 23.01.2008 09:12:07
son albümü eat me drink me'deki  Heart Shaped Glasses sarkısının klibini izlediyseniz adamın gercekten farklı olduğunu görmüssünüzdür ztn şok gecirmiştim izlediğimde...!

metalci_yasin 31.01.2008 11:43:25
ARKADAŞLAR BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNÜN BU ADAM SATANİST YAAA NASIL BU KADAR SEVEBİLİRSİNİZ
EĞER SATANİST OLDUĞUNA İNANMIYORSANIZ GİRİN İNTERNET SİTESİNE ANLARSINIZ

Register or Login
www.marilynmanson.com

Cruelty.Piggy 31.01.2008 11:46:32
işte bu kadar basitsin.. insanları dinlerine göre yargılıyorsun.. o zaman black/death hiç dinleme sen.. o satanist bende satanistim benide sevmeyin o zaman..

Toksin 31.01.2008 13:34:16
metalci_yasin abi ben anlamıyorum seni adamı satanist diye yadırgıyosan dinlemiyosan sen neden buraya üyesinki anlamıyorum marlyn manson sesi çok iyi çok güçlü ve güzel olan bi sanatçıdır ayrıca sitenin nesi satanis oldugu kanısına varmanı sagladı ben onuda anlamadım ama neyse..... headbang

ßurcu 31.01.2008 13:44:35
adamın sesi ve şarkıları süper bence onun dışında kişiliği yada dini beni ilgilendirmio

kurena(: 08.02.2008 04:24:59
yüzüne bakılmadan dinlenilmesi gereken kişi Cheesy ama yüzü ve müziğide çok uyuşuyor tam cukk olayı Cheesy bilmiyorum ama çoğunluk coverlarıyla hatırlar ve bilir personal jesus, sweet dreams(!)] gibi kendisinin de beğenilesi şarkıları vardır...şarkıları kadar kliplerid dikkat çekici Grin kendiside akıllı ama arızalı bir tip çocukluğu falan..belkide tüm bu geçmişi bugünki başarılarnın başlangıcı olmuştur Grin seviyorum dinliyorum hatta nirvana lithium cover süper olmuş Grin kinderfeld tavisiye ederim Wink

ghostcity(*_*) 08.02.2008 05:05:47
şarkıları çok  iyi
kişiliği  için bişiy  diyemem 
ama  marilyn manson satanist  deil bunu  çok  iyi  biliyorm

Cruelty.Piggy 08.02.2008 09:45:54
Şarkıları tabii ki güzel ama inanılmaz sevmiyorum açıkçası şarkılarını.. Benim asıl hayran olduğum nokta karakteri , berbat bi geçmişi olmasına rağmen hala bu durumlara gelebilmesi en önemliside bu kadar cesur oluşu..

Sayfa: [ 1 ] 2