|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Age Of False Innocence Cut off the light, take a look There's nothing beyond but pain Suffer in the deepest void The flame of hope is gone What have i done? Denied the father and the son For a moment it seemed There's space beyond the spheres Aflame the night So clear and bright Unstable light (you've been sacrificed in fear) Now there's one thing for sure I'm not afraid anymore Day after day we've been fixed in this bowl for so long For ages we're captured in shells and crystallized walls Predestined or punished? by man or god? I cannot, i will not Deny it's false innocence I cannot, i will not The age of false innocence (take it away from me) (and) for a while astronomy has moved the earth And we've turned around the sun (sanctum officium) Has made me believe Has made me believe Has made me believe 'we know for sure you're lying Would you like to mess with holy science You know the fear of dying Would it be worth it to hear you crying' I've slaughtered truth and i've shattered my heart Far too long i have played with hellfire And science has turned into madness But i should have taken it higher So i feel, so i feel Like judas must have felt before That wednesday night near by the tree I cannot, i will not Deny it's false innocence I cannot, i will not The age of false innocence (take it away from me) Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part so we bleed in the name of god Don't believe in their eternity We're still held in blindness And i've been turned into a liar If there is no heaven there won't be release I cannot, i will not Deny it's false innocence (i cannot) i will not The age of false innocence (i cannot) i will not Deny it's false innocence (i cannot) i will not The age of false innocence (take it away from me) Sahte Masumiyet Zamanı Işığı kapat Ve bak Acıdan başka birşey yok En derin yoklukta acı çekerken Umudun ışığı kayboldu Ben ne yaptım? Baba'yı Ve oğul'u reddederek... Yıldızlardan sonra uzayın varlığı Mümkün göründü Geceyi ateşe Ver Çok saf Ve parlak Kontrolsüz ışık (Korkuyla feda ettiğin) Şimdi tek şeyden eminim Artık korkmuyorum Gün be gün bu kadehin içine daha fazla saplandık Asırlardır kabuklar Ve kristal duvarlar arasında kısılı kaldık Takdir edilmiş yada cezalandırılmış? insan mı tanrı m yapıyor bunu? Yapamam, inkar edemem Bu sahte masumiyeti Yapamam, inkar edemem Sahte masumiyet zamanı (Onu benden al) (Ve)bir zamanlar astronomi dünyayı hareket ettirirdi Ve biz güneşin etrafından dolanırdık (Sanctum officium)[kutsal kurum/kilise] İnanmamı sağladı Eminiz yalan söylüyorsun Kutsal ilimle dalga geçmek ister misin? Ölüm korkusunu bilirsin Senin ağlarken dinlemeye değer mi? Gerçeği katlettim Ve kalbimi parçaladım Uzun zamanlar cehennem ateşiyle oynadım Ve bilim delilik oldu Ama onu yüceltmem gerekirdi Öyle hissettim, öyle hissettim Yahuda'nın hissettiği gibi O çarşamba günü ağacın yanında Yapamam, inkar edemem Bu sahte masumiyeti Yapamam, inkar edemem Sahte masumiyet zamanı (Onu benden al) Gün be gün şükranla daha fazla acı çekeceğiz Takdir bizim parçamız Ve tanrı adına kanarız Onların sonsuzluğuna inanma Hala gözlerimiz bağlı Ve ben bir yalancı oldum Eğer cennet yoksa beraat ta yok Yapamam, inkar edemem Bu sahte masumiyeti Yapamam, inkar edemem Sahte masumiyet zamanı Yapamam, inkar edemem Bu sahte masumiyeti Yapamam, inkar edemem Sahte masumiyet zamanı (Onu benden al) |
||
|
||
| A Past And Future Secret Oh, i haven't been here for a while In blindness and decay The circle's been closed, now My song of the end I've seen it all Listen crowd I'll tell you everything Though i have to say I don't know much Talking about a past And future secret Most called him once And future king Far back in the past I saw his ending Long before it started I knew his name He's the one who took the sword Out of the stone It's how that ancient tale began I hear it in the cold winds My song of the end I had seen it in my dreams My song of the end I can't stop the darkening clouds I feel cold When i cry out for the bark Take him back to avalon Dwell on for a new age So long sleep well my friend Take him back to avalon I will wait and guard The future king's crown My song of the end It was nice but now it's gone My song of the end It was fixed the whole time My song of the end I saw it all Geçmiş Ve Geleceğin Sırrı Bir süredir burada diildim Bu körlüğün ve çürümenin kapalı çemberinde Şimdi Şarkımın sonunda Bütünüyle onu gördüm Dinleyin millet Size herşeyi anlatacağım Çok bilmeme rağmen söylemek zorundayım Geçmiş ve geleceğin sırrı hakkında konuşacağım Bir keresinde çok çağırdı geleceğin kralını Uzakta,eskide benim sonunu gördüğüm geçmiş O başlamadan önce ben onun adını biliyordum O kılıcı taştan alan tek kişi O eski hikayenin nasıl başladığı ile ilgili soğuk rüzgarları duydum Şarkımın sonunda Onu düşlerimde görmüştüm Şarkımın sonunda Bulutların kararmasını durduramıyorum Havlamamak için bağırdığımda soğuğu hissettim Virüsü geri getirdi Yeni bir dönem için yaşa Benim arkadaşım uzun bir uyku Virüsün geri getirdiği Ben bekleyeceğim ve gelecek kral tacını koruyacağım Şarkımın sonunda Güzeldi ama şimdi bitti Şarkımın sonunda Tüm zaman ayarlandı Şarkımın sonunda Onu tamamiyle gördüm |
||
|
||
| Another Holy War I am god The only one I will bring back Freedom to your heart You won't believe That blind can see Noone else before me ever knew The way to paradise For another bloody crime I shall return I am your light on through the night Why am i born Will i fail to rise again Another crucifixion for Another holy war Can't stop what's going on Sooner or later you must understand My words bring freedom And rescue for man What else, To call me your messiah Oh, i wish there could be another way Cross and nails are already prepared My sell out Waits till i'm crucified I will die before my vision ends Wait for the dawn To take me away What will be if i fail Another golden calve Never, never ending Pain and agony Hit me, nail me make me god Bir Başka Kanlı Suç Ben tanrı'yım Tek olan Geri getireceğim Özgürlüğü kalbine İnanmıyacaksın Körün görebildiğine Benden önce başka hiç kimse bilmiyordu Cennete giden yolu Bir başka kanlı suç için Döneceğim Gecenin arasında senin ışığınım Neden doğdum Yeniden yükselmek için düşecek miyim Bir başka çarmıha germe Bir başka kutsal savaş için Ne oluyorsa durduramıyorum Er ya da geç anlamalısın Kelimelerim özgürlük ve kurtarış Getiriyor insan için Daha başka Mesih'i aramak için Oh keşke bir başka yolu olabilseydi Haç ve çiviler hazırlandı Satışım Çarmıha gerilinceye kadar bekler Görüntüm bitmeden önce öleceğim Şafağı bekle Beni almak için Başaramazsam ne olacak Bir başka altın buzağı Asla asla bitmeyen Acı ve ızdırap Vur bana çiviyle beni tanrı yap |
||
|
||
| Ashes To Ashes Taste the poison Feel that this is life Hallowed be the game Of life and innocence God's waiting for him Join us at the road to fate There are no two paths Feel the pain Which steps into his life Agony He'll be crucified Death awaits Knocking at his door Agony Leave him The clock will strike the end Hell or heaven Reflect and fade away Ashes to ashes, dust to dust The life clock strikes and you obey Like a candle light that fades Ashes to ashes, dust to dust When the life clock strikes you will obey Time isn't here to stay Ashes to ashes, dust to dust The life clock strikes and you obey A light shows the right way Morning is whispering in my head Too late to say goodbye Too late The last breath's done Deliverance at all He's born to find this end I am the one The one who's calling Obey my call to the cemetary And don't be afraid To step into the dark Be sure that my voice Will take you home Ashes to ashes, dust to dust The life clock strikes and you obey Like a candle light that fades Ashes to ashes, dust to dust When the life clock strikes you will obey Time isn't here to stay No hope he'd waited so long This can't be god's will He surrendered long ago There was no real chance Ashes to ashes and dust will be dust Ashes to ashes, you all will be dust again The clock had struck the end Up to heaven Reflexions fade away Taste the poison Feel that this is life Hallowed be the game Küle Karşı Kül Zehrin tadı Bu hayatı hissettirir Bu oyunu kutsallaştırır Hayat ve masumluk Onun için tanrının bekleyişi Yolda nefretle bize katıl İki patika yok Acıyı hisset Hayatındaki hangi adımlar Sancı Çarmıha gerilip Ölümü bekler Kapısını çalar Sancı Onu bırak Saat vurur ve son Cehennem ve cennet Uzağa yansır ve solar Küle karşı kül, toza karşı toz Hayat saati vurur ve itaat edersin Bir mum sev ışıkta solar Küle karşı kül, toza karşı toz Ne zaman hayat saati vurur ve itaat edersin Durma zamanı değil Küle karşı kül, toza karşı toz Hayat saati vurur ve itaat edersin Bir ışık doğru yolu gösterir Sabah kafamdaki fısıltı Hoşça kal demek için çok geç Çok geç Son soluğunu yaptı Tüm kurtuluş Sonunda yanmayı buldu Ben bir Bir kişiyi arıyorum Mezarlıkta ki çağrıma itaat et Ve korkma Karanlığa bir adım Sesime güven Evini kirala Küle karşı kül, toza karşı toz Hayat saati vurur ve itaat edersin Bir mum sev ışıkta solar Küle karşı kül, toza karşı toz Ne zaman hayat saati vurur ve itaat edersin Durma zamanı değil Umut etme daha çok bekleyecek Bu tanrının yapabileceği değil Çok önce teslim oldu Gerçek hayaller değildi Külle karşı kül, ve toza olacak toz Küle karşı kül, sen toz olacaksın tekrar Saat vurdu ve son Cennete Solarak doğruya dönüşmeler Küle karşı kül, toza karşı toz Hayat saati vurur ve itaat edersin Bir mum sev ışıkta solar Küle karşı kül, toza karşı toz Ne zaman hayat saati vurur ve itaat edersin Durma zamanı değil Küle karşı kül, toza karşı toz Hayat saati vurur ve itaat edersin Bir ışık doğru yolu gösterir Zehrin tadı Bu hayatı hissettirir Bu oyunu kutsallaştırır |
||
|
||
| Black Chamber I am lost in the black chamber There's no way to turn back It takes me down forevermore And death would be so sweet I'm possessed by the old creature Who had planned all To take my soul Too late for me In my hands It liest i thought But i failed Now he's in me My soul is lost In his black chamber I'm gone Siyah Oda Siyah odada kayboldum Ve geri dönüş yok Beni sonsuza dek düşürecek Ve ölüm çok tatlı gelecek Yaşlı yaratık beni ele geçirdi Herşeyi planladı Ruhumu almak için Benim için çok geç artık Ellerimde Yattığını sandım Ama başaramadım Ve şimdi içimde Ruhum kayboldu Onun siyah odasında Ben gittim |
||
|
||
| Guardian Of The Blind Extermination thunder the strange one is Back again Lost by our only power it's aura will grind us Out forever Fall into a dark dream that we got once The part it's real you won't believe We're watching our own agony many years ago Seven little children stand against the ghost Believing is the answer but you've lost before Find back to your infancy it's time to die I've been the herdsman you've been my sheep I find taste on lampskin everything's allright Killing for the thirst for small children sweat I give them illusions to raise their fear Hear the crying dying child it's music to my ears Feel the sweetness of it's death everything's allright But there's a new feeling i've never known There must be a third one a mighty guardian Guardian, guardian, guardian of the blind Now it feel the curse of heaven Guardian, guardian, guardian of the blind Now it feel the curse of the child Dark is it's world. and lonely we're reaching it Again Fear our returning visions to madness we'll Fall If we can't kill the beast forever We must die now One has blown his life away Once we were a circle fighting hand in hand Our weapons were illusions to let it feel the pain By the sweet taste of our live it call us back again We'll find the answer it's time to die By a ritual we've hurt it but we've not kill Little billy you must find your way Believe in you we ask for But where We can never find There must be a sign for the Guardian of the blind Guardian, guardian, guardian of the blind Now it feel the curse of heaven Guardian, guardian, guardian of the blind Now it feel the curse Come to it's world following the sign Guardian, guardian, guardian of the blind Give us the help we're waiting for your sign Guardian, guardian, guardian of the blind Gardiyan, Gardiyan, Körün Gardiyanı Yok etme yıldırımı garip olanı döndü yine Bizim tek gücümüz tarafından Kaybedilmiş atmosfer bizi daimi edecek Karanlık bir rüyaya dalıyoruz bir kere daldığımız Bölüm gerçek inanmıycaksın Kendi ızdırabımızı uzun yıllar önce seyrediyorduk Yedi küçük çocuk hayalete karşı duruyorlar İnanma cevaptır ama sen daha önceden kaybettin Çocukluğa geri dön ölmek zamanı Ben çobanım sen benim koyunum Kuzu derisinde tort bulurum her şey yolunda Küçük çocuk teri ve susuzluğu için öldürmek Sihir veririm onlara korkularını yükseltmek için Ölen çocuğun ağlayışını duy kulaklarıma bir müzik Onun ölümünün tatlılığını hisset her şey yolunda Ama hiç bilmediğim yeni bir hiç var Üçüncü biri olmalı güçlü bir gardiyan Gardiyan, gardiyan, körün gardiyanı Şimdi cennetin lanetini hisseder Gardiyan, gardiyan, körün gardiyanı Şimdi çocuğun lanetini hisseder Karanlık onun dünyası ve yalnızca ona yine ulaşıyoruz Geri dönen görüntülerimiz korkudan deliliğe düşeceğiz Eğer sonsuza dek kötüyü öldüremezsek şimdi ölmeliyiz Biri hayatına son verdi Bir kere biz el ele savaşan bir çemberdik Sihir bizim silahımızdı acıyı hissetmesi için Hayatımızın tatlı tadıyla bizi geri çağırdı Cevabı bulacağız ölmek zamanı Ayinle onu incittik ama öldürmedik Küçük billy yolunu bulmalısın, hayır Kendine inan bunu soruyoruz ama asla bulamadığımız yerde Körün gardiyanı için bir işaret olmalı Gardiyan, gardiyan, körün gardiyanı Şimdi cennetin lanetini hisseder Gardiyan, gardiyan, körün gardiyanı Şimdi çocuğun lanetini hisseder İşareti takip ederek onun dünyasına gel Gardiyan, gardiyan, körün gardiyanı Bize yardım et işaretini bekliyoruz Gardiyan, gardiyan, körün gardiyanı |
||
|
||
| Lord Of The Rings There are signs on the ring Which make me feel so down There's one to enslave all rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry slow down and i sail on the river Slow dawn and i walk to the hill And there's now way out Mordor Dark land under sauron's spell Threatened a long time Threatened a long time Seven rings to the gnoms In their halls made of stone Into the valley I feel down One ring for the dark lord's hand Sitting on his throne In the land so dark Where i've to go slow down and i sail on the river Slow down and i walk to the hill Lord of the rings Yüzüklerin Efendisi Yüzükteki işaretler Hangisi beni kötüye çekicek Biri hepsine hükmeder Şimdi onları bulur Ve onları karanlığa götürür Daima onlar bağlıdır Krallar için üç Yüce elfler parlarlar Dokuz ölümlü Hangisi ağlar Yavaşça kötüye gider ve yelken açarlar Yavaşça kötüye gider ve tepeye doğru yürürler Ve şimdi yolun dışında Mordor Karanlık ülke sauronun büyüsünde Uzun süre tehdit edildi Uzun süre tehdit edildi Yedi yüzük cücelerde Onların taştan koridorlarında Vadide Kötüyü hissederim Bir yüzük karanlık lordun elinde Tahtında oturur Ülke bu yüzden karanlık Nerede gitsem Yavaşça kötüye gider ve yelken açarlar Yavaşça kötüye gider ve tepeye doğru yürürler |
||
|
||
Power Metal fazla dinlememe rağmen bu grubu seviyorum
|
||
|
||
| The Bard's Song - In The Forest Now you all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again But now hear my song About the dawn of the night Let's sing the bards' song Tomorrow will take us away Far from home Noone will ever know our names But the bards' songs will remain Tomorrow will take it away The fear of today It will be gone Due to our magic songs There's only one song Left in my mind Tales of a brave man Who lived far from here Now the bard songs are over And it's time to leave Noone should ask you for the name Of the one Who tells the story Tomorrow will take us away Far from home Noone will ever know our names But the bards' songs will remain Tomorrow all will be known And you're not alone So don't be afraid In the dark and cold 'cause the bards' songs will remain They all will remain In my thoughts and in my dreams They're always in my mind These songs of hobbits, dwarves and men And elves Come close your eyes You can see them, too Ozanların Şarkısı Şimdi hepiniz biliyorsunuz Ozanlar ve onların şarkılarını Saatler ilerlediğinde Gözlerimi kapayacağım Uzaklarda bir dünyada Tekrar buluşabiliriz Ama şimdi benim şarkıma kulak verin Gecenin şafağı hakkında Ozanların şarkısını söyleyelim Yarın bizi alıp götürecek Evden uzak bir yere Hiç kimse bizim isimlerimizi bilmeyecek Ama ozanların şarkıları var olacak Yarın onu alıp götürecek Bugünün korkusu Gitmiş olacak Bizim sihirli şarkılarımız yüzünden Yalnızca bir şarkı var Aklımda kalan Cesur bir adamın hikayeleri Burdan uzakta yaşamış birinin Şimdi ozan şarkıları sona erdi Ve ayrılma zamanı Hiç kimse size onun adını sormamalı Hikâyeyi anlatan kişinin Yarın bizi alıp götürecek Evden uzak bir yere Hiç kimse bizim isimlerimizi bilmeyecek Ama ozanların şarkıları var olacak Yarın hepsi bilinecek Ve sen yalnız değilsin Bu yüzden korkma Karanlıkta ve soğukta Çünkü ozanların şarkıları var olacak Hepsi var olacak Düşüncelerimde ve düşlerimde Onlar hep aklımda Bu hobbitlerin şarkıları, cüceler ve insanlar Ve elfler gözlerinin yakınına gelir Onları da görebilirsin |
||
|
||
The Eldar ![]() I've seen the moon And the first sunrise I'll leave it to the memories And kiss the wind goodbye For the eldar I'm trapped inside this dream Of the eldar's Song of doom I've tasted poison When i drank the wine of fate But the fear was in my heart I realized too late The house of spirits call For the eldar I'm trapped inside this dream Of the eldar's Song of the doom High's the fee Soon my spirit will return Welcome dawn Your light will take me home I say farewell To the eldar I'm trapped inside this dream Of the eldar's Song of doom Eldar Ay'ı gördüm Ve ilk gün doğumunu Bunu hatıralara bırakacağım Ve rüzgara hoşçakal öpücüğü vereceğim Eldar için Bu rüyanın içinde sıkışıp kaldım Eldar'ın Kıyametin şarkısı Zehri tattım Kaderin şarabını içtiğimde Ama korku kalbimdeydi Çok geç anladım Ruhların evinin çağrısını Eldar için Bu rüyanın içinde sıkışıp kaldım Eldar'ın Kıyametin şarkısı Periler yükseklerde Yakında ruhum geri dönecek Hoşgeldin şafak Işığın beni evime götürecek Veda ediyorum Eldar'a Bu rüyanın içinde sıkışıp kaldım Eldar'ın Cehennemin şarkısı
|
||
|
||
Power Metal fazla dinlememe rağmen bu grubu seviyorum Ben pek dinleyemiyorum ![]()
|
||
|
||
Power Metal fazla dinlememe rağmen bu grubu seviyorum Ben pek dinleyemiyorum ![]() ![]() İlk dinlediğim zamanlarda bende sevmemiştim..Sonra bağımlılık yaptı ama
|
||
|
||
Power Metal fazla dinlememe rağmen bu grubu seviyorum Ben pek dinleyemiyorum ![]() ![]() İlk dinlediğim zamanlarda bende sevmemiştim..Sonra bağımlılık yaptı ama ![]() |
||
|
||
Power Metal fazla dinlememe rağmen bu grubu seviyorum Ben pek dinleyemiyorum ![]() ![]() İlk dinlediğim zamanlarda bende sevmemiştim..Sonra bağımlılık yaptı ama ![]() |
||
|
||
||
|
||
Hay elleriniz dert görmesin dostlarım : )
|
||