|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Bittersweet I'm giving up the ghost of love Aşkın hayaletini bırakıyorum In the shadows cast on devotion Sadakatin üzerine düşen gölgelere She is the one that I adore Taptığım kişi o Creed of my silent suffocation Sessiz boğuluşumun inancı Break this bittersweet spell on me Üzerimdeki hem iyi hem de kötü olan büyüyü boz Lost in the arms of destiny Kaderin kollarında kaybolan Bittersweet (Hem iyi hem de kötü I won't give up Pes etmeyeceğim I'm possessed by her Ele geçirildim onun tarafından I'm wearing a cross Bir haç giyiyorum She's turning to my god O benim İlah’ım oluyor Break this bittersweet spell on me Üzerimdeki hem iyi hem de kötü olan büyüyü boz Lost in the arms of destiny Kaderin kollarıda kaybolan Break this bittersweet spell on me Üzerimdeki hem iyi hem de kötü olan büyüyü boz Lost in the arms of destiny Kaderin kollarıda kaybolan Bittersweet Hem iyi hem de kötü I want you Seni istiyorum [I'm only wanting you] Sadece seni istiyorum And I need you Ve sana ihtiyacım var [I'm only needing you] Sadece sana ihtiyacım var Break this bittersweet spell on me Üzerimdeki hem iyi hem de kötü olan büyüyü boz Lost in the arms of destiny Kaderin kollarıda kaybolan Break this bittersweet spell on me Üzerimdeki hem iyi hem de kötü olan büyüyü boz Lost in the arms of destiny Kaderin kollarıda kaybolan Bittersweet Hem iyi hem de kötü |
||
|
||
| Seeman Komm in mein boot Ein sturm kommt auf Und es wird nacht Wo willst du hin So ganz allein Treibst du davon Wer hält deine hand Wenn es dich Nach unten zieht Wo willst du hin So uferlos Die kalte see Komm in mein boot Der herbstwind hält Die segel straff Jetzt stehst du da an der laterne Mit tränen im gesicht Das tageslicht fällt auf die seite Der herbstwind fegt die straße leer Jetzt stehst du da an der laterne Hast tränen im gesicht Das abendlicht verjagt die schatten Die zeit steht still und es wird herbst Komm in mein boot Die sehnsucht wird Der steuermann Komm in mein boot Der beste seemann War doch ich Jetzt stehst du da an der laterne Hast tränen im gesicht Das feuer nimmst du von der kerze Die zeit steht still und es wird herbst Sie sprachen nur von deiner mutter So gnadenlos ist nur die nacht Am ende bleib ich doch alleine Die zeit steht still Und mir ist kalt ---------------------------------------------- Denizci Tekneme gel Bir fırtına yükseliyor Ve gece oluyo Nereye gitmek istersin Tamamiyle yalnız Uzaklara sürükleniyorsun Elinden kim tutar Seni aşağıya çektiğinde Nereye gitmek istersin Soğuk deniz sınırsızdır Tekneme gel Sonbahar rüzgarı Yelkeni gergin tutar Fenerin yanında duruyorsun şimdi Yüzündeki gözyaşlarıyla Günışığı kıyıya düşer Sonbahar rüzgarı sokakları süpürür Fenerin yanında duruyorsun şimdi Yüzünde gözyaşların var Akşam ışığı gölgeleri kovar Zaman hareketsiz duruyor ve sonbahar oluyor Tekneme gel Dümenci özlem duyuyor Tekneme gel Ben en iyi denizciydim Fenerin yanında duruyorsun şimdi Yüzünde gözyaşların var Ateşi mumdan alırsın Zaman hareketsiz duruyor ve sonbahar oluyor Onlar sadece annenin tekerlek parmağı Sadece gece bu kadar acımasızdır Sonunda yalnızlığa terkedildim Zaman hareketsiz duruyor Ve ben üşüyorum Üşüyorum... |
||
|
||
| O Fortuna O fortune, Just as the moon You vary your state Always increasing Or decreasing The detestable life Now difficult And then easy With your games sharpens Poverty, Power Dissolves like ice. Often great And empty, Your revolving wheel An evil state, Vain health Always dissolving, Concealing And veiled You also strive for me Now by game, A lost shirt I guiltily take because of you. Often my health And my virtue Are now contrary for me, Affected And defective Always in torment In this hour Without delay Take the pulse of my heart, Which through fate, She overthrows my strength Weep all of you with me. -------------------------------------- Ey Talih Ey talih, Ay gibi Değişkensin, Hep büyüyen Ve küçülen; Menfur hayat Önce zulmeder Sonra teselli eder, Zihnin görüşüne göre; Fakirlik Ve kudreti Buz gibi eritir. Talih, canavar Ve boş, Sen çark-ı felek, Sen kötüsün, Servet geçicidir Ve daima kaybolur, Gölgeli Örtülü Bana da zarar veriyorsun; Şimdi oyun süresince Çıplak sırtımı Senin kötülüğüne teslim ediyorum. Talih, sağlıkta Ve erdemde, Bana karşıdır, Güdülen Ve sindirilen, Daima esarette. O halde şu saatte Gecikmeksizin Titreyen tellere vurun; Madem ki kader Güçlü kimseyi yere çalıyor, Herkes benimle birlikte ağlasın |
||
|
||
| Life Burns! We break our enemies with fear And we've seen how the tears come around We built our confidence on wasteland We've seen how the walls come down Life burns! [nakarat] A man dies like a butterfly Life burns from the touch of the reaper All things must pass One love is a crooked lie The world lies in the hand of evil And we pray it would last Life burns! We have no sympathy for the lost souls We've chosen the path of disgrace We give this life to our children And teach them to hate this place [nakarat] A man dies like a butterfly Life burns from the touch of the reaper One love is a crooked lie The world lies in the hand of evil x5 [nakarat] x2 Life burns! x3 ---------------------------------------------------- Hayat Yanar! Düşmanlarımızı korkuyla yeniyoruz Ve gözyaşlarının nasıl aktığını gördük Güvenimizi mahvolmuşların üzerine kurduk Duvarların nasıl düştüğünü gördük Hayat yanar Bir adam kelebek gibi ölür Hayat, biçenin dokunuşuyla yanar Herşey geçmeli Tek aşk sahte bir yalandır Dünya şeytanın ellerinde yatar Ve sürmesi için dua ederiz Hayat yanar! Kayıp ruhlara hiç sempatimiz yok Rezilliğin yollarını seçtik Bu hayatı çocuklarımıza veriyoruz Ve bu yerden nefret etmeyi öğretiyoruz Bir adam kelebek gibi ölür Hayat biçenin dokunuşuyla yanar Tek aşk sahte bir yalandır Dünya şeytanın ellerinde yatar Hayat yanar! |
||
|
||
| I Don't Care (Ft. Adam Gontier) Try to make it through my life, in my way, there's you I try to make it through these lies, that's all i do Just don't deny it Just don't deny it and deal with it, yeah Just deal with it You try to break me, You wanna break me...bit by bit, That’s just part of it If you were dead or still alive I don't care, i don't care And all the things you left behind I don't care, i don't care I try to make you see my side Always trying to stay in line But your eyes see right through That's all they do I'm getting tired of this shit I've got no room when it's like this What you want of me just deal with it (Nothing can care about, nothing can care about) (You won't be there for me, you won't be there for me) If you were dead or still alive I don't care, i don't care And all the things you left behind I don't care, i don't care [i don't care ----------------------------------------------- Umrumda Değil Hayatım boyunca onu düzeltmeye çalıstım, benim yolumda, buradasın Bu yalanlar sayesinde onu düzeltmeye çalıştım, hepsi bu ben yaptım Sadece inkar etme Sadece inkar etme ve onunla paylaş, evet Onunla paylaş Sen beni mahvetmeye çalıstı Sen beni mahvetmek istedin...parça parça Bu sadece onun bir bölümü Ölü veya hala yaşıyor olsanda Umrumda değil, umrumda değil Ve geride bıraktığın hersey Umrumda değil, umrumda değil Seni benim yanımda görmeye çalıstım Her zaman çizgide kalmaya çalıstım Ama gözlerin arasından doğruyu gördü Yaptıkları herşey bu Bu saçmalıklardan yorulmaya başladım Benim bunun gibi bir fırsatım yok Ama sen sadece benm paylaşmamı istiyorsun Peki Ölü veya hala yasıyor olasanda Umrumda değil, umrumda değil Geride bıraktığın herşey Umrumda değil, umrumda değil Ölü veya hala yasıyor olasanda Umrumda değil, umrumda değil Geride bıraktığın herşey Umrumda değil, umrumda değil Ölü veya hala yasıyor olasanda Umrumda değil, umrumda değil Geride bıraktığın herşey Umrumda değil, umrumda değil |
||
|
||
| How Far My life is a circle No beginning and no end It's always repeating A trail i defend A misunderstanding That can't be erased like a file I've got all i wanted But still i'm not satisfied ------------------------------------- Ne Kadar Uzak Hayatım bir çember Başlangıcı ve sonu yok Hep tekrar ediyor Savunduğum bir iz Bir anlaşılmamazlık Bir dosya gibi silinemez Ne istediysem sahibim Ama hala tatmin olmadım Daha ne kadar gideceğim ve sabrımı ve gururumu araştıracağım Ne kadar kendime hayatımın ayrıcalıkları hakkında yalan söyleyeceğim Böyle dolanacak Ki ben ölene kadar Ve karanlık beni alana kadar Benimle beraber Neden hayatımda alabileceğimin en fazlasını almışken mutsuzum? Hayatım çok durağan Hava almıyorum Hapisanem bedenim Bir fabl kadar yanlışım Bu övülüyor Günahı için Bir keresinde ışığı takip etmeyi denedim sonra Sürtükler ayaklarıma yapıştı Beni aşağı çektiler,aşağıya Daha ne kadar gideceğim ve sabrımı ve gururumu araştıracağım Ne kadar kendime hayatımın ayrıcalıkları hakkında yalan söyleyeceğim Böyle dolanacak Ki ben ölene kadar Ve karanlık beni alana kadar Benimle beraber How far will i go to and search my respect and my pride How long will i lie to myself about the privilege of my life That turns around 'till i die And take the dark With me Why am i sad when i have more that i ever had? My life is too stable I get no air My jail is my skin I'm false like a fable That is being praised For it's sin Once i am trying to follow the light then The bitch grips my feet Pulls me down, underneath How far will i go to and search my respect and my pride How long will i lie to myself about the privilege of my life That turns around 'till i die And take the dark With me |
||
|
||
| Faraway Vol.2 There is something in the way You're always somewhere else Feelings have deserted me To a point of no return I don't believe in god But i pray for you Don't you slip away from me It's you i live for Don't you leave no Don't you slip away from me I'm vulnerable to your love Don't let them get you Stay away from the sun It's too bright for you Your eyes getting blurry Still i'm crying your name I don't believe in god But i pray for you Don't you slip away from me It's you i live for Don't you leave no Don't you slip away from me I'm vulnerable to your love There is something in the way You're always somewhere else Feelings have deserted me To a point of no return So the light fades out And you're so close to lose it Don't you slip away from me It's you i live for Don't you leave no Don't you slip away from me I'm vulnerable to your love Don't you slip away from me It's you i live my life for Don't you slip away from me I'm vulnerable to your love Don't you slip away ---------------------------------------- Çok Uzak Yolda birşey var Sen her zaman başka biryerdesin. Hislerim beni terk ediyorlar Dönüşü olmayan bir noktaya Tanrıya inanmam ama senin için dua edeceğim.. Benden kayıp gitme,senin için yaşıyorum,ayrılma Hayır benden kayıp gitme,senin aşkından kolay incirim Yolda birşey var Sen her zaman başka biryerdesin. Hislerim beni terk ediyorlar Dönüşü olmayan bir noktaya Bu yüzden ışıklar kararıyor ve kaybetmeye çok yakınsın Benden kayıp gitme,senin için yaşıyorum,ayrılma Hayır benden kayıp gitme,senin aşkından kolay incirim |
||
|
||
zaol
|
||
|
||
| rock4ever yazmış: Alıntı zaol ![]() bişi değil:) |
||
|
||
| Aşktan Başka Herşey& SOS(Anything but love) Tarafınla sınırlı ve sessizliğin tuzağında Sadece bir sahiplenme Sex mi yoksa sadece şiddet mi Saplantını doyuran Bana kırık bi hal bıraktın Acıyı yeterince uzun nerede bulabilirim Sonra uyuşuğum - sonra da kaybolurum O halde devam et beni hasta et Devam et ve ölene kadar korkut Bana anlat, bunu ben istedim Bana anlat, asla unutmam Bana aşktan başka herşeyi verebilirdin Aşktan başka herşeyi İnkar etmek mi istiyorsun Beni hiçbişeyle acıt Bi çeşit hasta tatmin Senin kafa ****mekten duyduğun Çıplak özüme kadar soyundum Aklımın en karanlık köşeleri senin Yaşadığın yer burası Nefes aldığın yer burası O halde devam et beni hasta et Devam et ve ölene kadar korkut Bana anlat, bunu ben istedim Bana anlat, asla unutmam Bana aşktan başka herşeyi verebilirdin Aşktan başka herşeyi İnanç yok Işık yok Beni yaşamaya mahkum et Beni yalana mahkum et İçimde ben ölüyüm O halde devam et beni hasta et Devam et ve ölene kadar korkut Bana anlat, bunu ben istedim Bana anlat, asla unutmam Bana aşktan başka herşeyi verebilirdin Aşktan başka herşeyi |
||