|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde Yara aldım bundan iki yıl önce Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle |
||
|
||
| Ay Ay ışığına vuruldum ben çok uzaklarda olsa da Sonumuzu bile bile seviştim ben artık gece hiç olmasa da Ay ışığına vuruldum ben başka dünya ya yansa da Çok zor geçen günün ardından uyurken ben Odam hep ışıksız kalmışsa da Bu ev artık yuva değil bütün eşyalar üstüste Terketmeden önce... |
||
|
||
| Vazgeçtim Dünyadan Nerde sözler of nerde yüreğim Ben de sevdim of sevmedi bilenim Ver elini sonsuza Al beni dünyadan of kalmadı sevenim Yürekler alınmaz pulla parayla Kim yenmiş kaderi duayla Gelinlik giymeden ışığı görmeden Bebeğimden önce vazgeçtim dünyadan Kaderi yenmeden utandım kendimden Daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan Nerden geldim of yolculuk nereye Belki söyler of sorarsam kadere Yok sevenim arzuyla Mezarlar bile küsmüş of kadınca ölene |
||
|
||
| Yağmurlar Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme |
||
|
||
| Sil Baştan Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak [2x] Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan sevmek gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak [2x] |
||
|
||
| Sigara Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler Kalbimden gelen sesler Hepsi bir orman oldu Bir kibritle yokoldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun |
||
|
||
| Bu Aşk Fazla Sana Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğun varlığın bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanırım sana Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsan da yanımda Bu aşk fazla sana |
||
|
||
| Kalbim Siyah beyaz bir film gibiydin herkes uyurken izlediğim Sevgilim benim çok özledim Her zaman gitmek istediğim tatil yerleri gibiydin Dergi sayfalarında hiç gidemediğim Bu bir masal başı iyi mutsuz sonlu Senle ben batı doğu ama dünya yuvarlak Kalbim ellerim kadar küçük değil Kalbim ellerim kadar küçük değil En çok sevdiğim şarkıydın herkesten çok sevildin Sevgilim benim çok özledim Ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı Hepsi kırıldı yapıştırdım Bu bir masal başı iyi mutsuz sonlu Senle ben batı doğu ama dünya yuvarlak Kalbim ellerim kadar küçük değil Kalbim ellerim kadar küçük değil Ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı Hepsi kırıldı yapıştırdım |
||
|
||
| İyi Gün Dostlarım Hangi gün hangi an üzülsem ağlasam Halime güldünüz Ne yapsam ne etsem olmadı anlayan Aşkı çok gördünüz Çekilin yanımdan gelmeyin üstüme İyi gün dostlarım tutmayın elimden Hangi gün hangi an bir omuz arasam Uzakta oldunuz Ne yapsam ne etsem olmadı anlayan Dostluğu çok gördünüz |
||
|
||
| Dünya Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya şişede şarap gibi Yorgun bir kadın gibi Yalnız mısın dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalanmısın dünya Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalanmısın dünya Bazen içime bıçak gibi saplanıp yara olduysan da Günler boyu kanayıp acıttıysan da Daha çocukken bile duvar gibi sert olduysan da Sana hiç küsmedim, hiç küsmedim dünya |
||
|
||
| Çakıl Taşları Benim çakıl taşlarım var irili ufaklı Kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım Çakıl taşlarım var her yerden topladığım Boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım Benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil Oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli Benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı Taktığım zamanlarda içini gösteren adeta Sen hiç “hiç” oldun mu, birden duruldun mu? Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? Düştün mü sen? Benim hiç boyanmamış dört duvarım var Çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim Benim hiç yıkılmamış duvarlarım var Dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta Sen hiç “hiç” oldun mu birden duruldun mu? Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? Düştün mü sen? Benim bir hikayem var sonunu yazmadığım Benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım Benim umudum var benim umudum Benim umudum var benim umudum |
||
|
||
| Yalnız konunun başında farkındaysan İngilizce parçaların Türkçe'ye uyarlanması deniliyor. Türkçe şarkıların sözlerinin siteye eklenmesi mümkün mü? |
||
|
||
| pardon görmemiişimm isterseniz başlığımı kapatabilirsinizz | ||
|
||
| şebnem ferah şimdi gel de kapat =) Türkçe parçaların sözlerini de eklesek ?? silinsin evet bu konu |
||