|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Dig We all have a weakness But some of ours are easier to identify. look me in the eye, And ask for forgiveness. We'll make a pact to never speak that word again. Yes, you are my friend. We all have something that digs us, At least we dig each other. So when weakness turns my ego up I know you'll count on the me from yesterday. If i turn into another Dig me up from under what is covering The better part of me. Sing this song Remind me that we'll always have each other When everything else is gone. We all have a sickness That cleverly attaches and multiplies No matter how we try. We all have someone that digs at us, At least we dig each other. So when sickness turns my ego up I know youíll act as a clever medicine. If i turn into another Dig me up from under what is covering The better part of me. Sing this song! Remind me that we'll always have each other When everything else is gone. Ok, each other when everything else is gone Kaz(Mak) Hepimizin güçsüz bir yanı var Ama bazılarımızı anlamak daha kolay,gözlerime bak Ve af dile Bu sözü bir daha asla söylememek için anlaşacağız Evet,sen arkadaşımsın Hala kazacak birşeylerimiz var En azından birbirimizi kazarız Güçsüzlük egomu yükselttiğinde Biliyorum beni dünden sayacaksın Eğer başka birine dönüşürsem Benim üzerimi örtenden kazıp çıkar Daha iyi tarafımı Bu şarkıyı söyle Her zaman birbirimize saip olacağımızı hatırlat bana Herşeyi kaybettiğimizde Hepimizin hasta bir yanı var Zekice bağlanan ve çoğalan Nasıl denediğimizin bir önemi yok Hala bizi kazacak birileri var En azından birbirimizi kazarız Hastalık egomu yükselttiğinde Biliyorum etkili bir ilaç gibi olacaksın Eğer başka birine dönüşürsem Benim üzerimi örtenden kazıp çıkar Daha iyi tarafımı Bu şarkıyı söyle Her zaman birbirimize saip olacağımızı hatırlat bana Herşeyi kaybettiğimizde Evet,birbirimiz her şey kaybolduğunda |
||
|
||
| Love Hurts Tonight we drink to youth And holding fast to truth I don't want to lose what i had as a boy My heart still has a beat But love is now a feat (As common as a cold day in la) Sometimes when i'm alone i wonder Is there a spell that i am under Keeping me from seeing the real thing Love hurts..... But sometimes it's a good hurt And it feels like i'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me 'cause without love i won't survive. I'm fettered and abused Stand naked and accused Should i surface this one man submarine I only want the truth So tonight we drink to youth I'll never lose what i had as a boy Sometimes when i'm alone, i wonder Is there a spell that i am under Keeping me from seeing the real thing Love hurts But sometimes it's a good hurt And it feels like i'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me 'cause without love i won't survive Love hurts, oh Love hurts Without love i won't survive Love hurts Without love i won't survive Aşk Yaralar Bu gece gençliğe içiyoruz Ve hızla tutunmaya gerçeğe Gençken sahip olduklarımı kaybetmek istemiyorum Kalbim hala atıyor Ama aşk şimdi cesaret işi (Los angeles'ta soğuk bir gün kadar sık rastlanan) Bazen yalnızken merak ediyorum Etkisinde olduğum bir büyü mü var diye Gerçeği görmemi engelleyen Aşk yaralar Ama bazen güzel bir yaradır bu Ve hala yaşadığımı hissettirir Aşk şarkılar söyler Kötülükleri aşabildiğinde Bir kalbi vardır ve beni dener Çünkü aşksız hayatta kalamam Engellendim ve acı çektim Savunmasız kaldım ve suçlandım Su yüzüne çıkabilir miyim, bu tek kişilik denizaltıyla Sadece gerçeği istiyorum Ondandır bu gece gençliğe içiyoruz Gençken sahip olduklarımı asla kaybetmeyeceğim Bazen yalnızken merak ediyorum Etkisinde olduğum bir büyü mü var diye Gerçeği görmemi engelleyen Aşk yaralar Ama bazen güzel bir yaradır bu Ve hala yaşadığımı hissettirir Aşk şarkılar söyler Kötülükleri aşabildiğinde Bir kalbi vardır ve beni dener Çünkü aşksız hayatta kalamam Aşk yaralar, oh Aşk yaralar |
||
|
||
| Paper Shoes I fly I soar This i adore And then like a locomotive The sound of your sorrow comes I’m tired of the way it feels I only apologized to you to make you feel better But i think i’ve outgrown that horsehair sweater I’d rather be alone You’re about as reliable as paper shoes in bad weather But pain will roll off like water on feather You’d fly You’d soar But then like a locomotive The sound of your sorrow comes I’m tired of the way it feels I only apologized to you to make you feel better But i think i’ve outgrown that horsehair sweater I’d rather be on my own You’re about as reliable as paper shoes in bad weather But pain will roll off like water on feathers Kağıt Ayakkabılar Uçuyorum Süzülüyorum Bunu çok seviyorum Ve sonra lokomotif gibi Kederinin sesi geliyor Ne yönde hissettirdiğinden yoruldum Seni iyi hissettirmek için sadece özür diledim Ama sanırım at kılı kazağım küçük geliyor Yalnız olmayı tercih ederim Sen kötü havadaki kağıt ayakkabılar kadar sağlamsın Ama acı geçip gidecek,tüydeki su gibi Uçacaktı Süzülecekti Ama sonra lokomotif gibi Kederinin sesi geliyor Ne yönde hissettirdiğinden yoruldum Seni iyi hissettirmek için sadece özür diledim Ama sanırım at kılı kazağım küçük geliyor Kendi başıma olmayı tercih ederim Sen kötü havadaki kağıt ayakkabılar kadar sağlamsın Ama acı geçip gidecek,tüydeki su gibi |
||
|
||
| 11am Seven a.m. The garbage truck beaps as it backs up And i start my day thinking about what i've thrown away Could i push rewind? The credits traverse, signifying the end But i missed the best part Could we please go back to start? Forgive my indecision Then again, you're always first when no one's on your side But then again, a day will come when i want off that ride Eleven a.m. By now you would think that i would be up But my bedsheets shade the heat of choices i've made And what did i find? I never thought i could want someone so much Cause now you're not here and i'm knee deep in that old fear Forgive my indecision I am only a man Then again, you're always first when no one's on your side But then again, a day will come when i want off that ride Twelve p.m. and my dusty telephone rings Heavy head up from my pillow, who could it be? I hope it's you ------------------------------------------------------------------------ Saat Ögle Öncesi 11 Saat sabahin 7'si Cöpcü kamyonu korna caliyor geri döndügünde Ve ben cöp'e attiklarimi düsünmeye basliyorum (Zamani) geriye ala bilirmiyim? Krediler katediyor, sonu belirten Ama en güzel kismi kacirdim En basa dönüp yeniden baslaya bilirmiyiz lütfen? Kararsizligimi affet Diger yandan, sen daima ilk'sin senin tarafinda kimse olmadiginda Ama diger yandan, birgün gelecek bu seyahat'a bir son vermek isteyecegim Saat ögle öncesi 11 O arada yataktan kalktigimi saniyorsundur Ama yatak carsaflarim yaptigim kararlara gölge vuruyor Ve ne buldum? Birini bu kadar cok isteyecegimi hic düsünmezdim Sen burda yoksun diye o eski korkunun icindeyim Kararsizligimi affet Sadece bir erkegim Diger yandan, sen daima ilk'sin senin tarafinda kimse olmadiginda Ama diger yandan, birgün gelecek bu seyahat'a bir son vermek isteyecegim Saat gecenin 12'si Yastigimda bir agirlik var, kim ola bilir? Umarim sensindir... |
||
|
||
| Anna Molly A cloud hangs over This city by the sea I watch the ships pass And wonder if she might be Out there and sober As well from loneliness Please do persist girl It's time we met and made a mess I picture your face In the back of my eyes A fire in the attic A proof of the prize Anna molly Anna molly Anna molly A cloud hangs over And mutes my happiness A thousand ships come and sail me Back from distress Wish you were here I'm a wounded satellite I need you now Put me back together Make me right I picture your face In the back of my eyes A fire in the attic A proof of the prize Anna molly Anna molly Anna molly I'm Calling your name Up into the air Not one of the others could ever compare Anna molly Anna molly Wait There is a light There is a fire Illuminated attic Fate or something better I could care less Just stay with me a while Wait There is a light There is a fire Defragmenting the attic Fate or something better I could care less Just stay with me a while I picture your face In the back of my eyes A fire in the attic A proof of the prize Anna molly Anna molly An a a aa molly I'm Calling your name Up into the air Not one of the others could ever compare Anna molly Anna molly Wait There is a light There is a fire Defragmenting the attic Fate or something better I could care less Just stay with me a while ------------------------------------------------------------ Anna Molly Bir bulut asılı tepesinde Bu şehrin kıyısının Gemilerin geçişini izlerim ve merak ederim acaba o Orada mı,ve ayrılmış mı yalnızlığından Lütfen kal kızım,beni berbat edeceğin bir zaman bu Gözlerimin gerisinde durur suretin Çatıdaki yangın,ödülün kanıtı Anna molly,anna molly,anna molly Bir bulut asılı tepede Keser sesini mutluluğumun Bin tane gemi beni alıp götüremez derdimden Burada olsaydın keşke Yaralı bir uyduyum ben İhtiyacım var sana şimdi,beni onar,düzelt Gözlerimin gerisinde durur suretin Çatıdaki yangın,ödülün kanıtı Anna molly,anna molly,anna molly Adını haykırıyorum Havaya doğru Başka kimse benzemez sana Anna molly,anna molly anna Bekle,bir ışık var orada Bir ateş var aydınlatılmış tavanarasında Kader veya daha iyi bir şey,fazlasıyla önemsediğim Sadece benimle kal biraz daha Bekle,bir ışık var orada,bir ateş Tavanarasını birleştiren Kader veya daha iyi bir şey,fazlasıyla önemsediğim Sadece benimle kal biraz daha Bekle,bir ışık var orada,bir ateş Tavanarasını birleştiren Kader veya daha iyi bir şey,fazlasıyla önemsediğim Sadece kal benimle biraz daha |
||
|
||
| Are You In It's so much better When everyone is in are you in It's so much better When everyone is in are you in Ooooh..............are you in? It's so much better When everyone is in are you in It's so much easier When seafoam green is in fashion Ooooh..............are you in? Are you...are you........... Everybody in........... ----------------------------------------------- Sen Var Mısın? Bu çok daha iyi Herkesin katılması,sen var mısın? Bu çok daha iyi Herkesin katılması,sen var mısın?oooooh...........sen var mısın? Bu çok daha iyi Herkesin katılması,sen var mısın? Çok daha kolay Deniz köpürdüğündeee yeşil halinde Ooooh.............sen var mısın? Ya sen...ya sen......... Herkes dahil buna........... |
||
|
||
| Paper Shoes I fly I soar This i adore And then like a locomotive The sound of your sorrow comes I’m tired of the way it feels I only apologized to you to make you feel better But i think i’ve outgrown that horsehair sweater I’d rather be alone You’re about as reliable as paper shoes in bad weather But pain will roll off like water on feather You’d fly You’d soar But then like a locomotive The sound of your sorrow comes I’m tired of the way it feels I only apologized to you to make you feel better But i think i’ve outgrown that horsehair sweater I’d rather be on my own You’re about as reliable as paper shoes in bad weather But pain will roll off like water on feathers -------------------------------------------------------------- Kağıt Ayakkabılar Uçuyorum Süzülüyorum Bunu çok seviyorum Ve sonra lokomotif gibi Kederinin sesi geliyor Ne yönde hissettirdiğinden yoruldum Seni iyi hissettirmek için sadece özür diledim Ama sanırım at kılı kazağım küçük geliyor Yalnız olmayı tercih ederim Sen kötü havadaki kağıt ayakkabılar kadar sağlamsın Ama acı geçip gidecek,tüydeki su gibi Uçacaktı Süzülecekti Ama sonra lokomotif gibi Kederinin sesi geliyor Ne yönde hissettirdiğinden yoruldum Seni iyi hissettirmek için sadece özür diledim Ama sanırım at kılı kazağım küçük geliyor Kendi başıma olmayı tercih ederim Sen kötü havadaki kağıt ayakkabılar kadar sağlamsın Ama acı geçip gidecek,tüydeki su gibi |
||
|
||
Oil And Water You and i are like oil and water We've been trying, trying, trying Ohhhhhhh... to mix it up. We've been dancing on a volcano. And we've been crying, crying, crying Ohhhhhhh... over blackened souls. Babe, this wouldn’t be the first time. It will not be the last time. There is no parasol that could shelter this weather. I been smiling with anchors on my shoulders But i’ve been dying, dying, dying Ohhhhhhh... to let them go Babe, this wouldn’t be the first time. It will not be the last time. There is no parasol that could shelter this weather. Babe, this wouldn’t be the first time. It will not be the last time. We tried to believe everything would get better. We've been lying to each other. Hey babe, let's just call it, call it, Call it, oil and water. Oil and water (Wouldn't be the first time) Oil and water (Wouldn't be the first time) Oil and water (Wouldn't be the first time) Oil and water (Wouldn't be the first time) ------------------------------------------------- Yağ Ve Su Sen ve ben,yağ ve su gibiyiz Deniyoruz,deniyoruz,deniyoruz Ohhhhhh....karıştırmayı.. Bir yanardağ üstünde dans ediyoruz. Ve ağlıyoruz,ağlıyoruz,ağlıyoruz Ohhhhhh...karalanan ruhlar üzerine.. Bebek,bu İlk kez olmadı.. Son kezde olmayacak. Bu havayı koruyabilen hiçbir güneşlik yoktur Omzumdaki çapalarla gülümsüyorum. Ama ölüyorum,ölüyorum,ölüyorum Ohhhhh....gitmelerine izin vermek için.. Bebek,bu İlk kez olmadı.. Son kezde olmayacak. Bu havayı koruyabilen hiçbir güneşlik yoktur Bebek,bu İlk kez olmadı.. Son kezde olmayacak. Herşeyin daha iyi olacağına inanmayı denedik. Birbirimize yalan söylüyoruz Hey bebek,hadi sadece onu diyelim,diyelim Diyelim.yağ ve su Yağ ve su(İlk kez olmadı) Yağ ve su(İlk kez olmadı) Yağ ve su(İlk kez olmadı) Yağ ve su(İlk kez olmadı) |
||